Une e kisha per nga menyra e lojes ne fakt e jo per vjedhjePor nga fotoja duket qe arbitri e paska pasur shume te veshtire ta dalloje
![]()
admirali eshte bere si Edi Rama me shoke...na vodhen,na prene,na bene
Po ai mbrojtesi juaj debil duhet te kishte me te kuqe or taj,si nuk mori te verdhe ai kur i beri gjithe te ate faull taktik Xavit ne hyrje te zones ? Albiol me duket se ishte.
Nuk ishte dobet,thjesht nuk ishte ne formen e tij me te mire.Dobet ishte cr7.Pse ne te njejtin nivel me Kristinen ishte Messi mbreme ?Hë mër Blood ku e ke Messin, shumë dobët sonte. :P
Goli Xavit ishte kombinim perfekt i dy "alienëve" të futbollit.
Valdezin silleni knej nga Partizani se kemi fillu me bo blerje t'fuqishme këtë vit. lol
Vështirë e keni në Madrid.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Jo e ke gabim,e mori te verdhin te nderhyrja e dyte qe beri,mbrapa kesaj qe them une.Tek ajo qe permenda ai nuk mori karton,QE E MERITONTE PLOTESISHT,po arbitri u tregua "zemergjere" dhe nuk ja dha.Ishte nje rast kur Xavi mer pasim ne hyrje te zones,ben nje levizje dhe e nxjerr jashte loje Albiolin(ky me duket se ishte),dhe ne kunder kohe,nderkohe qe ky dukeqenese e pa qe ishte rast i rrezikshem(ishte vertete rast i rrezikshem se Xavi hyri ne zone dhe mbrojtesi tjeter ishte pak me larg) ky i beri faull per te mos ta komplikuar situaten,e pengoi(sic beri Mascherano me Coentraon kur mori direkt kartonin e verdhe).
Lere mos na fol per mbrojtesat e Realit se jemi velur duke i pare.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
gol i rregull ishte goli i barazimit??? JO. kaq.
kaq te veshtire e keni ta pranoni???
p.s. messi dobet?! nuk ka mundesi. messi luan gjithmone mire. gjithmone eshte me i miri ne fushe. lol
Vasudhaiva Kutumbakam
Jo,nuk ishte i rregullt,ISHTE SHUME I VESHTIRE PER TU DALLUAR,SIC KANE QENE EDHE PLOT RASTE TE TJERA TE TILLA,DHE PRPA ESHTE LENE GOL !
Sec kam pershtypjen qe ky gol do jete vellai binjak i golit te Muntarit....
Cr7 Calma Calma....Calma ...Calma....zzzzzzzZzZzzzzZzzZzzZZZzZzzzzzZzZzz,qe tesi e madhe,Cristina i vuri te gjithe ne gjum me qetesine qe te jep....p.s. messi dobet?! nuk ka mundesi. messi luan gjithmone mire. gjithmone eshte me i miri ne fushe. lol
Po mer per baze disa detaje jo aq te rendesishme sa ç'eshte goli i Pedros ku pesha eshte me e rende dhe fati i ndeshjes mund te ndryshoje me ate gol.Vertete mbrojtesit e Realit luajne ashper por mos harro edhe qurravitjet apo simulimet nga ana e lojtareve te Barces (nuk mar parasysh ndeshjen e mbremshme por te tjera)
What ??? e pe foton me lart se ku ndodhet anesori dhe ku ndodhet pedro ? Apo eshte montazh ?! Se fundja foto eshte dhe rrofte fotoshopi...ISHTE SHUME I VESHTIRE PER TU DALLUAR
Ps: Te lutem shume mos e krahaso me ate te Muntarit se ai ngelet "unik" dhe sa e kishin harru disa,pse do i trishtosh prape ?![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga AlbaneZ : 24-08-2012 më 08:32
Nuk eshte kjo hera e pare(dhe as e fundit) teksa shohim gjyqtaret duke bere gabime(sidomos anesoret).Une e pranova edhe me siper,edhe ne tavoline me ate qe isha kur po shikoja ndeshjen,ishte OFFSIDE ! Jam dakord !
E thash,dhe e perseris prap....NUK ESHTE HERA E PARE AS E FUNDIT QE BEHEN GABIME !
Se mos Reali nuk ka marur gola keshtu...lol
Ha dru ti ha,dhe sheno..vitin e kaluar na mundet,u lumte...e pe mbreme ? Beri nje gol,deri atehere vetem nje qorr nuk do ta shikonte qe Ronaldo ishte inegzistent ne fushe(dhe pas golit ashtu vajti prap) dhe ju shpuam plot 3 here. Le te shenoi ne cdo El Classico ai,bravo i qofte,eshte i madh shume lol...po ne fund atje siper lexonte 3-2 (3-2 sepse e pe vet se car super goli beri raketiku di maria,ose me sakte cfare kryevepre beri valdez). Keshtuqe...sheno ne cdo el classico ti.po, po. prandaj ka shenuar ne 4 clasicot e fundit...
Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 24-08-2012 më 08:43
Krijoni Kontakt