Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të jetë fitues i Superkupës së Spanjës?

Votues
21. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • FC Barcelona

15 71.43%
  • Real Madrid

6 28.57%
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 127
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Mjaft se eshte bere bajat.Aq shume ju dhemb kur ju can Messi ?
    ke harruar kush eshte kampion ne fuqi??? me duket mua apo kampionatin e kaluar ishte mou ai qe ia cau messit & co???
    100 pike dhe 121 gola. rekord i te gjitha koherave.
    mire qe eshte trajner difensivist. hahahah.

nuk kam si te indoktrinohem nga mourinho, pasi jam tifoz me realin qe shume perpara se te mberrinte mou.
    po flet ti budallalliqe tani...
    Vasudhaiva Kutumbakam

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin

nuk kam si te indoktrinohem nga mourinho, pasi jam tifoz me realin qe shume perpara se te mberrinte mou.
    Pra ti deri me tani vetem budallalleqe paske folur .

ke harruar kush eshte kampion ne fuqi??? me duket mua apo kampionatin e kaluar ishte mou ai qe ia cau messit & co???
    100 pike dhe 121 gola. rekord i te gjitha koherave.
    mire qe eshte trajner difensivist. hahahah.

Nuk e kam harruar o qorr,po duket sa i mire je ne te lexuarin ate qe shkruajne ata qe te citojne ty.:

Ha dru ti ha,dhe sheno..vitin e kaluar na mundet,u lumte...e pe mbreme ?
    E mer vesh tani ? Nuk e kuptoj,ti ve ne dyshim supremacine e Barces ndaj Realit tek ndeshja e Superkupes? Edhe po te kishte mbaruar 1-0,do vije ne dyshim disbalancen evidente qe ishte ne fushe ? Edhe Shakohoxha andej nga minuta 32 kur beri nje kundersulm Reali,tha: Heh...me ne fund doli dhe Reali i Madridit nga gjysem fusha e tij.
    E kupton tani ndryshimin ? Vazhdo gri sallate ti ,juve jeni gay dhe doni te beni orgji me messin,juve nuk i luteni zotit po messit,vazhdo me keto ti zogu.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Pra ti deri me tani vetem budallalleqe paske folur .
    ka lidhje ajo qe ke shenuar ne bold me pergjigjen tende? JO.
    thashe ashtu pasi sipas personit qe po dialogoja (nuk po dialogoja me ty), po flisja budallalliqe dhe i thashe, qe nese sipas tej une po beja nje gje te tille, tani eshte ai qe po e ben. OK???
    keshtu eshte kur futesh ne biseden e 2 personave pa kuptuar.

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj,ti ve ne dyshim supremacine e Barces ndaj Realit tek ndeshja e Superkupes?
    jo. nuk e ve ne dyshim. e meritoi fitoren. sikur ndeshja te kishte perfunduar 2-2 do kishte qene nje barazim i pamerituar nga ana e realit.
    them vetem qe goli i barazimit ishte per tu anulluar. kaq.
    po ti gerricesh kot. e ke veshtire te thuash. PO. ishte per tu anulluar dhe pike. e ke per detyre te besh gam gam kot.
    Edhe Shakohoxha andej nga minuta 32 kur beri nje kundersulm Reali,tha: Heh...me ne fund doli dhe Reali i Madridit nga gjysem fusha e tij.
    sa gje qesharake. eshte per te qeshur se nga kush influencohesh. hahah. shakohoxha. hahahah.
    Vazhdo gri sallate ti ,juve jeni gay dhe doni te beni orgji me messin,juve nuk i luteni zotit po messit,vazhdo me keto ti zogu.
    me kete e mbylle serine e marrezirave. duke me thene mua ate qe u akuzoj juve. hahah.
    per mua messi eshte nje lojtare jo i denje per tu krahasuar me maradonen, zidane, ronaldo (brazilianin) e disa te tjere.
    arsyeja. 0 gola ne boteror e 0 gola ne copa america. kaq. jeni ju qe e hyjnizoni. ZERO.
    luan per nje kombetare te madhe dhe nuk arrin te ndrise si ata me lart.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Barca ishte absolutisht me lart nga Reali dhe kjo nuk mund te mohohet,ashtu si nuk mund te mohohet qe goli i barazimit ishte 100% i dhuruar nga anesori (5 metra larg nga anesori ishin pedro dhe mbrojtesi i realit,eshte e pafalshme te gaboje)
    MOS I NDY TEMAT no name

sa gje qesharake. eshte per te qeshur se nga kush influencohesh. hahah. shakohoxha. hahahah.

me kete e mbylle serine e marrezirave. duke me thene mua ate qe u akuzoj juve. hahah.
    per mua messi eshte nje lojtare jo i denje per tu krahasuar me maradonen, zidane, ronaldo (brazilianin) e disa te tjere.
    arsyeja. 0 gola ne boteror e 0 gola ne copa america. kaq. jeni ju qe e hyjnizoni. ZERO.
    luan per nje kombetare te madhe dhe nuk arrin te ndrise si ata me lart.

Ti qenke interesant o te keqen. Cme kris mua o burre i dheut se ca ben Messi me Argjentinen ? Nuk paska qene lojtar rezerve,nuk e shikon ? Ashtu sic nuk me intereson car ben Xavi me Spanjen,Dani Alves me Brazilin,apo ndonje tjeter atje.Nqs te Barcelona ata mua me dhurojne KENAQESI ne radhe te pare,edhe trofe ne radhe te dyte,per mua jane me te miret. Ta thash edhe njehere,jam tifoz me Hollanden,jo me Argjentinen,se ti ke dhe qejf ta besh muhabetin me argumenta...keshtuqe argumenti jot qe une jam tifoz me Messin bie shume lehte.
    Persa i perket asaj qe citova per shakohoxhen ta permenda ne prizmin: O i ndricuar,vije re se po e permend edhe nje idiot si Shakohoxha,edhe ai po e ve re,jo me te tjeret qe jane ne rregull.
    Nejse,kam thene une,te merresh me ty do 3 furra buke.
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 25-08-2012 më 19:18 Arsyeja: mos kaloni ne ofendime
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    jo. nuk e ve ne dyshim. e meritoi fitoren. sikur ndeshja te kishte perfunduar 2-2 do kishte qene nje barazim i pamerituar nga ana e realit.
    Atehere... pse vazhdon ben gek,mek kot me kot?
    Cfare te mundon?

Nuk e paske lene zanatin e vjeter, akoma vazhdon e kapesh pas quravitjeve te Mouleshit. lol

Asnje lojtar i Realit nuk eshte ankuar per golin e Pedros, goja pozite jashte loje(offside). I vetmi qe ankohet eshte Mouleshi, duke u munduar ta justifikoj humbjen. Nuk eshte hera e pare kjo, jemi mesuar me Mou... nuk na bejne pershtypje me deklaratat,quravitjet e tij.

Prandaj, ti djalo mos u kap aq shume pas llafeve te tij, se behesh hor. lol

Me githe mend po thua se Pedro ka qene ne pozite jashte loje(offside)? lololol

Pedro eshte ne rregull, Coentrao e mban ne loje!
    Nga kendveshtrimi i fotos, Pedro duket me i avancuar ne pjesen e siperme te kraharorit, por shife mire vendosjen e te dy lojtareve ne toke, kembet e Coentraos jane me perpara se te Pedros.
    Shkeputja qe ka bere Pedro eshte fiks, mbrenda vijes te offsides.

Apo mos valle per ty dhe Mouleshin ka dale ligj i ri per offside?
    (po e pate vendosjen e kembeve ne rregull, dhe doren me te avancuar eshte pozite jashte loje?) lol

P.S; Nq se rasti me siper eshte pozite jashte loje sipas teje, po kjo cfare eshte atehere?

(Kush e mban ne loje Khediran?)
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 25-08-2012 më 21:19
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Per goje-liget; ... ( :D )

Vetem te jesh i verber, ose i semure nga trute po te flasesh keq per kete Barcelone.

P.S; Bardhoshkat dihen, edhe do fanatika tjere... lol

Nejse,

Sa per ndeshjen:
    Barcelona > real madrid

Barcelonista's: "Gràcies equip!"
    Madridista's: "Gràcies Valdes!"

(n'xinum nese mundesh mem n'xon :D)

“What is my expectation for this season? To win everything.” We have a good enough team to win any match. – Tito Vilanova

Tito Vilanova 1-0 Mouleshi (ndeshja vazhdon...)

- Ata e vënë gishtin në sy. Ne topin në rrjetë.

Xavi: Paloni p. amatera(bardhoshkave) se shum shit po ju vjen era. :D

Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 25-08-2012 më 21:44
    #VamosArgentina

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga no name Lexo Postimin
    Atehere... pse vazhdon ben gek,mek kot me kot?
    sepse dikush po me kunderpergjigjet dhe po kerkon debat kot se koti.
    apo ishte pyetje retorike kjo e jotja.

Me githe mend po thua se Pedro ka qene ne pozite jashte loje(offside)? lololol

Pedro eshte ne rregull, Coentrao e mban ne loje!
    e vertetove qe as ti nuk je ne rregull. objektiviteti as nuk te afrohet fare.
    as ti nuk paske **** ta pranosh qe ishte offside dhe ta mbyllesh me aq. edhe ty ta paske qejfi te debatosh kot???
    ja cfare thane te gjithe arbitrat (NORMALISHT TI E DI ME MIRE. PO PO. ti je largpames.) ik hap google translate tani:

ANDÚJAR (RADIO MARCA). "Ese gol no debió subir al marcador"

"El gol del empate no debió subir al marcador. Según las tomas de televisión que tenemos, el futbolista azulgrana se encuentra en posición ilegal cuando Mascherano le da el pase. Fue una jugada de muy difícil visión para Clos porque la rapidez".

RAFA GUERRERO (RNE, MARCA Y LA SEXTA). "Clos no vio un fuera de juego de tele"

"Tras varias repeticiones queda claro que es fuera de juego. El offside lo marca cualquier parte del cuerpo con la que puedes marcar gol. Un brazo no vale, pero el tronco, la cabeza o los pies sí. Por lo tanto, hay fuera de juego".

MONTORO (TELEMADRID).

"Fue fuera de juego. Las imágenes lo demuestran. Es un error importante porque influye en el resultado final, pero no es un error grave porque es un fuera de juego en una jugada de dificultad máxima. Es imposible que el asistente pudiera verlo".

RAMOS MARCOS (SER Y PUNTO PELOTA). "El gol de Pedro fue legal: está en línea"

"No hay fuera de juego. El jugador del Barcelona está en línea con Coentrao, gol legal. Es una jugada muy difícil de ver para el línea y en televisión no se aprecia de forma clara que Pedro parta en posición de ventaja".

URÍZAR (AS). "Las tomas de la tele no son claras"

"En las imágenes de televisión no se ve de forma clara. Clos Gómez hizo bien en concederlo. Sacan la toma en dos partes que no queda claro. Ante la duda no se puede decir que hay fuera de juego. El único que lo pudo ver fue el asistente".

Gª DE LOZA (ONDA CERO). "El cuerpo marca la posición ilegal"

"Lo tengo clarísimo y lo dije en directo: fuera de juego. La línea del offside la marca el cuerpo. La única parte que no puede estar más adelantada, el brazo. ¿Por qué el brazo? Porque es la única parte con la que no se puede jugar la pelota".

PÉREZ SÁNCHEZ (COPE). "Por 15 centímetros, empate en 'offside'"

"Según la toma que yo vi, la de Televisión Española, Pedro tenía la cabeza en situación de fuera de juego. Cada vez que se produce un fuera de juego así, de 15 centímetros, decimos que es una jugada comprensible. Es una jugada al límite".
    Vasudhaiva Kutumbakam

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    ka lidhje ajo qe ke shenuar ne bold me pergjigjen tende? JO.
    thashe ashtu pasi sipas personit qe po dialogoja (nuk po dialogoja me ty), po flisja budallalliqe dhe i thashe, qe nese sipas tej une po beja nje gje te tille, tani eshte ai qe po e ben. OK???
    keshtu eshte kur futesh ne biseden e 2 personave pa kuptuar.

Ti deri me tani shumices se tifozave te Barces i ke quajt tifoza te Messit , kurse kur te thot te njejten ty , ti e quan budallalleqe .

E kupton dyftyrsien ?

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •