eshte si ajo,; partizanet kundra gjermanve
feja ime eshte me e mira thot ALDI
Më poshtë mundet ta shikoni videon se si e bëjnë shijat namazin:
http://www.google.it/url?url=http://..._MdtUfIjM30YXg
Kush nuk është robi i All-llahut, ai është robi i shejtanit.
une nuk e pash videon se nuk me interesojne videot e your tube..ju nuk e kuptuat thelbin e postimit te pare timin ketu dhe sollet carcafe me thenie te ketij e atij se keshtu e ashtu..sillni video te faqes me pak te besueshme ne internet per te na mbushur mendjen se ja ne kemi te drejte dhe ata jan te shtrember..une nuk thash dhe as aludova se shiiat qenkan te mire dhe sunitet te keqinj apo anasjelltas..thjesht ju tregova dicka qe nuk ben te shash tjetrin vetem e vetem pse nuk mendon si ti..thjesht ka te drejten e tij te beje propogande per te gjetur ndjekes qe e besojne dhe per te zene nje post drejtues..ju menjehere na sollet gjoja theniet e ketij e atij dhe na i servirni per te verteta vetem e vetem pse ju i besoni se jane te verteta..dhe une nuk po e zgjas me pasi e pash se ju jeni zaptuesit e te vertetes dhe ne te tjeret nuk e kemi te drejten ta themi te verteten qe mendojme ne..vazhdoni keshtu...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Malsori ti a kupton se, unë as që më bëhet vonë o burrë se çka mendon ti dhe as që më intereso ajo çka thue ti ( mbasi nuk ke pru asgjë ta kundërshton atë që kam pru )?
Mos mendon gjë ti për ata argumentet që i kam pru, se i kam pruar vetëm për ty?
Po ik o burrë se, nuk merrem me njerëz që nuk duan ta mësojnë të vërtetë, se me ty është e kotë të bisedohet, se kapërcen si gjeli menjiherë, ti mendon se je duke thanë diçka më të vlefshme se ata që janë sjellë më parë. Unë nuk i kam pru ato që ta mbush mendjen tënde se e vërteta është nga ana jonë, por ata janë për njerëzit me mendje të shëndoh që ta shohin realitetin se ata janë prej të devijuarve dhe të mos bëhen ndjekës të tyre.
Nuk e sho më të dobishme të të përgjigjem, për këtë mundet me thanë se këtu mbaroi biseda me ty Malsori.
Kush nuk është robi i All-llahut, ai është robi i shejtanit.
Edhe ashtu berllog eshte bo ne te gjitha anet, keshtu qe ka vend edhe per ket organizate.
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
*
Përmbledhur në fjalë të shkurtëra, ky është një riekshën () ndaj një konkurrenti të ri, sponzori të ri nga Irani, i cili paska munguar deri tash përpos sponzorëve/konkurrentëve tjerë nga Arabia Saudite dhe atyre nga SHBA-të, Europa dhe vende tjera me përkatësi lloj-lloj sektesh të krishtera.
Pleqtë tanë thoshin: “Në daç me e mbytë (mundë) dushmanin (armikun), mbyte me punë”. “Me punë” d.t.th. se duhet të punojmë në (vet)veten tone. Puna/lufta më e madhe e sejcilit është ushtrimi i disciplinës, vetëkritikës, zhvillimit të virtyteve dhe luftimit të veseve të këqia…E gjithë kjo punë/luftë në terminologjinë religjioze quhet xhihad i madh. Ata që nuk e bëjnë këtë, bëjnë punë tjera më të kota: marrja me të tjerët, shpallja e tyre si fajtorë për çdo gjë, veçanërisht fajtorë për dështimet vetanake… e deri në armiq të përbetuar që duhet zhdukur nga faqja e dheut, siç e kemi edhe rastin me hapjen e kësajë teme…
*
I kam vene re postimet e tua. Ti ke manine te kundershtosh gjithcka. Nese tema do kish permbajtje pozitive me siguri qe do flisje ndryshe.
Ti je njeri me probleme dhe keto probleme nuk do ti rregullosh derisa te fillosh ta kuptosh veten qe ke probleme. Me vjen shume keq per ty![]()
Krijoni Kontakt