Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të jetë fitues i Superkupës së Spanjës?

Votues
21. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • FC Barcelona

15 71.43%
  • Real Madrid

6 28.57%
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 127
    ►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Lere mos na fol per mbrojtesat e Realit se jemi velur duke i pare.
    Edhe ai Busquetsi e ka bërë baltë me ato skenat e holliwoodit :P
    Kishte "infektuar" dhe Alexis, që sa kapte top në zonë u hidhte për penallti. lol
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Edhe ai Busquetsi e ka bërë baltë me ato skenat e holliwoodit :P
    Kishte "infektuar" dhe Alexis, që sa kapte top në zonë u hidhte për penallti. lol
    E kam thene perpara teje per Busquets topen qe eshte idiot,se fundmi aktor,dhe debil. Mua asnjehere nuk me ka pelqyer.Une s jam trajner e ta flak perjashta.
    Po te pakten mos krahaso karagjozlliqet e Busquets me kasaphanlliqet e mbrojtjes se Realit.
    Mbreme u zhvillua ndeshje normale,brenda parametrave normale se derdhjes se gjakut ne fushe sepse mungonte Pepe,kjo eshte evidente
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Goli i Pedros ishte njejte sikur i Ronaldos ne superkupen e vitit te kaluar , sa i perket Albiolit e thash edhe me heret eshte shum i dobet , ka frike nga hija e tij e lere me fare nga lojtaret e Barces , sa i perket Ronaldos eshte e vertet qe nuk u dallua shum mbreme , mirpo nuk ka faj pasi .Benzema ishte shum dobet dhe asesi nuk hapte loj , i vetmi qe bente dallimi ne anen ofanzive ishte Ozil , pasi edhe futja ne loje e Callejon ishte idiotllik ne vete , po te futeshim ne loj me formacion e el-clasicos se fundit ne kampionat , por ne vend te Albiol te ishte Varane , mendoj qe gjasat per fitore do te ishin shum me te medha.
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ha dru ti ha,dhe sheno..vitin e kaluar na mundet,u lumte...e pe mbreme ? Beri nje gol,deri atehere vetem nje qorr nuk do ta shikonte qe Ronaldo ishte inegzistent ne fushe(dhe pas golit ashtu vajti prap) dhe ju shpuam plot 3 here. Le te shenoi ne cdo El Classico ai,bravo i qofte,eshte i madh shume lol...po ne fund atje siper lexonte 3-2 (3-2 sepse e pe vet se car super goli beri raketiku di maria,ose me sakte cfare kryevepre beri valdez). Keshtuqe...sheno ne cdo el classico ti.
    ndyshimi mes meje dhe teje eshte se une jam tifoz i realit dhe nuk me intereson nese luan mire apo keq ronaldo, por rendesi ka te fitoje ekipi. bej tifozllek per realin e madridit. kam qene me realin edhe kur ronaldo luante me manchesterin.

ndersa ti (dhe shume te tjere ketu) jeni tifoze te messit dhe si rrjedhoje jeni bere edhe tifoze te barcelones. sikur messi te kaloje me buducnostin, do beheni tifoze te flakur te buducnostit.
    per ju messi eshte zoti ne toke. nuk ben kurre gabime. luan gjithmone mire dhe eshte lojtari me i mire i historise...
    edhe kur le name me kombetaren argjentinase dhe nje komb i tere e shane, ju keni goje ta lavderoni (e keni vertetuar kete).
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Per mendimin time ajo cka vlen te permendet brema ishte se Barcelona ishte dukshem me e mire se skuadra Realit kjo u pa qarte....niveli i lojes se Barcelones mbeti po ai njejti,ajo filozofia e Pep Guardioles.....kshuqe tifozet e Barces sigurisht qe kan arsyje te jene me krenare kundrejt cdo skuadre tjeter ne planet. Kurse ajo se ishte Pedro ne offside apo jo ne foto shihet qe ishte me i avansune me trup, po gjera te tilla ne futbolll kan ndodhe madje edhe me skandaloze ndoshta kjo e ben futbollin edhe me t'bukure!
    Ne kete raste me e rendsishme se Super Kupa ishte loja me e mire e Barces karshi asaje te Realit, nuk mendova vetem per ndeshjen mbrema po ne pergjithsi ne keto vitet e fundit nje dominim total, dhe me erdhi shume mire qe Reali prap mbeti nen hijen e Barces!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-12-2002
    Vendndodhja
    Shqipri
    Postime
    128
    Perfundimisht tifozet e Realit jane te semure si trajneri i vet.A nuk eshte e njete distanca mes Pedros dhe Coentraos,sic ishte mes Khedira dhe Puyol tek el Classico e fundit.Nuk foli njeri asnje fjale,megjithese u vendos kampionati.Pastaj,shifni mos ishte i njejti anesor qe dha ofsajd per Soldadon ne ndeshjen me ju.Ishte me i qarte ai.Gore te shpifme.

Partizoni,merreni te keqen se na e prishi gjakun

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    foli edhe nje tifoz 3 vjecar i farselone. hahah.

i semure si ai trajneri qe ka fituar kampionate kombetare dhe kupa ne 4 shtete te ndryshme + 2 champions ? si ai e ke fjalen? hahahahaha.

chapeau ndaj sukseseve te ketij "te semurit"...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-12-2002
    Vendndodhja
    Shqipri
    Postime
    128
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    foli edhe nje tifoz 3 vjecar i farselone. hahah.

i semure si ai trajneri qe ka fituar kampionate kombetare dhe kupa ne 4 shtete te ndryshme + 2 champions ? si ai e ke fjalen? hahahahaha.

chapeau ndaj sukseseve te ketij "te semurit"...
    Tifoz 3 vjecar the?
    Une kam kaluar disa cikle te Realit si rival,po ky i Murinjos eshte padyshim me i shpifmi,nuk kane piken e nivelit sportiv.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga islamway Lexo Postimin
    Tifoz 3 vjecar the?
    Une kam kaluar disa cikle te Realit si rival,po ky i Murinjos eshte padyshim me i shpifmi,nuk kane piken e nivelit sportiv.
    ne cfare bazohesh kur thua dicka te tille?????? ngaqe beri kampionatin e rekordeve?
    qe eshte ekipi qe ka bere me shume pike, (100 pike), qe ka shenuar me shume gola (121 gola), apo qe eshte ekipi qe ka arritur me shume fitore ne historine e kampionatit (32 fitore)...
    32 fitore ne 38 ndeshje, 121 gola te shenuar dhe 32 te pesuar e ti ke goje te thuash dicka te tille???????????

jam i bindur qe per te thene ate, bazohesh vetem ne simpati personale, se ne llogjike te shendoshe jo.

p.s. apo ka nivel sportiv barcelona e skandalit te stamfod bridge. ajo qe mbahet si ndeshja me skandaloze e historise moderne te champions leagues...
    Vasudhaiva Kutumbakam

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar më parë nga islamway Lexo Postimin

Partizoni,merreni te keqen se na e prishi gjakun
    Nuk e kuptova këtë por të them që s'jam as me Barcelonën as me Realin.
    Për mua është e besdisshme kur shef në një lojë të fortë si ajo mes Barcelonës dhe Realit , Sergio Busquets që "aktron" në mes të fushës. Mbrojtësat e Realit futen keq por gjithmonë jan ndëshkuar dhe me të kuq. Ndërsa Busquets siduket aktron aq mirë saqë nuk e kupton arbitri.

Albiol ishte për karton të kuq, sedi pse nuk e dha ai arbitri mbas asaj ndërhyrjes ndaj Xavit mos u gabofsha kurse goli në pozicion jashtëloje ishte milimetrik dhe me replay do të duhet ta shikosh nja 3 4 herë.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •