Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të jetë fitues i Superkupës së Spanjës?

Votues
21. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • FC Barcelona

15 71.43%
  • Real Madrid

6 28.57%
Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 127
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Keto ndeshjet mes Realit dhe Barces tani me duken sikur i shof ritransmetim
    fiks. ke shume te drejte. jemi mesuar me bacen qe vjedh... agje e re.
    goli i barazimit ishte offside.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Vasudhaiva Kutumbakam

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Une e kisha per nga menyra e lojes ne fakt e jo per vjedhje Por nga fotoja duket qe arbitri e paska pasur shume te veshtire ta dalloje

admirali eshte bere si Edi Rama me shoke...na vodhen,na prene,na bene
    Po ai mbrojtesi juaj debil duhet te kishte me te kuqe or taj,si nuk mori te verdhe ai kur i beri gjithe te ate faull taktik Xavit ne hyrje te zones ? Albiol me duket se ishte.

Hë mër Blood ku e ke Messin, shumë dobët sonte. :P

Goli Xavit ishte kombinim perfekt i dy "alienëve" të futbollit.

Valdezin silleni knej nga Partizani se kemi fillu me bo blerje t'fuqishme këtë vit. lol

Vështirë e keni në Madrid.
    Nuk ishte dobet,thjesht nuk ishte ne formen e tij me te mire.Dobet ishte cr7.Pse ne te njejtin nivel me Kristinen ishte Messi mbreme ?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Po ai mbrojtesi juaj debil duhet te kishte me te kuqe or taj,si nuk mori te verdhe ai kur i beri gjithe te ate faull taktik Xavit ne hyrje te zones ? Albiol me duket se ishte.
    Mos e tepro tani Meritonte te verdhin dhe e mori.

Mos e tepro tani Meritonte te verdhin dhe e mori.
    Jo e ke gabim,e mori te verdhin te nderhyrja e dyte qe beri,mbrapa kesaj qe them une.Tek ajo qe permenda ai nuk mori karton,QE E MERITONTE PLOTESISHT,po arbitri u tregua "zemergjere" dhe nuk ja dha.Ishte nje rast kur Xavi mer pasim ne hyrje te zones,ben nje levizje dhe e nxjerr jashte loje Albiolin(ky me duket se ishte),dhe ne kunder kohe,nderkohe qe ky dukeqenese e pa qe ishte rast i rrezikshem(ishte vertete rast i rrezikshem se Xavi hyri ne zone dhe mbrojtesi tjeter ishte pak me larg) ky i beri faull per te mos ta komplikuar situaten,e pengoi(sic beri Mascherano me Coentraon kur mori direkt kartonin e verdhe).
    Lere mos na fol per mbrojtesat e Realit se jemi velur duke i pare.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    gol i rregull ishte goli i barazimit??? JO. kaq.
    kaq te veshtire e keni ta pranoni???

p.s. messi dobet?! nuk ka mundesi. messi luan gjithmone mire. gjithmone eshte me i miri ne fushe. lol
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    gol i rregull ishte??? JO. kaq.
    e keni te veshtire ta pranoni kete???
    Jo,nuk ishte i rregullt,ISHTE SHUME I VESHTIRE PER TU DALLUAR,SIC KANE QENE EDHE PLOT RASTE TE TJERA TE TILLA,DHE PRPA ESHTE LENE GOL !

Sec kam pershtypjen qe ky gol do jete vellai binjak i golit te Muntarit....

p.s. messi dobet?! nuk ka mundesi. messi luan gjithmone mire. gjithmone eshte me i miri ne fushe. lol
    Cr7 Calma Calma....Calma ...Calma....zzzzzzzZzZzzzzZzzZzzZZZzZzzzzzZzZzz,qe tesi e madhe,Cristina i vuri te gjithe ne gjum me qetesine qe te jep....

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Po mer per baze disa detaje jo aq te rendesishme sa ç'eshte goli i Pedros ku pesha eshte me e rende dhe fati i ndeshjes mund te ndryshoje me ate gol.Vertete mbrojtesit e Realit luajne ashper por mos harro edhe qurravitjet apo simulimet nga ana e lojtareve te Barces (nuk mar parasysh ndeshjen e mbremshme por te tjera)

ISHTE SHUME I VESHTIRE PER TU DALLUAR
    What ??? e pe foton me lart se ku ndodhet anesori dhe ku ndodhet pedro ? Apo eshte montazh ?! Se fundja foto eshte dhe rrofte fotoshopi...

Ps: Te lutem shume mos e krahaso me ate te Muntarit se ai ngelet "unik" dhe sa e kishin harru disa,pse do i trishtosh prape ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga AlbaneZ : 24-08-2012 më 08:32

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin

Cr7 Calma Calma....Calma ...Calma....zzzzzzzZzZzzzzZzzZzzZZZzZzzzzzZzZzz,qe tesi e madhe,Cristina i vuri te gjithe ne gjum me qetesine qe te jep....
    po, po. prandaj ka shenuar ne 4 clasicot e fundit...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Po mer per baze disa detaje jo aq te rendesishme sa ç'eshte goli i Pedros ku pesha eshte me e rende dhe fati i ndeshjes mund te ndryshoje me ate gol.Vertete mbrojtesit e Realit luajne ashper por mos harro edhe qurravitjet apo simulimet nga ana e lojtareve te Barces (nuk mar parasysh ndeshjen e mbremshme por te tjera)

What ??? e pe foton me lart se ku ndodhet anesori dhe ku ndodhet pedro ? Apo eshte montazh ?! Se fundja foto eshte dhe rrofte fotoshopi...

Ps: Te lutem shume mos e krahaso me ate te Muntarit se ai ngelet "unik" dhe sa e kishin harru disa,pse do i trishtosh prape ?
    Nuk eshte kjo hera e pare(dhe as e fundit) teksa shohim gjyqtaret duke bere gabime(sidomos anesoret).Une e pranova edhe me siper,edhe ne tavoline me ate qe isha kur po shikoja ndeshjen,ishte OFFSIDE ! Jam dakord !
    E thash,dhe e perseris prap....NUK ESHTE HERA E PARE AS E FUNDIT QE BEHEN GABIME !
    Se mos Reali nuk ka marur gola keshtu...lol

po, po. prandaj ka shenuar ne 4 clasicot e fundit...
    Ha dru ti ha,dhe sheno..vitin e kaluar na mundet,u lumte...e pe mbreme ? Beri nje gol,deri atehere vetem nje qorr nuk do ta shikonte qe Ronaldo ishte inegzistent ne fushe(dhe pas golit ashtu vajti prap) dhe ju shpuam plot 3 here. Le te shenoi ne cdo El Classico ai,bravo i qofte,eshte i madh shume lol...po ne fund atje siper lexonte 3-2 (3-2 sepse e pe vet se car super goli beri raketiku di maria,ose me sakte cfare kryevepre beri valdez). Keshtuqe...sheno ne cdo el classico ti.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 24-08-2012 më 08:43

Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •