Close
Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 170
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Makines nuk i shkohet perpara nga policia per kontroll.
    Eshte gabim,han plumbin nga psikopate dhe idiote me arme ne makine.
    I shkohet makines anash nga mbrapa dhe mundesisht me automatik
    gati.Per fytyra te dyshimta ne makine polici duhet ti kerkoje te dalin
    nga makina jashte me duart te mbajtura lart.mbrapa kokes.
    Nqs eshte polici vetem kerkon ndihme ne radio.
    Njeri nga policet mban nen kontroll pa levizur komplet shoferin dhe udhateret
    jashte dhe polici tjeter kontrollon makinen brenda per droge dhe arme.
    Vrasja eshte bere per faj te policit,gabime ne procedure.
    Kur sheh makina te mbushura me 4 -5 vete brenda dhe duken te gjithe te dyshimte, si bande hajdutesh,i ben thirrje ne largesi te dalin nga makina me duart lart.
    Afrohu nga mbrapa me arme ne dore pistolete ose automatik.
    Nqs ato te shohin me pistoleten ne duar perpara,nuk ua mban te hapin lufte,se hane plumbin ballit.

Kur kontrollon ne trafik per persona kriminele qe besohet te jene te armatosur,policat qe ndalojne makinat duhet te kene
    te veshur jelek antiplumb.Pa antiplumb ku shkon?
    ne shqiperi policet dhe kriminelet bejne pazare, pine kafe bashke, atje nuk ka distance
    policet tane jane te afte vetem te arrestojne ndonje jevg duke vjedh cigare te pazari i ri, vetem kaq
    shko ankohu per dike qe te bie ne qafe ne polici dhe shiko c`do te punojne

Pse ja keni ndryshu titullin temes mer ?

Eshte vrar nje here Shefi i policise dhe pastaj jan kapur autoret.

Si u arrestokan hala pa u vra kush ?
    Revolution 1848

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Arrestohet Ilir Xhakja, autori qe dyshohet per vrasjen e shefit te komisariatit te Shijakut
    do beje 1-2 vjet burg dhe do dale sikur te mos kete bere gje. do vazhdoje jeten normale.
    ashtu si ju qe do vazhdoni te grindeni se kush eshte me i mire saliu apo edi.

i gezofshi te dy.
    Vasudhaiva Kutumbakam

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Kryekomisar që del për kontroll armësh me 1 2 policë (dhe të pa armatosur ndoshta , se ka dhe kështu policë në Shqipëri). Ku e çon mushka? Mesa kam parë unë në Tiranë që më ka rastis disa herë, ke mbi 20 policë në këmbë të armatosur kur bëhet kontroll makina. Gradat Kryekomisar mos i ka marë dhe falë origjinës së përbashkët me Kryeministrin tonë të nderuar.

Ngushëllime familjarëve. Shumë e rëndë për ata.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ja nje statistike per t'u "krenuar".
    me rreth 130 vrasje ne vit shqiperia renditet ne vend te 7-te ne europe per sa i perket numrit te vrasjeve ne raport me popullsine.
    mire qe nje pjese e mire e krimineleve kane marre rruget e europes se do renditeshim patjeter ne vend te pare.

1. moldavi
    2. lituani
    3. ukraine
    4. estoni
    5. biellorusi
    6. gjeorgji
    7. SHQIPERI
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    mire qe nje pjese e mire e krimineleve kane marre rruget e europes se do renditeshim patjeter ne vend te pare.I
    dhe na ''nderojn'',na bejn hor dmth,ne ata vende ku kan vajtur..
    nuk arrij ta kuptoj pse kaq kriminalitet nga Shqiptaret,nga rrjedh;akoma me problematike eshte numri i tyre ne lidhje me popullsine

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    dhe na ''nderojn'',na bejn hor dmth,ne ata vende ku kan vajtur..
    nuk arrij ta kuptoj pse kaq kriminalitet nga Shqiptaret,nga rrjedh;akoma me problematike eshte numri i tyre ne lidhje me popullsine
    na nderojne jashte mase. prandaj kemi emer kaq te mire neper europe.

as une seriozish qe nuk arrij te gjej nje PSE.
    dhe nuk mund te fajesohet varferia, se ka popuj te tjere edhe me te varfer, por sillen ndryshe.
    pastaj shihet ne shqiperi se cfare mentaliteti ka shqiptari. ne shume vende dikush qe ben para me droge e prostitucion percmohet,
    ndersa ne shqiperi ai respektohet me shume se nje intelektual.
    "aaaah brovo i qofte atij" thone "ka punuar me miell ne zvicer. ka bere para".
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    na nderojne jashte mase. prandaj kemi emer kaq te mire neper europe.

as une seriozish qe nuk arrij te gjej nje PSE.
    dhe nuk mund te fajesohet varferia, se ka popuj te tjere edhe me te varfer, por sillen ndryshe.
    pastaj shihet ne shqiperi se cfare mentaliteti ka shqiptari. ne shume vende dikush qe ben para me droge e prostitucion percmohet,
    ndersa ne shqiperi ai respektohet me shume se nje intelektual.
    "aaaah brovo i qofte atij" thone "ka punuar me miell ne zvicer. ka bere para".
    sa te drejte qe ke...,ivetmi konkluzion qe mund te nxjerrresh,them,eshte mentaliti,por sa kohe duhet te kaloj akoma qe te ndrroje ky mentalitet ne nje vend qe gjendet ne zemer te europes dhe jo ne afrike,nje mentalitet qe esht ne dem te te gjitheve,njerezit kujtojne se me nje pushke ne dore mund te behen te gjithe chuck norris..

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    [QUOTE=BLEDI_SH;3485592sa kohe duhet te kaloj akoma qe te ndrroje ky mentalitet ne nje vend qe gjendet ne zemer te europes dhe jo ne afrike,[/QUOTE]

Gjeografikisht je ne zemer te europes se me mendje dhe me zemer je ne Afrike.......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Imagjino ca bo gjyqsori. Ka bo vrasje 5 vrasje qe nga viti 96 deri ne 2007 eshte arrestuar dhe eshte denuar 1 vit burg per arme mbajtje pa leje po ne 2007

Kush i ka fajet ?

Kush i leshon flet arrestimet ?

Kush i jep vendimet per burgim ?

Kush i zbaton ?
    Duart e pastra te vucidolit?duke vene njerez pa eksperjenc ..ne polici.si ne kohen e Zogut
    me xhandarmerin ku drejtimin e kishin anglezet..DHe nji metod e tyre ishte .Vinin ne krye
    te xhandarmeris nji band rrebelesh duke i bere xhandar tamam duke iu ngarkur detyra e
    rendit.pas kesaj ato asgjesonin bandat e tjera..pra nga rebel apo keq beres u benin polic
    .keqbersi te luftoj keqbersin?.te njejten gje ka ber dhe Sali leshi qe nga dita qe erdhi ne
    pushtet e deri me sot..dhe kjo eshte nji arsye kryesore qe krimi ne shqiperi ka arritur
    kulmin.sa grabitje ,vjedhje ,vrasje,jan ber der tani i ZOT e di ,para ca kohesh u vra polici
    se keqbersi po vidhte transformator dritash..sot vritet nji oficer policie ,kulmi!.Aq keq ka arritur gjendja saqe nuk u ben pershtypje me shqiptarve ngjarje te tilla,u mesuam
    tani!rutine.Jeta e nji shqiptari ne shtetin shqiptar kushton me pak se nji kok pule...
    DHE kjo fal politikes ordinere perca sundo qe mos humbin karriket..

Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •