Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 97
    i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    E me mire se ska noi gje te keqe... ne demokraci jemi ..i ndodh shpesh politikaneve ne gjithe boten mos e beni kaq te madhe se nuk i kan gjujt me top.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    dhe me shume do shtohet dashuria e besnikeria e shqiptarve te vertete per kolosin e madh te demokracise.. doktor berishen..

..
    Hahaha ashtu është ashtu, miell i dhanë Salës, vezë i dhanë, tani i duhet dhe qumësht që të plotësojë asortimentet për të ngrënë një kakë kshu kek se u ngatërova.

Si the mo si the, edhe më shumë do shtohet dashuria për kulishin.

Parti Enver jemi gati kurdoher.
    Parti nëna jonë, fjala jote vepra jonë.

Pse si thua "Kumanantit" març nga ditët e mia o Brar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Mire ja kane bere derdimenit. Po kete rradhe po i dalin te palarat pa vene firmen akoma. Le ta provoje te shese interesat shqiptare. Sma ha mendja se do e kaloje pa lagur.
    Pushoni more se do zgjohen shqiptaret nga gjumi?dhe hajde mbaj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    A thua te kene gisht ene keto taljonet ne kete histori??? Se nuk i dihet mire se si eshte muhabeti qe ka shkuar me bo Doktori atje per punen e TAP-it. Ndoshta taljoneve nuk i shkon mire ky TAP-i qe ka ndermend te kaloje neper Shqiperi e pastaj ne Itali, duke qene se kane kerkuar te jene aksioner ne kete investim gjigand e ma sa duket pronaret e Shah-Denis nuk kane ndermend tja japin. Keshtu jane keto pune, jo te gjithe fitojne.
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Hahaha ashtu është ashtu, miell i dhanë Salës, vezë i dhanë, tani i duhet dhe qumësht që të plotësojë asortimentet për të ngrënë një kakë kshu kek se u ngatërova.

Si the mo si the, edhe më shumë do shtohet dashuria për kulishin.

Parti Enver jemi gati kurdoher.
    Parti nëna jonë, fjala jote vepra jonë.

Pse si thua "Kumanantit" març nga ditët e mia o Brar.
    po mir o station ,ti!kujton se nuk i ka bere ato lutje,brahim ferra ,per vucidolin.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga Mike Oldfield Lexo Postimin
    A thua te kene gisht ene keto taljonet ne kete histori??? Se nuk i dihet mire se si eshte muhabeti qe ka shkuar me bo Doktori atje per punen e TAP-it. Ndoshta taljoneve nuk i shkon mire ky TAP-i qe ka ndermend te kaloje neper Shqiperi e pastaj ne Itali, duke qene se kane kerkuar te jene aksioner ne kete investim gjigand e ma sa duket pronaret e Shah-Denis nuk kane ndermend tja japin. Keshtu jane keto pune, jo te gjithe fitojne.
    un besoj se kane jo gisht por komplet doren..para nje muaji vajti dhe ministri perkates i greqise ne itali dhe ra dokort me ta ,dhane duart dmth
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 21-09-2012 më 17:02

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    jan mobilizuiar kulishet e polpotisteve te ed rucit..
    kulishi i tyre kreshnik topi punon me zell.
    dhe celulat sigurimse-selim roziste ne itali jan kopsitur mire e jan hedh ne sulm..
    jan kulishet e atyre qe iken ne itali me eksodet e u thoshin atyre qe qendruan..votoni partin e punes qe te quhemi vend diktatorial e te na japin letrat ketu ne itali e gjetke se po votuat pd-ne do na thon ikni se jeni vend demokratik..
    pra jan bashkuar plehrat e i kan hedhur gur e vez berishes..

thx danieli i kreshnikut.. per fotot e shpejta..
    i njoha aty ca bija e bij prokuroresh xhelate te enverit qe kan pushkatuar qindra shqiptar per te vetmin mendim qe kan cfaqur.. dyqanet bosh.. kaq than..

po munë do i hani berishes..
    dhe me shume do shtohet dashuria e besnikeria e shqiptarve te vertete per kolosin e madh te demokracise.. doktor berishen..

ju kuptojme mire neve..juve sifilazave staliniste..
    pamvaresisht nga parfumet dhe blluzat qe mbani..

.

..
    Paska filluar portokallia prap????

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Milell Shqiprie + veze Italie = nje tas me petlla per t'varfnit....

Qeveria po lufton varferine me t'gjitha mnyrat...

.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    un besoj se kane jo gisht por komplet doren..para nje muaji vajti dhe ministri perkates i greqise ne itali dhe ra dokort me ta ,dhane duart dmth
    ...... bukur, e sheh qe ene ne ke ky forumi i kaptojme ca gjona
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    jan mobilizuiar kulishet e polpotisteve te ed rucit..
    kulishi i tyre kreshnik topi punon me zell.
    dhe celulat sigurimse-selim roziste ne itali jan kopsitur mire e jan hedh ne sulm..
    jan kulishet e atyre qe iken ne itali me eksodet e u thoshin atyre qe qendruan..votoni partin e punes qe te quhemi vend diktatorial e te na japin letrat ketu ne itali e gjetke se po votuat pd-ne do na thon ikni se jeni vend demokratik..
    pra jan bashkuar plehrat e i kan hedhur gur e vez berishes..

thx danieli i kreshnikut.. per fotot e shpejta..
    i njoha aty ca bija e bij prokuroresh xhelate te enverit qe kan pushkatuar qindra shqiptar per te vetmin mendim qe kan cfaqur.. dyqanet bosh.. kaq than..

po munë do i hani berishes..

ju kuptojme mire neve..juve sifilazave staliniste..
    pamvaresisht nga parfumet dhe blluzat qe mbani..

.

..
    sa gjynaf.......
    MOS I NDY TEMAT no name

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •