Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të jetë fitues i Superkupës së Spanjës?

Votues
21. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • FC Barcelona

15 71.43%
  • Real Madrid

6 28.57%
Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 127 prej 127
    Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Goli i Mesit ishte fantastik edhe pse ato lloje gola behet edhe prej shume lojtar te tille. Meqe Messi nuk para gjuan shpesh here me goditje te lire nga larg, eshte me shume bukuri dhe gol personal per lojtarin.
    Gjithashtu edhe Ronaldo beri dicka fantastike.

Barca dhe Reali jan afersisht aty-aty barabart si ekip. Mendoj se Barca akoma mban nje advantazh shume te vogel, por Murinjo vitet e fundit e ka mbyllur shume ate "gap" te madh qe kan patur keto ekipe.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Messi si ka arritur Cristianos?
    Driblimet e Cristianos me te Mira ne historiane moderne?
    Je more ne koke?
    Ti jo qe nuk po arrin te kuptosh nje shkrim te thjeshte por po lavderon dike me levdata boshe.

As qe nuk ja vlen Tu pergjigjesh shkrimeve te Tua se Jane nje idiotesi, nje injorance qe kurre sme Kane pare syte.

Po e shkruaj me nje shkrim Akoma me te thjeshte kete punen e Mario's dhe te Torres.
    Arsyeja pse Jane me larte (me mire) se cristiano eshte sepse ATo 3 gola ata I Kane bere ne nje kohe me te shkurter. Keshtu I radhit FIFA keshtu thash edhe une sepse ashtu duhet, dhe nga goal shenuesit me te mire ai renditet I gjashti. Tre gola? Qesharake

Blah.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga A.LePuLush Lexo Postimin
    Messi si ka arritur Cristianos?
    Driblimet e Cristianos me te Mira ne historiane moderne?
    Je more ne koke?
    Ti jo qe nuk po arrin te kuptosh nje shkrim te thjeshte por po lavderon dike me levdata boshe.

As qe nuk ja vlen Tu pergjigjesh shkrimeve te Tua se Jane nje idiotesi, nje injorance qe kurre sme Kane pare syte.
    wow wow wow. paskam te bej me nje analfabet.
    ore, kupton shqip ti apo.....
    pse kercen kot si pleshti?

ti the (kot pa lidhje me temen):
    Ti lart, e di cfare eshte driblimi?
    Ende ste Kane pare syte ty? Keto I bente Ronaldo I vertete me gjithe ronaldinhon me sy mbyllur.
    e une tu pergjigja duke thene:
    c'kane te bejne driblimet e ronaldos (qe per mua eshte nder me te miret e historise moderne, te cilit messi nuk i eshte afruar akoma), apo per te mbushim faqen me shkrime kot?
    ti e pate fjalen per ronaldon e brazilit dhe une tu pergjigja duke folur per te njejtin. pra brazilianin.
    e lexove mire ate post scriptumin ti, apo u eksitove para kohe dhe fillove te shkruash pa lidhur gishtat me trurin???
    Vasudhaiva Kutumbakam

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Po Barcelona ça bëri ndeshjen e dytë ?
    Po dhuratat e Higuain i numërove 4 raste me portierin ballë për ballë?
    Superiore tu majt topin në mbrojtje? Mos leni nam për zotin se lojë me e shpifur s'kishte se ajo e Barçës mrom, t'paktën 1 her pranojeni që Reali ishte më lartë se ju.
    Or Partizon , thash qe ka bere nje pjese te dyte me te mire se Reali , prej 4 pjeseve (2 loje) 3 pjese i kan taku Barces , 1 Realit , por juve duhet vetem me ja vizatu per ti pare .

4 dhurata te Higuain , 3 dhurata te lojtarve te Barces , ball per ball me portier .

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Or Partizon , thash qe ka bere nje pjese te dyte me te mire se Reali , prej 4 pjeseve (2 loje) 3 pjese i kan taku Barces , 1 Realit , por juve duhet vetem me ja vizatu per ti pare .

4 dhurata te Higuain , 3 dhurata te lojtarve te Barces , ball per ball me portier .
    O Milko juve të Barcelonës nuk e di si duhet me ja shpjegu që mbajtja e topit mes mbrojtësave nuk do të thotë dominim. Edhe pjesën e dytë Reali pati raste sa të duash me atë palloshin Higuain, Khedira dhe në fund Modriç.

Dy dhurata ishin nga Barcelona, goli Di Marias në Camp Nou dhe gabimi Mascheranos, ndërsa goli Ronaldos ishte kryevepër që dhe mbrojtësi më i mirë në botë nuk do e parashikonte dot atë marrje topi.

Po të llogarisësh dhuratat, Reali ju ka dhuruar shumë ndeshjen e dytë se pjesa e parë duhet të mbaronte të paktën 4-1 për Realin nqs nuk do ishte në lojë ai pyka Higuain që humb raste t'pastra.

Mua më ka knaq më shumë pjesa e parë, po shifja ndeshje të bukur. Ndërsa pjesën e dytë u bë ndeshje e besdisur sepse dhe Reali po mbrohej por nga ana tjetër shifje pasime Pique Mascherano Montoya që ta shpifnin futbollin. 20 minuta pasime dhe 1 top të gjatë në portë. Edhe pjesën e dytë më shumë raste ka pas Reali sesa Barcelona.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    O Milko juve të Barcelonës nuk e di si duhet me ja shpjegu që mbajtja e topit mes mbrojtësave nuk do të thotë dominim. Edhe pjesën e dytë Reali pati raste sa të duash me atë palloshin Higuain, Khedira dhe në fund Modriç.

Dy dhurata ishin nga Barcelona, goli Di Marias në Camp Nou dhe gabimi Mascheranos, ndërsa goli Ronaldos ishte kryevepër që dhe mbrojtësi më i mirë në botë nuk do e parashikonte dot atë marrje topi.

Po të llogarisësh dhuratat, Reali ju ka dhuruar shumë ndeshjen e dytë se pjesa e parë duhet të mbaronte të paktën 4-1 për Realin nqs nuk do ishte në lojë ai pyka Higuain që humb raste t'pastra.

Mua më ka knaq më shumë pjesa e parë, po shifja ndeshje të bukur. Ndërsa pjesën e dytë u bë ndeshje e besdisur sepse dhe Reali po mbrohej por nga ana tjetër shifje pasime Pique Mascherano Montoya që ta shpifnin futbollin. 20 minuta pasime dhe 1 top të gjatë në portë. Edhe pjesën e dytë më shumë raste ka pas Reali sesa Barcelona.
    Si te thuani ju ekspertet e futbollit .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    wow wow wow. paskam te bej me nje analfabet.
    ore, kupton shqip ti apo.....
    pse kercen kot si pleshti?

ti the (kot pa lidhje me temen):

e une tu pergjigja duke thene:

ti e pate fjalen per ronaldon e brazilit dhe une tu pergjigja duke folur per te njejtin. pra brazilianin.
    e lexove mire ate post scriptumin ti, apo u eksitove para kohe dhe fillove te shkruash pa lidhur gishtat me trurin???
    Isha tek zyra e doktorit, prita dy ore per te me pare per pese minuta. :|

Ke te drejte. Ate ja drejtova Madaberit jo ty. Me ty po flisja per Kristinine. Thjesht nje keqkuptim nga ana ime.

Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •