ketej nga greku kane nje shprehje.Nga perpara parthena(e virgjer) nga mbrapa futen trena![]()
Na mbyten servilat.com
Sa per temen, me vjen keq qe femrat shqiptare shkojne ne kete pike, nje pjese e tyre sigurisht.
Por kjo teme eshte me te vertete e gjere, nje teme pa fund me duket mua perderisa do kete diferencime mendimesh.
Shqipetaret per mentalitetin qe kane, po edhe kjo periudha e tranzicionit apo emigrimi i njerezve krijojne turbullime , e duhet kohe derisa keto femra mos ta kene problem humbjen e virgjerise para martese Psh perderisa meshkujve nuk do ju beje pershtypje nese eshte apo jo e virgjer femra. Atehere do fitojme ate qe sdo kete me operacione te tillaPo me moralin cdo behet?
Secili ka mendimin e vet ne lidhje me sesa mund ta vleresojne virgjerine, keto jane gjera personale per mendimin tim , cdokush eshte i lire te zgjedhe femer te virgjer ose jo.... Ama do me pelqente me shume qe keto femra te tregoheshin te ndershme duke i treguar partnerit, pasi njeriu haset me cfaredolloj situate ne jete, nese do genjeje ateher cfare lidhjeje do ishte ajo ?!
Komunikimi dhe mirekuptimi jane kyce suksesi ne nje lidhje![]()
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
E kujt i thua mer aman une kete e dija qe moti. Prandaj mua nuk me len rehat.
Por une jam shume i sigurt shumica e femrave ketu qe dalin i mbrojn femrat qe kthejn apo i akuzojn meshkujt qe kerkojn te virgjera. Vet keto femra jan martuar te virgjera.
Mendimi im eshte qe virgjeria tregon pastertin shpirterore te nje femre dhe karakterin e fort qe ka ajo po ashtu dhe durimin.
E ke gabim. Asnje femer nuk e mbron nje veprim te tille se eshte ulje per femren. Thjesht mundohemi ti kuptojme duke patur parasysh sa mentalitet te mykur kane nje pjese e mire e meshkujve shqiptar. Karakteri i forte nuk duket vetem te virgjeria. Ka femra te virgjera qe nuk dine te nxjerrin qimen
nga qulli vet. Arsyeja pse kane ngel te virgjera nuk eshte e njejte tek te gjitha femrat.
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 02-09-2012 më 11:44
Feelings change - memories don't.
ti mia kur u zhvirgjerove vet per here te pare??? ca viti ka qene? binte shi?
Without deviation from the norm, progress is not possible
Dite me diell. Lol
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt