Pse ja keni ndryshu titullin temes mer ?
Eshte vrar nje here Shefi i policise dhe pastaj jan kapur autoret.
Si u arrestokan hala pa u vra kush ?![]()
Revolution 1848
Kryekomisar që del për kontroll armësh me 1 2 policë (dhe të pa armatosur ndoshta , se ka dhe kështu policë në Shqipëri). Ku e çon mushka? Mesa kam parë unë në Tiranë që më ka rastis disa herë, ke mbi 20 policë në këmbë të armatosur kur bëhet kontroll makina. Gradat Kryekomisar mos i ka marë dhe falë origjinës së përbashkët me Kryeministrin tonë të nderuar.
Ngushëllime familjarëve. Shumë e rëndë për ata.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
ja nje statistike per t'u "krenuar".
me rreth 130 vrasje ne vit shqiperia renditet ne vend te 7-te ne europe per sa i perket numrit te vrasjeve ne raport me popullsine.
mire qe nje pjese e mire e krimineleve kane marre rruget e europes se do renditeshim patjeter ne vend te pare.
1. moldavi
2. lituani
3. ukraine
4. estoni
5. biellorusi
6. gjeorgji
7. SHQIPERI
Vasudhaiva Kutumbakam
na nderojne jashte mase. prandaj kemi emer kaq te mire neper europe.
as une seriozish qe nuk arrij te gjej nje PSE.
dhe nuk mund te fajesohet varferia, se ka popuj te tjere edhe me te varfer, por sillen ndryshe.
pastaj shihet ne shqiperi se cfare mentaliteti ka shqiptari. ne shume vende dikush qe ben para me droge e prostitucion percmohet,
ndersa ne shqiperi ai respektohet me shume se nje intelektual.
"aaaah brovo i qofte atij" thone "ka punuar me miell ne zvicer. ka bere para".
Vasudhaiva Kutumbakam
sa te drejte qe ke...,ivetmi konkluzion qe mund te nxjerrresh,them,eshte mentaliti,por sa kohe duhet te kaloj akoma qe te ndrroje ky mentalitet ne nje vend qe gjendet ne zemer te europes dhe jo ne afrike,nje mentalitet qe esht ne dem te te gjitheve,njerezit kujtojne se me nje pushke ne dore mund te behen te gjithe chuck norris..
[QUOTE=BLEDI_SH;3485592sa kohe duhet te kaloj akoma qe te ndrroje ky mentalitet ne nje vend qe gjendet ne zemer te europes dhe jo ne afrike,[/QUOTE]
Gjeografikisht je ne zemer te europes se me mendje dhe me zemer je ne Afrike.......
Duart e pastra te vucidolit?duke vene njerez pa eksperjenc ..ne polici.si ne kohen e Zogut
me xhandarmerin ku drejtimin e kishin anglezet..DHe nji metod e tyre ishte .Vinin ne krye
te xhandarmeris nji band rrebelesh duke i bere xhandar tamam duke iu ngarkur detyra e
rendit.pas kesaj ato asgjesonin bandat e tjera..pra nga rebel apo keq beres u benin polic
.keqbersi te luftoj keqbersin?.te njejten gje ka ber dhe Sali leshi qe nga dita qe erdhi ne
pushtet e deri me sot..dhe kjo eshte nji arsye kryesore qe krimi ne shqiperi ka arritur
kulmin.sa grabitje ,vjedhje ,vrasje,jan ber der tani i ZOT e di ,para ca kohesh u vra polici
se keqbersi po vidhte transformator dritash..sot vritet nji oficer policie ,kulmi!.Aq keq ka arritur gjendja saqe nuk u ben pershtypje me shqiptarve ngjarje te tilla,u mesuam
tani!rutine.Jeta e nji shqiptari ne shtetin shqiptar kushton me pak se nji kok pule...
DHE kjo fal politikes ordinere perca sundo qe mos humbin karriket..
Krijoni Kontakt