Close
Faqja 22 prej 23 FillimFillim ... 1220212223 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 229
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    !Cila pjese te ēudit me shume, ajo e te qenit terrorist ne nje forum demokratik, apo ajo e te qenit harap ne nje forum shqiptaresh??!
    Sa here e ke share profetin Muhamed a.s ti e shoket e tu me fjalet me te ndyra? Kjo eshte demokraci per ty forum?

Ok , vazhdo me kete lloj demokracie por kesaj radhe shaj Janullatusin e shiko po nuk u nxorre me shqelma prej forumit.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga G.D Lexo Postimin
    Ore jarigas, une e pjestoj per infinit kete me gjithe shoket tij si puna jote!

Nese une konstatoj ne nje post te ndonjerit budallalleqe (gjithnje ne optiken time) atehere une do te reagoj. Ky eshte rasti i temes "Arabia, djepi i Islamit" ku zotria faktit i pergjigjet shprehimisht: "Copy-paste Islamikesh" dhe nuk provon te kunderten e materialit te servirur. Keshtu une njeri jam dhe do te reagoj kunder ketij fenomeni te turpshem te kthyer ketu ne standart ku ne mungese se arsyes se shendoshe futen mjeshterite e lojacakerise duke e cuar muhabetin ne rrafshe te tjera.
    Po aq te drejte kane edhe te tjeret te reagojne ndaj shkrimeve te tua apo te mia, nese u duken per t'u vene ne diskutim!!Atij per shembull iu duk budallallek te quash Meken "kerthiza e botes" dhe e shprehu ne ate menyre....s'ka nevoje te provosh te kunderten e nje gomarlleku kur eshte fare i dukshem ose, siē thote populli: Fshati qe duket, s'do kallauz!!
    Turp te kesh ti qe fut hundet aty ku nuk te takon dhe ngutesh ne konkluzione te gabuara! Burracakeri eshte fyerja me mp dhe praktikat tuaja qe historikisht kane qene tinzake e padyshim do te jene te tilla sa te jeni ju fara e keqe gjalle.
    Se ku i fus hundet une, nuk je ti qe e vendos, po aq sa une nuk vendos per hundet tuaja!! Nese perfundimet e(konkluzionet) e mia pastaj jane te gabuara, je i mirepritur ti hedhesh poshte!
    Sa per mp, asnjehere s'kam fyer apo kercenuar, dhe kurre s'kam per ta bere e deri ne prove te kundert ti je vetem shpifarak!!
    Sa per "praktikat tona tinzake" dhe "faren e keqe", te adresoj te Gjergj Kastrioti, Gjergj Fishta e nene Tereza!!
    Ju, "fara e mire", ku jeni dhe ēkeni bere??!!
    Jarigas

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Kesej teme i pergjigjet ky kengetar...
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Tori Lexo Postimin
    Sa here e ke share profetin Muhamed a.s ti e shoket e tu me fjalet me te ndyra? Kjo eshte demokraci per ty forum?
    S'kam nevoje fare ta shaj Muhamedin, per sa kohe te kem Nuh Musen dhe ithtaret e Shefqet Krasniēit !!Mjaftojne hadhitet e panumerta per te nxjerre ne pah Muhamedin e vertete........une, asnjehere nuk e kam "share" profetin tuaj!!
    Ok , vazhdo me kete lloj demokracie por kesaj radhe shaj Janullatusin e shiko po nuk u nxorre me shqelma prej forumit.
    Janullatosi, perkunder nga "profeti" juaj i dashur, nuk ka urdheruar vrasje njerezish, nuk ka masakruar e kerkuar masakrim jo-myslimanesh, nuk eshte martuar me te mitura, nuk ka harem personal,et....
    E, megjithate, une jam ndeshur haptazi me ithtaret e tij,(madje me vete adminin e FSH), por jo mbi personin e Janullatosit, por mbi pozicionin qe ze ne KOASH, dhe nuk jam perjashtuar!! Kjo quhet demokraci e ti ben mire te perditesosh domethenien e kesaj vlere, krejt ne kundershtim me ate qe frymezon Islami!!
    Jarigas

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    ....siq duket ende nuk e kan te qarte shume njerez qe ne kete bote ndodhin gjera te tilla, ku e mira dhe e keqja jeotin se bashku, jane prane e prane jeta dhe vdekja, ketu, mbetet femija pa nene e nena pa femije, ketu njeriu vret njeriun, ketu njerezit vdesin urie, ketu...etj etj..Pra vetem ketu edhe rrufeja vret njerezit ne xhami,se ndryshe ne do te ishim tjere, nuk do te kishte mundesi te tregonim karakterin e vertet, si dhe nuk do te kishte ateiste, a harruat qe ne gjindemi ne sproven e quajtur jete?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Kesej teme i pergjigjet ky kengetar...
    http://www.youtube.com/watch?v=uaOLt...eature=related
    Haha... e paparapare , se paskam ndegjuar asnjehere. Shume e fort

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga prishtina75 Lexo Postimin
    ....siq duket ende nuk e kan te qarte shume njerez qe ne kete bote ndodhin gjera te tilla, ku e mira dhe e keqja jeotin se bashku, jane prane e prane jeta dhe vdekja, ketu, mbetet femija pa nene e nena pa femije, ketu njeriu vret njeriun, ketu njerezit vdesin urie, ketu...etj etj..Pra vetem ketu edhe rrufeja vret njerezit ne xhami,se ndryshe ne do te ishim tjere, nuk do te kishte mundesi te tregonim karakterin e vertet, si dhe nuk do te kishte ateiste, a harruat qe ne gjindemi ne sproven e quajtur jete?
    Nuk e di se pse e zgjasin biseden jo frytedhenese. Pyetja per kete fenomen eshte bere me hapjen e temes edhe pergjigja eshte dhene dhe tjeter ska se cfare te diskutohet...

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Nuk e di se pse e zgjasin biseden jo frytedhenese. Pyetja per kete fenomen eshte bere me hapjen e temes edhe pergjigja eshte dhene dhe tjeter ska se cfare te diskutohet...
    Hetimet vazhdojn.......
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Hetimet vazhdojn.......
    Jo e dashur, hetimet kane perfunduar me kohe se eshte gjetur shkaku i tragjedise dhe arsyeja e saj, por pas saj forumistet kane kapur malin dhe nuk dijne te gjejne nje fushe te hapur per t'u ulur dhe pushuar, kane mbetur mu ne mes te malit dhe nuk kane as busoll...!

U dorezove tek 3 Germa ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 08-09-2012 mė 08:14

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Jo e dashur, hetimet kane perfunduar me kohe se eshte gjetur shkaku i tragjedise dhe arsyeja e saj, por pas saj forumistet kane kapur malin dhe nuk dijne te gjejne nje fushe te hapur per t'u ulur dhe pushuar, kane mbetur mu ne mes te malit dhe nuk kane as busoll...!

U dorezove tek 3 Germa ?
    Jo nuk kishe shkrua fare germat...

Faqja 22 prej 23 FillimFillim ... 1220212223 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •