Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 104
    Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetė se di.... :)
    Postime
    808
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Nuhu e ka dhne kontributin pasi e ka dhene mndimin etij dhe e falenderoj per sinqeritetin, por Yllbardhi, nuk ka kontribuar , pra nuk na ka thene se cfar qendrimi do te mbante nese ndodhte djegja. Une qe kam hape temen nuk kam asnje deshire te digjen libra, por duke jetuar per hetre te pare ne bashkejetese fetare , duhet te pregatisim shoqerine per nje sjellje krejt tjeter nga ajo qe jemi mesuar deri tani,pra me ty nuk ka njeri pune dhe shqetesohesh kot.Ato c'ka ke shkruar nuk kane pune me temen.Sorry.
    Ja se ēfarė rezultati mund tė kemi nga provokimet e kėtij lloji:

Pa mė thuaj ti mua se sa u "gėzove" pėr kėto ndodhitė e fundit sepse ky mundė tė jetė i vetmi rezultat nga provokime tė tilla. Ti mė duket se nuk pret asgjė tjetėr pos rezultate tė kėtij lloji tė ndodhin edhe tek ne. Dhe kėtu shihet shumė mirė qėllimi i kėtij provokimi qė ju bėni me hapjen e temave tė kėtij lloji se qėllim tjetėr ju nuk keni, dėshira e vetme e juaja ėshtė qė t'ia jepni flakėn shoqėrisė sepse ju nuk kontribuoni asgjė nė drejtim tė zvogėlimit tė hendekut tė dallimeve, por kur ju hapni njė temė me titullin "shumė mirė tė formuluar shqip": C'do te ndodhe digjet Kurani? ju bėni tė kundėrtėn, ju vetėm i hidhni edhe mė tepėr vaj urrejtjes ndėrshqiptare. Pėr kėtė shkak edhe e quaj kėtė ndjenjė qė ju mundoheni tė mbjellni tek ne shumė ndjenjė "fisnike" vetėm vazhdo nė kėtė drejtim, hiq mos del nga kjo rrugė qė keni zgjedhur.
    Dhe si pėrfundim ende vlen kjo pyetja:
    Citim Postuar mė parė nga yllbardh Lexo Postimin
    Ēka deshėn ata tė arrijnė me djegien e librave? Dhe a ia arritėn atij qėllimi ata?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga yllbardh : 12-09-2012 mė 16:40
    Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Pa mė thuaj ti mua se sa u "gėzove" pėr kėto ndodhitė e fundit sepse ky mundė tė jetė i vetmi rezultat ti mė duket se nuk pret asgjė tjetėr pos rezultate tė kėtij lloji tė ndodhin edhe tek ne. Dhe kėtu shihet shumė mirė qėllimi i kėtij provokimi qė ju bėni me hapjen e temave tė kėtij lloji se qėllim tjetėr ju nuk keni, dėshira e vetme e juaja ėshtė qė t'ia jepni flakėn shoqėrisė dhe ju nuk kontribuoni asgjė nė drejtim tė zvogėlimit tė hendekut tė dallimeve por kur ju hapni njė temė me titullin "shumė mirė tė formuluar shqip": C'do te ndodhe digjet Kurani? ju bėni tė kundėrtėn, ju vetėm i hidhni edhe mė tepėr vaj urrejtjes ndėrshqiptare. Pėr kėtė shkak edhe e quaj kėtė ndjenjė qė ju mundoheni tė mbjellni tek ne shumė ndjenjė "fisnike" vetėm vazhdo nė kėtė drejtim, hiq mos del nga kjo rrugė qė keni zgjedhur.

Ky (e askush tjeter i tille) as qe do te bente nje hap ne kete "drejtim" qe mendon ti Yllbardh, sikur te injorohej, te mosperfillej fare nga anetaret e forumit. Por ja qe gjen ky akoma te tille nga te cilet ushqehet.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Pa mė thuaj ti mua se sa u "gėzove" pėr kėto ndodhitė e fundit sepse ky mundė tė jetė i vetmi rezultat nga provokime tė tilla. Ti mė duket se nuk pret asgjė tjetėr pos rezultate tė kėtij lloji tė ndodhin edhe tek ne. Dhe kėtu shihet shumė mirė qėllimi i kėtij provokimi qė ju bėni me hapjen e temave tė kėtij lloji se qėllim tjetėr ju nuk keni, dėshira e vetme e juaja ėshtė qė t'ia jepni flakėn shoqėrisė sepse ju nuk kontribuoni asgjė nė drejtim tė zvogėlimit tė hendekut tė dallimeve, por kur ju hapni njė temė me titullin "shumė mirė tė formuluar shqip": C'do te ndodhe digjet Kurani? ju bėni tė kundėrtėn, ju vetėm i hidhni edhe mė tepėr vaj urrejtjes ndėrshqiptare. Pėr kėtė shkak edhe e quaj kėtė ndjenjė qė ju mundoheni tė mbjellni tek ne shumė ndjenjė "fisnike" vetėm vazhdo nė kėtė drejtim, hiq mos del nga kjo rrugė qė keni zgjedhur.
    Dhe si pėrfundim ende vlen kjo pyetja:
    Une te kuptova,por ma merr mendja ky duhet te jete reagimi ne Maqedoni jo ne kosove. Faleminderit per kontributin.
    Tashti me ty dua te ndaje nje tjeter muhabet....Ti mendon se te gjithe ne shqiptaret kemi formimin tend? Por une vij nga nje edukim komunist dhe nuk jam aspak fajtor per kete, pasi po shqipatret e mi me indoktrinuan me dhune.Tashti une mendova se shpetova nga diktaura komuniste , por po del nje tjeter, qe mua qe jam edukuar te urrej kuranin dhe biblen (si ai qeni zar i gjuetise), po me pret te me hedhe ne ere me gjithe familje po shqiptari im? A ka ndonje vend ku mund te jetoje i lire ne vendin tim, njeriu i lloit tim? Une kam shume deshire te ndryshoje e te behem ishalla si ty, i virtyteshem, por vetem po te jem hipokrit mund te pranoje te behem per nje dite apo per nje vit....jo.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Une te kuptova,por ma merr mendja ky duhet te jete reagimi ne Maqedoni jo ne kosove. Faleminderit per kontributin.
    Tashti me ty dua te ndaje nje tjeter muhabet....Ti mendon se te gjithe ne shqiptaret kemi formimin tend? Por une vij nga nje edukim komunist dhe nuk jam aspak fajtor per kete, pasi po shqipatret e mi me indoktrinuan me dhune.Tashti une mendova se shpetova nga diktaura komuniste , por po del nje tjeter, qe mua qe jam edukuar te urrej kuranin dhe biblen (si ai qeni zar i gjuetise), po me pret te me hedhe ne ere me gjithe familje po shqiptari im? A ka ndonje vend ku mund te jetoje i lire ne vendin tim, njeriu i lloit tim? Une kam shume deshire te ndryshoje e te behem ishalla si ty, i virtyteshem, por vetem po te jem hipokrit mund te pranoje te behem per nje dite apo per nje vit....jo.
    Jo, jo...nuk eshte ashtu si thua ti...genjeshter e kulluar e ytja...loje e piste e ytja me popullin shqiptar (jo alban sic thua ti se paku ketu ne Forum). Me bindje te plote ta them une ty (sic ta kam thene edhe me heret); ...ty askush nuk te ka edukuar ta urresh Kuranin dhe Biblen, po theksoj: Askush... por, qe t`mos iu besosh atyre. Te tille ka me mijra e mijra ne vendin tende "Albani", por qe kane, megjithate, respekt. Ndersa ti, nuk e urren as Biblen as Kuranin as ndonje Besim/Fe te caktuar, por ti urren vendin ku jeton, qe ne gjuhen shqipe quhet Shqiperi dhe gjitheqka qe eshte shqiptare ne ate vend, dhe permes ketij "elemnti fetar" ta quaj ashtu, tenton me cdo kusht te futesh Urrejtje nderfetare tek Shqiptaret (se ti, nuk besoj te jesh shqiptar).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sami Hyseni : 12-09-2012 mė 19:20

Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    E pra, askush nuk mund t'i thote gjyshes tende se sillej mire apo keq; thjesht ajo merrte leje per diēka qe s'e kishte te veten, pasi pa dyshim ishte zonje grua!!
    Besoj se s'ka nevoje per koment, nderkohe qe te kam pahezuar kunderthenien ne shkrimin tend!! Une flas per ēfaredo lloj libri, qofte Bibla, Kurani apo Manifesti komunist, Main kampf apo Rubbayrat!!! Pse ndjeheni te prekur se nje person dokudo, vendos te djege nje tufe fletesh te shtypura, sikur t'iu kishin prekur ne trup??! Ku eshte "logjika" e kesaj sjelljeje??!!
    Gjyshja ime, jo se sillej mire a keq, por qe kishte respekt ndaj ketyre gjerave (libra, fletore, lapsa) qe permes tyre fitohej dituria e njeriut. Bile, ajo pyeste per ndonje flete te thate (te pashkruar).

Nuk ndjehem aspak i prekur per djegien e ndonje libri cilodo qofte ai liber...aspak!!! Une me larte ia kam dhene edhe Qeverise pergjigjen per djegien e kuranit, bile i kam sugjeruar qe te ftoj edhe ty edhe Nuhen te jeni te pranishem aty (lexo citimin tim me lart dhene Qeverise).
    Ajo qe me befason (mund ta quash "prekje") mua, eshte; si eshte e mundur t`i lind ideja dikujt ta djeg nje liber? Ok. Ke bindje se Kurani eshte nje liber i keq, lere mos e lexo kurre, mos e shiko kurre, mos e merr ne dore kurre, as mos ndegjofsh kurrre per te, mirpo mos e djeg. Une e kam akoma ne raftin e librave "manifestin e partise komuniste". Kurre nuk me shkon mendja ta djegi. Pse ta djeg?

Une konsideroj, akti i djegies se nje libri, ne kete rast i Kuranit, nuk eshte shprehje e urrejtjes ndaj atij libri apo besimi, por Akt nxites i trazirave nderfetare ndermjet komuniteteve te besimeve te caktuara.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Une me larte ia kam dhene edhe Qeverise pergjigjen per djegien e kuranit, bile i kam sugjeruar qe te ftoj edhe ty edhe Nuhen te jeni te pranishem aty (lexo citimin tim me lart dhene Qeverise).
    Miku im,UNE propozova te kunderten "Te gjith librat te digjen VETEM Kurani te mbetet",nuk ka nevoje te potencohet qe kjo eshte sarkazem !...
    Une e kam akoma ne raftin e librave "manifestin e partise komuniste". Kurre nuk me shkon mendja ta djegi. Pse ta djeg?
    Djege Lol se nuk vlen gje !...Cka ke literatur Komuniste futja flaken ,edhe ate ne emer te Allahut - me beso do te shperblej Allahu per kete akt !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 12-09-2012 mė 20:34
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Jo, jo...nuk eshte ashtu si thua ti...genjeshter e kulluar e ytja...loje e piste e ytja me popullin shqiptar (jo alban sic thua ti se paku ketu ne Forum). Me bindje te plote ta them une ty (sic ta kam thene edhe me heret); ...ty askush nuk te ka edukuar ta urresh Kuranin dhe Biblen, po theksoj: Askush... por, qe t`mos iu besosh atyre. Te tille ka me mijra e mijra ne vendin tende "Albani", por qe kane, megjithate, respekt. Ndersa ti, nuk e urren as Biblen as Kuranin as ndonje Besim/Fe te caktuar, por ti urren vendin ku jeton, qe ne gjuhen shqipe quhet Shqiperi dhe gjitheqka qe eshte shqiptare ne ate vend, dhe permes ketij "elemnti fetar" ta quaj ashtu, tenton me cdo kusht te futesh Urrejtje nderfetare tek Shqiptaret (se ti, nuk besoj te jesh shqiptar).
    me fal Sami, ke jetuar ti ne Albani apo une ?! Per te provuar te verteten bej nje pyetje ke shudo qe ti nje nga ky vend dhe hajde me thuaj genjeshtar. Ketu u thyen me kishe e xhami dhe ikonat dhe librat e shenjte i dogjem ne publik, por kjo nuk perfundoi me kaq por gjithe jeten nuk mungoi propoganda kuder fese dhe sa per dijeni , nga dy ikona qe mbaheshin fshehur ne shtepine time , njeren une nje dite e thyeva ne dyshe , pasi nena ime kishte lene deren te hapur dhe mund ti shihnin komshinjte dhe dihej se si perfundonte kjo mesele, pasi isha dhe me biografi te keqe. Une i kam henger ne kurriz e ti mi mohon se keshtu ta do qefi ty. Une ne temat e mija kurre nuk mashtroj, them te verteten dhe vetem te verteten, ndoshta kjo e vertete nuk i pelqen cdo kuj por , gabimi me i madh eshte ta mohojme ate. Emiri im eshte nga me shqipatret, por ti ngaqe je turqezuar , tenton te me mohosh dhe kete te verte.Jam autokton durresak, prej 250 vjet dhe mbaj emrin e perandorit bizantin durresak qe lini ne vitin 530 dhe qe ka bere murin rrethues te qytetit tim. Ke humbur fene , ke humbur te gjtha dhe atedheun.Je ne sjellje arabe , je populli tjeter i nderuar poj jo shqiptare.Muzaka pikerisht kete amanet i dha bijeve te tij,Mund te harros gjuhen, por nje dite i futesh dhe e meson ate, mund te lesh atedheun, por perseri nje dite e gjen ate, por po humbet fene, i keni humbe te tria dhe nuk kthehen me.Analizoje veten dhe kupto se ne cfar ujrash noton. Ne shkrimet e mija nisem nga dashuria per popullin tim dhe jo nga urrejtja per te, e kunderta nuk mund te ndodhe.deht nisesh po ashtu si dhe une por nuk je me shqiptare dhe fyhesh kur une te permend fene e stergjyshit tend dhe timit, per ta nderuar dhe dhene me shume respekt , para asaj te pushtuesit me te lig qe na percau dhe na dhuroj aq shume dhimbje. ku e sheh ti urrejtjen time per shqiptarine.Me hiku truri , kur nje adoloshente nga Maqedonia deklaroi ne nje tv shqipatr se ne atje i dime shqiptart per arabe. Me te drejte , ajo te ka pare si sillesh dhe ka pare qe ngjason me popujt e atyre vendeve.
    Une prisja te me pergjigjej yllbardhi, por e mori ti persiper ,, e pra pergjigju, a ka ndonje vend ku njerzit me sjelljen time te cilet me dhune po shqiptaret i edukuan te ruejne fete, ku mund te jetojne ne paqe? Si merr persiper te ushtrosh dhune mbi lloin tim , produkt i 50 viteve edukim? Nuk kam pare as serbe e as greke ne jeten time ne diktature, por me shqiptare i kryem mardheniet. Ti te pakten prano qe ji ti i devijuari dhe jo emri im dhe kete kerkon te mohosh. Po e kupton se ve ne pikpyetje intelektin me kete qe ben?
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    me fal Sami, ke jetuar ti ne Albani apo une ?! Per te provuar te verteten bej nje pyetje ke shudo qe ti nje nga ky vend dhe hajde me thuaj genjeshtar. Ketu u thyen me kishe e xhami dhe ikonat dhe librat e shenjte i dogjem ne publik, por kjo nuk perfundoi me kaq por gjithe jeten nuk mungoi propoganda kuder fese dhe sa per dijeni , nga dy ikona qe mbaheshin fshehur ne shtepine time , njeren une nje dite e thyeva ne dyshe , pasi nena ime kishte lene deren te hapur dhe mund ti shihnin komshinjte dhe dihej se si perfundonte kjo mesele, pasi isha dhe me biografi te keqe. Une i kam henger ne kurriz e ti mi mohon se keshtu ta do qefi ty. Une ne temat e mija kurre nuk mashtroj, them te verteten dhe vetem te verteten, ndoshta kjo e vertete nuk i pelqen cdo kuj por , gabimi me i madh eshte ta mohojme ate. Emiri im eshte nga me shqipatret, por ti ngaqe je turqezuar , tenton te me mohosh dhe kete te verte.Jam autokton durresak, prej 250 vjet dhe mbaj emrin e perandorit bizantin durresak qe lini ne vitin 530 dhe qe ka bere murin rrethues te qytetit tim. Ke humbur fene , ke humbur te gjtha dhe atedheun.Je ne sjellje arabe , je populli tjeter i nderuar poj jo shqiptare.Muzaka pikerisht kete amanet i dha bijeve te tij,Mund te harros gjuhen, por nje dite i futesh dhe e meson ate, mund te lesh atedheun, por perseri nje dite e gjen ate, por po humbet fene, i keni humbe te tria dhe nuk kthehen me.Analizoje veten dhe kupto se ne cfar ujrash noton. Ne shkrimet e mija nisem nga dashuria per popullin tim dhe jo nga urrejtja per te, e kunderta nuk mund te ndodhe.deht nisesh po ashtu si dhe une por nuk je me shqiptare dhe fyhesh kur une te permend fene e stergjyshit tend dhe timit, per ta nderuar dhe dhene me shume respekt , para asaj te pushtuesit me te lig qe na percau dhe na dhuroj aq shume dhimbje. ku e sheh ti urrejtjen time per shqiptarine.Me hiku truri , kur nje adoloshente nga Maqedonia deklaroi ne nje tv shqipatr se ne atje i dime shqiptart per arabe. Me te drejte , ajo te ka pare si sillesh dhe ka pare qe ngjason me popujt e atyre vendeve.
    Une prisja te me pergjigjej yllbardhi, por e mori ti persiper ,, e pra pergjigju, a ka ndonje vend ku njerzit me sjelljen time te cilet me dhune po shqiptaret i edukuan te ruejne fete, ku mund te jetojne ne paqe? Si merr persiper te ushtrosh dhune mbi lloin tim , produkt i 50 viteve edukim? Nuk kam pare as serbe e as greke ne jeten time ne diktature, por me shqiptare i kryem mardheniet. Ti te pakten prano qe ji ti i devijuari dhe jo emri im dhe kete kerkon te mohosh. Po e kupton se ve ne pikpyetje intelektin me kete qe ben?
    Ti hapesi i temes qe nisesh te tregosh edukaten e krishtere. Ata qe djegin e shkaterrojne jane barbare e kriminele qofshin muslimane apo te krishtere. Ti qe mendon se perfaqson te krishteret te te vije turp ty dhe perkrahesit e kesaj teme.

Meqe me siper thua se Jezusi te meson te kthesh faqen tjeter kur dikush te godet. Po te djegesh kush te ka mesuar ? Bibla apo Jezusi? Jazek ju qofte toka Shqipe qe shkelni, maskarenj!!!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Gjyshja ime, jo se sillej mire a keq, por qe kishte respekt ndaj ketyre gjerave (libra, fletore, lapsa) qe permes tyre fitohej dituria e njeriut. Bile, ajo pyeste per ndonje flete te thate (te pashkruar).
    Mire pra, gjyshja jote dhe e imja, shyqyr zotit, nuk ndiqnin keshillat e hoxhes qe thoshte se librat e tjere perveē Kuranit ishin te djallit, e morem vesh ate pune!!
    Nuk ndjehem aspak i prekur per djegien e ndonje libri cilodo qofte ai liber...aspak!!! Une me larte ia kam dhene edhe Qeverise pergjigjen per djegien e kuranit, bile i kam sugjeruar qe te ftoj edhe ty edhe Nuhen te jeni te pranishem aty (lexo citimin tim me lart dhene Qeverise).
    Pikerisht kjo kerkohej nga tema, mendimi personal!
    Ajo qe me befason (mund ta quash "prekje") mua, eshte; si eshte e mundur t`i lind ideja dikujt ta djeg nje liber? Ok. Ke bindje se Kurani eshte nje liber i keq, lere mos e lexo kurre, mos e shiko kurre, mos e merr ne dore kurre, as mos ndegjofsh kurrre per te, mirpo mos e djeg. Une e kam akoma ne raftin e librave "manifestin e partise komuniste". Kurre nuk me shkon mendja ta djegi. Pse ta djeg?
    Eshte paksa kontradiktore kjo qe ke shkruar!! Nese une nuk e njoh fare nje liber dhe vendos ta djeg, atehere tregoj vetem se jam fanatik i paditurise!! Ndersa, nese vendos ta djeg pasi e kam lexuar, do te thote se une peshtyj mbi ate qe shkruhet ne ate liber dhe vendos me plot vetedije ta djeg!! Ne te dyja rastet, eshte e drejta ime ta bej!!
    Idea lind prej vete domethenies se "djegies", simbol i zhdukjes se plote te nje rreziku qe mbart nje send, gjallese apo ide!!
    Une konsideroj, akti i djegies se nje libri, ne kete rast i Kuranit, nuk eshte shprehje e urrejtjes ndaj atij libri apo besimi, por Akt nxites i trazirave nderfetare ndermjet komuniteteve te besimeve te caktuara.
    Ky eshte thelbi i krejt temes: Pse per ty apo per cilindo mysliman(fetar), djegia e nje libri nuk eshte vetem djegie libri, por na mbartka gjithe kete "nxitje te trazirave nderfetare"??!
    Pse myslimanet sillen si robote qe mjafton te shtypesh nje sumbull(buton), rasti i djegies se nje libri apo botimi i nje karikature apo xhirimi i nje filmi, e drejte kjo e ēdo individi ne boten perendimore te garantuar nga kushtetuta, dhe shikon armatat e zobie-ve te ngrihen me shkumbe ne goje e me flamij te zinj duke u ējerrur harapēe kunder lirise se individit??!!

Kete duhet te ma shpjegosh mua dhe Shqiptareve te tjere qe duan te jetojne ne liri dhe jo pre e frikes se kercenimit fetar!!
    Jarigas

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Tori Lexo Postimin
    Ti hapesi i temes qe nisesh te tregosh edukaten e krishtere. Ata qe djegin e shkaterrojne jane barbare e kriminele qofshin muslimane apo te krishtere. Ti qe mendon se perfaqson te krishteret te te vije turp ty dhe perkrahesit e kesaj teme.

Meqe me siper thua se Jezusi te meson te kthesh faqen tjeter kur dikush te godet. Po te djegesh kush te ka mesuar ? Bibla apo Jezusi? Jazek ju qofte toka Shqipe qe shkelni, maskarenj!!!
    Nedgjo ketu o njeri, po perse ben pyetje pa lexuar , nje shkrim me siper e ke te shkruar se kush me mesoi.Po kaq injorant je mer mjeran? Uen jam nje produkt Alban por qe kuptoj se duhet te kethehem ne besimin apostolik te te pareve tane, pranoj ndyshimin , ketu dallojme ne te dy. Je shume i varfer , ke qene ndonjehere ne shkolle ti ?
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •