Close
Faqja 15 prej 16 FillimFillim ... 513141516 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 154
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    A thua te gjithe meshkujt jane martuar me te paren qe kane c'virgjeruar? Ai qe niset vetem per sex nuk i behet vone se eshte e virgjer apo jo. Jo pak raste ka patur qe i kane gjetur te virgjera dhe jo vetem qe s'kane krijuar lidhje serioze me to, por i kane shitur neper rruget e Europes. Te gjitha vajzat kane qene te virgjera. Dikush e vleresoi virgjerine e tyre dikush jo. Fakti qe nje vajze e virgjer perfundoi me te parin qe shkoi, nuk e ben me te ndershme apo serioze se shoqet e saj qe nuk e kurorezuan lidhjen. Mendimi im ky. Gjithcka varet nga rrethanat e jetes. Ku te vervit jeta apo me ke te lidh. Jo gjithmone njerezit bejne zgjedhjen e duhur. Ka meshkuj qe nuk arrijne ta vleresojne nje femer kur e kane por vetem kur e kane humbur, dhe e njejta gje vlen dhe per femrat.
    JO. nuk eshte ashtu.
    pasi nje mashkull qe niset vetem per seks e do partneren me sa me shume "eksperience"... nuk e kerkon te virgjer.

pastaj virgjeria nuk do te thote shume. nje femer mund te martohet e virgjer dhe pas marteses te "kompensoje kohen e humbur" e t'i beje gjith te zezat qe ka lene pa bere.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    JO. nuk eshte ashtu.
    pasi nje mashkull qe niset vetem per seks e do partneren me sa me shume "eksperience"... nuk e kerkon te virgjer.

pastaj virgjeria nuk do te thote shume. nje femer mund te martohet e virgjer dhe pas marteses te "kompensoje kohen e humbur" e t'i beje gjith te zezat qe ka lene pa bere.
    The kategorikisht i duan jo te virgjera dhe ti e di qe s'eshte gjithmone e vertete se ka plot perjashtime.Admiral ka dhe ata qe u pelqejne vetem te c'virgjerojne femra. Ka plot njerez me komplekse fatkeqesisht. Kjo po i shtyn virgjereshat jashte te nxjerrin virgjerine ne ankand me cmime marramendese. Mu kujtua nje histori qe kam degjuar per njerin qe e kishte si synim te ishte vet i pari me femrat e lagjes. Tani dhe ne moshe mbi 45 vjecare qe mund te jete vetem ka ngel. hahaha
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    64
    kur do zemra e shpirti,s'pyet a e pat me lesh a pa lesh,te shpumun a te pa shpumun,por luaj mashen a je i zoti
    Miku

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    The kategorikisht i duan jo te virgjera dhe ti e di qe s'eshte gjithmone e vertete se ka plot perjashtime.Admiral ka dhe ata qe u pelqejne vetem te c'virgjerojne femra. Ka plot njerez me komplekse fatkeqesisht. Kjo po i shtyn virgjereshat jashte te nxjerrin virgjerine ne ankand me cmime marramendese. Mu kujtua nje histori qe kam degjuar per njerin qe e kishte si synim te ishte vet i pari me femrat e lagjes. Tani dhe ne moshe mbi 45 vjecare qe mund te jete vetem ka ngel. hahaha
    lol. urrej te citoj fjalet e personazheve te famshme, por vjet, tek lexoja portretin e dorian grey nga oscar wilde me beri pershtypje nje shprehje.
    ishte pak a shume keshtu:

meshkujt duan te jene dashuria e pare e nje femre, ndersa femrat, kane nje instinkt me te holle. ato duan te jene dashuria e fundit e nje mashkulli...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    meshkujt duan te jene dashuria e pare e nje femre, ndersa femrat, kane nje instinkt me te holle. ato duan te jene dashuria e fundit e nje mashkulli...
    Mendoj që kjo nuk është e saktë. Edhe femrës i vjen keq për të kaluarën e mashkullit dhe do të donte të ishte e para për të. Mbase mund të jetë më e theksuar te meshkujt, por edhe femrave u vjen keq.

Atyre që nuk u vjen keq për të kaluarën e njëri-tjetrit, thjesht nuk duhen.

Perjashtuar Maska e didii
    Anëtarësuar
    14-04-2012
    Postime
    504
    Citim Postuar më parë nga Arvima Lexo Postimin
    Po te ndjekin moton jo seks para martese nuk do ndodhte.

Se ka kot Goldian

Megjithate jam dakord me postimin tend mia, nuk i dihet situatave qe te sjell jeta.
    serjozisht e ke kete shprehjen jo seks para martese???????
    me duket injorance menyra se si konceptohen gjerat....
    nje femer qe kryen mardhenie, i fal cdo gje partnerit ,pastertine e saj sepse e do,dhe nuk behen me llogari keto pune, varet si ti servir jeta.....
    gabim do te ishte nese nxitohet,por jo se ka kryer para martese....ne fund te fundit ca eshte martesa?
    martohen njerez qe nuk duhen, dhe me pas shkojn me te tjere, deh ndahen ata qe duhen pafund.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga didii Lexo Postimin
    nje femer qe kryen mardhenie, i fal cdo gje partnerit ,pastertine e saj sepse e do,dhe nuk behen me llogari keto pune, varet si ti servir jeta.....
    gabim do te ishte nese nxitohet,por jo se ka kryer para martese....ne fund te fundit ca eshte martesa?
    martohen njerez qe nuk duhen, dhe me pas shkojn me te tjere, deh ndahen ata qe duhen pafund.
    dihet qe meshkujt e femrat jane ndryshe. mendoj se per nga ana e moralit, femra qendron me lart se mashkulli.
    mirpo ajo "barazia" qe kane kerkuar, ka bere qe ferma te rreshqase ne te njejtin nivel.

per shembull kur nje mashkull e ben per here te pare, ai krenohet. perben disi nje lloj mburrjeje. nje mashkull ka ngut te humbase virgjerine...

per femrat ka qene ndryshe. e perseris. ka qene.
    sot edhe fermat po bejne gare me njera tjeteren se kush humb virgjerine e para.

fatmiresisht ka akoma femra qe e mendojne ndryshe.
    Vasudhaiva Kutumbakam

CHEERFUL GIRL
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    Citim Postuar më parë nga didii Lexo Postimin
    O Didi, meqe problemi ketu eshte qe femrat shqiptare po kthejne virgjerine zgjidhja ma e mire ketu eshte te ndjekin kete moto, jam e sigurte se do ishte ndryshim i madh
    Pikerisht sepse nje femer i fal pastertine dhe gjithcka partnerit te saj, duhet te mendohet mire para se te beje nje hap te tille, behet llaf per ato qe nxitojne( e qe Po behet e modes si shume e shpeshte). I lejme ato raste qe jane fatkeqesi, Po femrat Po e bejne te modes ta heqin virgjerine qe ne moshe paraadoleshente, njoh vete raste , shume madje.
    Dikush i koncepton si injorance keto gjera, dikush i ka norma
    Sikur te ecnin njerezit me norma, morali do ishte shume me lart.
    Por po i iken nuri dhe ketij te shkreti moral, fundja sikur cfare eshte?!
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Arvima pse duhet ta kene kujdes vetem femrat? Nese meshkujt i duan femrat e virgjera, mire do ishte te mos i c'virgjerohen as vet. Te mesohen dhe ata te mos shkojne pas cdo femre qe u del perpara.
    Feelings change - memories don't.

CHEERFUL GIRL
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    Mia, ajo do ishte gjeja me e mire dhe une kur permenda normat, i kisha per te dyja gjinite.
    Mirepo mashkulli si qenie e papermbajtshme dhe e dobet qe eshte i ngelet femres te hiqet e forte.
    Per ate moton " jo seks para martese" e kisha si zgjidhjen me te shkurter dhe te sigurte , pa u lodhur shume te mendojme ; jo por Po te ishte kshu nuk do ndodhte ashtu etj
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

Faqja 15 prej 16 FillimFillim ... 513141516 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •