dielli vuuuuuu,eh???
dielli vuuuuuu,eh???
Without deviation from the norm, progress is not possible
Diell vere dhe ti. Gjithmone vuuuuu eshte ne vere, lol. Po ti?
Feelings change - memories don't.
tani i bej 15 edhe ca muaj.
Nese nje femer e humb virgjerin para martese eshte krejt ndryshe nga ajo femer qe e humb virgjerin gjat martese.
Une me pare do pranoja nje femer e cila ka humb virgjerin ne martese dhe eshte nda nga burri per asye qe nuk u ka ec ku di une tradheti dhuna ne familje etj etj te ngjashme.
Ndersa nje femer qe ka humb virgjerin para martese as qe vjen ne shprehje tek une nje gje e till.
Nje femer qe ka humb virgjerin ne martese dhe lidhesh me te mund ti zesh bese dhe mund te te dashuroj dhe te gjesh qetesi tek ajo.
Ndersa nje femer qe ka humb virgjerin para martese tek ajo femer kurr nuk do gjesh dashuri dhe nuk do ndjehesh rehat.
Femrat qe humbin virgjerine ne martese ato qdohere kerkojn lidhje serioze.
Ndersa femrat qe humbin virgjerine para martese nuk jan te sigurta ne asnje lidhje dhe kalojn nga nje lidhje ne tjetren dhe me kete rast mund te vjen tek semundjet sexuale qe jan me te madhe ne ditet e sotme.
Ne pergjithesi femrat kerkojne lidhje serioze, all Inclusive. Meshkujt nga natyra kerkojme aventura. Thjesht ca duan me shume kohe se te tjerat. Ti vet ne martese do e humbesh? Jo per gje por ta kete dhe ajo e shkreta mendjen e fjetur qe dhe ti je per lidhje serioze.
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt