naj faqe me pa ndeshjen live ju lutem..
naj faqe me pa ndeshjen live ju lutem..
Mos harro ti lutesh Zotit çdo mbrëmje.
Barca 3
Reali 1
Deri ne min.e 82
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
55' [0 - 1] C. Ronaldo
56' [1 - 1] P. Rodriguez
70' [2 - 1] L. Messi (pen.)
77' [3 - 1] X. Hernandez
85' [3 - 2] A.D. Maria
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
ndeshje e bukur barca e meritoi fitoren deri ne gafen e valdezit, mesi pervec penalltise asgje ne fushe, pjesa e dyte ishte spektakel.
te shohim ndeshjen e dyte
vari leshte
Ndeshja ishte shum e dobet nga ana e Realit , dhe nuk krahasohet me 2 ndeshjet e kaluara ne Camp Nou , arsyeja kryesore ishte Albiol dhe Callejon , ky i pari qe prej minutes se pare duhet te ishte me te kuq , urime Barcelones per lojen e treguar , edhe pse ne pjesen e dyte Reali ishte dicka me kerkues por jo edhe me dominant.Ne kete ndeshje na ka ndimuar fati dhe Valdezi
Ronaldo hyn ne histori si lojtari i pare qe shenon ne 4 el-clasico radhazi
Ne Bernabeu shpresoj qe te jetë nje tjeter formacion dhe PEPE te jeti i rikuperuar plotesisht , ndeshja do te jete shum e veshtirë.![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
BlooD je ma i forti n' forume edhe klubin e ki po ashtu...suksese per tan jeten...te pershendet roni
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Keto ndeshjet mes Realit dhe Barces tani me duken sikur i shof ritransmetimnjelloj te gjitha,pa ndonje risi.... Barca luajti me mire se Reali (si gjithmone) dhe e meritoi fitoren.
1- Rasti i dyte i Alexis ishte penallti qe nuk e dha.
2- Goli i pare i Barces ishte cik poz jashte loje.
Iniesta eshte vertete nje magnet i topit dhe shume inteligjent (me kujton Zidane)
Ronaldo si i lodhur mu duk.
Messi kerkonte me i shpu lojtaret tej pertej (si duket i kane hyre ne zemer demat)
Ndeshja e kthimit do jete me e bukur besoj.
Ai valdes perfundimisht eshte kokrra debilit![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga AlbaneZ : 24-08-2012 më 05:05
Krijoni Kontakt