Close
Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 154
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga All Inclusive Lexo Postimin
    Po flas si mashkull , krejt varet se si e deshiron ai mashkull kete femer. Ja ndien ja ndien.
    Imagjino nje mashkull 35 vjec qe martohet me nje femer rreth te 30-tave dhe te pretendoje ta gjeje akoma te virgjer.

test
    Anëtarësuar
    05-04-2012
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    50
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Imagjino nje mashkull 35 vjec qe martohet me nje femer rreth te 30-tave dhe te pretendoje ta gjeje akoma te virgjer.

E si dihet ka ka si nuk ka. Nese ka arrit moshen mbi te 25tat e virgjer ajo mund te shkoj edhe tek 40tat e virgjer.

Une njoh disa personalisht dhe jan 32 punojn jan te shkolluara dhe jan shume te pastra si ne shpirt si ne te gjitha aspektet.

IrC AlBaSoUl.CoM Maska e MISTREC_BERATI
    Anëtarësuar
    11-03-2003
    Vendndodhja
    GreeCe
    Postime
    150
    ketej nga greku kane nje shprehje.Nga perpara parthena(e virgjer) nga mbrapa futen trena
    Na mbyten servilat.com

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ma gjeni nje njeri qe ka deshir te blej veture te demtuar.
    Edhe femra prandaj i ka fiksim makinat e bukura lukzose. lol
    Feelings change - memories don't.

CHEERFUL GIRL
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    Sa per temen, me vjen keq qe femrat shqiptare shkojne ne kete pike, nje pjese e tyre sigurisht.
    Por kjo teme eshte me te vertete e gjere, nje teme pa fund me duket mua perderisa do kete diferencime mendimesh.
    Shqipetaret per mentalitetin qe kane, po edhe kjo periudha e tranzicionit apo emigrimi i njerezve krijojne turbullime , e duhet kohe derisa keto femra mos ta kene problem humbjen e virgjerise para martese Psh perderisa meshkujve nuk do ju beje pershtypje nese eshte apo jo e virgjer femra. Atehere do fitojme ate qe sdo kete me operacione te tilla Po me moralin cdo behet?
    Secili ka mendimin e vet ne lidhje me sesa mund ta vleresojne virgjerine, keto jane gjera personale per mendimin tim , cdokush eshte i lire te zgjedhe femer te virgjer ose jo.... Ama do me pelqente me shume qe keto femra te tregoheshin te ndershme duke i treguar partnerit, pasi njeriu haset me cfaredolloj situate ne jete, nese do genjeje ateher cfare lidhjeje do ishte ajo ?!
    Komunikimi dhe mirekuptimi jane kyce suksesi ne nje lidhje
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

test
    Anëtarësuar
    05-04-2012
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    50
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Edhe femra prandaj i ka fiksim makinat e bukura lukzose. lol

E kujt i thua mer aman une kete e dija qe moti. Prandaj mua nuk me len rehat.

Por une jam shume i sigurt shumica e femrave ketu qe dalin i mbrojn femrat qe kthejn apo i akuzojn meshkujt qe kerkojn te virgjera. Vet keto femra jan martuar te virgjera.

Mendimi im eshte qe virgjeria tregon pastertin shpirterore te nje femre dhe karakterin e fort qe ka ajo po ashtu dhe durimin.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    E ke gabim. Asnje femer nuk e mbron nje veprim te tille se eshte ulje per femren. Thjesht mundohemi ti kuptojme duke patur parasysh sa mentalitet te mykur kane nje pjese e mire e meshkujve shqiptar. Karakteri i forte nuk duket vetem te virgjeria. Ka femra te virgjera qe nuk dine te nxjerrin qimen
    nga qulli vet. Arsyeja pse kane ngel te virgjera nuk eshte e njejte tek te gjitha femrat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 02-09-2012 më 11:44

Gjithmone me ty Maska e El0na
    Anëtarësuar
    02-08-2012
    Vendndodhja
    KL
    Postime
    64

Mendimi im eshte qe virgjeria tregon pastertin shpirterore te nje femre dhe karakterin e fort qe ka ajo po ashtu dhe durimin.
    Dmth kur c'virgjeron nje femer e quan me karakter , dhe kur nuk e gjen te virgjer pa karakter?
    I ke mbushur 15 vjec ti mo?
    E mira e një kujtese të keqe është se mund të shijosh disa herë të njëjtën të mirë si herën e parë.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ti mia kur u zhvirgjerove vet per here te pare??? ca viti ka qene? binte shi?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Dite me diell. Lol

Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •