Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 32 prej 32
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    I kam vene re postimet e tua. Ti ke manine te kundershtosh gjithcka. Nese tema do kish permbajtje pozitive me siguri qe do flisje ndryshe.

Ti je njeri me probleme dhe keto probleme nuk do ti rregullosh derisa te fillosh ta kuptosh veten qe ke probleme. Me vjen shume keq per ty
    Aha, edhe une verejta qe paska njerez qe kujdestarojne dhe merren me nofka.

Une nuk e hasa asnje pike a presje qe merret me shkrimin, megjithese te kuotuar, por me nofken time.

C'thuash ti? Te mos shkruaj fare...

...per arsye se ka njerez te cileve iu nevojiten edhe shekuj per ta mesuar dallimin ndermjet kritikes dhe konstatimit, "kundershtimit" dhe fakteve

*

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Reagime sigurisht do kete , besoj se dhe ti nuk mund te jesh pro nje blasfemie qesharake te pasqyruar ne ate film.

Problemi qendron tek menyra sesi u be reagimi , sigurisht une si Musliman nuk e perkrah ate lloj reagimi pasi nuk eshte ne kulturen e Muslimanit
    Filmin e kam pare dhe ne fakt ai film eshte teresisht i bazuar ne kuran dhe hadithe qe sigurisht pajtohesh edhe ti por "gabimi" i autorit ishte menyra tallese e filmit ,ajo eshte fyerje per muslimanet mendoj..

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •