Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të jetë fitues i Superkupës së Spanjës?

Votues
21. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • FC Barcelona

15 71.43%
  • Real Madrid

6 28.57%
Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 127
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Real Madrid me ka befasuar mbreme ne pjesen e pare. Tamam nje futboll nga ato qe te kenaq. Presing, sulm, filtrim topash, gjuajtje ne porte, gola. Futboll Horizontal, i shpejte si nje ferrari. Cristiano Ronaldo ishte i paperballueshem ne pjesen e pare. Ozil me dukej sikur ishte ne ndonje stervitje. Mbrojtja e Barcelones allasoj. Messi nje lojtar normal per ndeshjen e mbremeshme.

Megjithate, Reali ka nje trajnjer komplet antipatik. Mbreme, kur kishte rastin me te mire per t'i bere Manita Barcelones, shkoi e cakordoi ekipin ne pjesen e dyte e nuk u kuptua se nga iku ai Real i pjeses se pare. Ne vend qe te bente presing si ne pjesen e pare, mundohej te ulte ritmin e ndeshjes. S'e kuptova arsyen perse. Duket frikacak. Mbreme, nese do te kishte guxuar, Mou mund ta telendiste Farselonen. Ishte ne diten e vet.

Gabimi i Valdes ne ndeshjen e pare u kushtoi shume Barcelones. Ndersa per kto dhuratat e tjera, Pique s'kishte ca t'i bente Cristianos ne rastin e golit, CR7 e trullosi, e sakatosi fare, dhe kjo do te mbahet mend gjate ne historine e futbollit si nje nga gjerat me te bukura ne historine e futbollit. Ishte kalim i paimagjinueshem, spektakolar, fantastik.

Goli i Messit, qe na e ngrini ne piedestal, ishte mjaft i bukur, por jo keshtu si na e beni juve. Si ai gol, shenon Pirlo shume shpesh, ka shenuar Del Piero etj. Pra ishte nje goditje denimi e bukur dhe kaq, jo me e bukura. Gjeja me e bukur ne gjithe ndeshjen ishte ikja e CR7, duhet ta pranojne te gjithe kete gje.

Urime Realit per kupen. Duhet te mendoni per nje trajnjer me te mire dhe me te guximshem, qe ti shkoje pershtat emrit Real Madrid.
    Shikon futball me sy ti apo ne enderr? Ai Ronaldo as nuk u duk fare ne fushe gjere ne minuten e 18 kur shenoi ate gole. Pra ne 32% pjeses pare as nuk u permend emri i tij. Nuk dukesh as ne kamera. lol Ti vjen e na thua Cristiano ishte i paperballueshem. Sa qesharak qe je.

Pique i trullosur ishte, nuk e beri Cristiano kete gje. Ai gol mund te shmangesh fare kollaj. Ne fend qe te shkont mbas Cristianos ai vajti e u be portier.
    Edhe valdes te kishte dale do e kishte arritur topin perpara Cristianos. E vetmja bukuri ishte si e kaloi topin ne ajer. Kaq, asgje me shume. Ska ndonje veprimtari kush e di se cfare per tu mbajtur mend sic thua ti.

Nejse,
    Urime per dhuraten.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga A.LePuLush Lexo Postimin
    Shikon futball me sy ti apo ne enderr? Ai Ronaldo as nuk u duk fare ne fushe gjere ne minuten e 18 kur shenoi ate gole. Pra ne 32% pjeses pare as nuk u permend emri i tij. Nuk dukesh as ne kamera. lol Ti vjen e na thua Cristiano ishte i paperballueshem. Sa qesharak qe je.

Pique i trullosur ishte, nuk e beri Cristiano kete gje. Ai gol mund te shmangesh fare kollaj. Ne fend qe te shkont mbas Cristianos ai vajti e u be portier.
    Edhe valdes te kishte dale do e kishte arritur topin perpara Cristianos. E vetmja bukuri ishte si e kaloi topin ne ajer. Kaq, asgje me shume. Ska ndonje veprimtari kush e di se cfare per tu mbajtur mend sic thua ti.

Nejse,
    Urime per dhuraten.
    Edhe halla te kishte ... do i thonin ndryshe.

Po si mer nuk u duk Cristiano? A nuk ishte ai qe u rrasi petllen e qe e degjeneroi Pique me ate lloj driblimi? A nuk ishte Cristiano qe ua nxorri Adrianon me karton t'kuq jasht? Te sugjeroj qe te rishiksosh edhe njehere ndeshjen.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Edhe halla te kishte ... do i thonin ndryshe.

Po si mer nuk u duk Cristiano? A nuk ishte ai qe u rrasi petllen e qe e degjeneroi Pique me ate lloj driblimi? A nuk ishte Cristiano qe ua nxorri Adrianon me karton t'kuq jasht? Te sugjeroj qe te rishiksosh edhe njehere ndeshjen.
    Ronaldo u duk ne 32% te pjeses pare?
    E di ti cfare eshte driblimi?
    Pique u degjenerua (neqe quhet degjenerim, dicka qe nuk eshte) vete, se vajti ne porte e jo te shkonte mbas Cristianos.

Adriano nxorri vete Adrianon jashte.

Ndeshjen e pash. Ti e pe?

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Ndersa per kto dhuratat e tjera, Pique s'kishte ca t'i bente Cristianos ne rastin e golit, CR7 e trullosi, e sakatosi fare, dhe kjo do te mbahet mend gjate ne historine e futbollit si nje nga gjerat me te bukura ne historine e futbollit. Ishte kalim i paimagjinueshem, spektakolar, fantastik.
    Kalimi ishte spektakolar,mungonte vetem pranimi i mire (ndalja) para se te shqelmonte topin dhe do te ishte nje nder momentet me te bukura ne historine e futbollit !

Goli i Messit, qe na e ngrini ne piedestal, ishte mjaft i bukur, por jo keshtu si na e beni juve. Si ai gol, shenon Pirlo shume shpesh, ka shenuar Del Piero etj. Pra ishte nje goditje denimi e bukur dhe kaq, jo me e bukura.
    Gjuajtja e Messit ishte fantastike,por gabim ishte vendosja e murit nga Casilas.Se paku nje meter duhej te ishte me poshte,djathtas pare nga kendi i portierit !
    Casilas eshte portieri me i mire ne bote,por vendos murin si te ishte portier i Shkendijes nga Tetova !

Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 30-08-2012 më 12:26
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Po shkence jam.
    Se ne shkence llogaritet gjithcka.
    shume mire. po ke ngaterruar nenforum. ketu eshte nenforumi i sportit. ja ku e ke: http://www.forumishqiptar.com/forumdisplay.php?f=63

sdq meqe je shkence,
    18 gjuajtje (+nje shtylle) kunder 10 gjuajtjeve.
    7 ne porte kunder 4.
    2 gola kunder 1.
    mi llogarit pak keto!
    te dalin akoma llogarite qe barcelona ka dominuar ndeshjen???

ne vend qe te thuash qe barcelona e fali kete titull, duhet te thuash qe reali iu fali nga denigrimi...
    se ato 2 golat do mund te kishin qene 6.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu
    Gjuajtja e Messit ishte fantastike,por gabim ishte vendosja e murit nga Casilas.Se paku nje meter duhej te ishte me poshte,djathtas pare nga kendi i portierit !
    Casilas eshte portieri me i mire ne bote,por vendos murin si te ishte portier i Shkendijes nga Tetova !
    Nuk doja ta permend faktin e murit ketu ne forum. Mbreme kur po shihnim ndeshjen me shoqerine, e ceka dhe u thashe qe muri ishte vendos per faqe te zeze.

Goli i Messit ishte i bukur, por gola te tille sic e thashe shenon kushdo, ndersa driblim si ai i Cristiano Ronaldos nuk na kane pare syte ende.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

-_- Maska e jack_sparow
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    Goli i Ronaldos ishte fantastik dje, rralle here shikon gola kaq te bukur ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Ti lart, e di cfare eshte driblimi?

Ende ste Kane pare syte ty? Keto I bente Ronaldo I vertete me gjithe ronaldinhon me sy mbyllur. :|

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    shume mire. po ke nTgaterruar nenforum. ketu eshte nenforumi i sportit. ja ku e ke: http://www.forumishqiptar.com/forumdisplay.php?f=63

sdq meqe je shkence,
    18 gjuajtje (+nje shtylle) kunder 10 gjuajtjeve.
    7 ne porte kunder 4.
    2 gola kunder 1.
    mi llogarit pak keto!
    te dalin akoma llogarite qe barcelona ka dominuar ndeshjen???

ne vend qe te thuash qe barcelona e fali kete titull, duhet te thuash qe reali iu fali nga denigrimi...
    se ato 2 golat do mund te kishin qene 6.
    Adresen e forumit shqiptar jep ti? Une po prisja Ndonje adrese te nases

Si duket Cristiano nuk ishte me I Miri I europianit,

Me 9+1, eh ashtu me del llogaria

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Flm per urimin prej te gjith fansave e sidmos prej bloodit , e merituam e fituam , histori tjeter tani ,lufta del ne kampionat tani
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Ti lart, e di cfare eshte driblimi?

Ende ste Kane pare syte ty? Keto I bente Ronaldo I vertete me gjithe ronaldinhon me sy mbyllur. :|

Adresen e forumit shqiptar jep ti? Une po prisja Ndonje adrese te nases

Si duket Cristiano nuk ishte me I Miri I europianit,

Me 9+1, eh ashtu me del llogaria
    po. per te te thene qe ke ngaterruar nenforum nese do merresh me shkence.

une thashe qe kristiano ishte shenuesi me i mire i europianit (se bashku me 5 te tjere). te gjithe bene 3 gola. kaq.

ti thua jo. shenues me te mire ishin balotelli dhe torres.
    pra ne nje ane kemi 3 gola. ti thua qe keta te dy kane shenuar me shume. pra i bie te kene shenuar te pakten 4 gola, sepse gjysma golash nuk ka.
    a kane shenuar 4 gola ata? JO.

p.s. i bere llogarite "shkence"??? si te doli qe ka dominuar barca mbreme? apo nuk i komenton statistikat, se nuk te pelqejne?
    p.p.s. c'kane te bejne driblimet e ronaldos (qe per mua eshte nder me te miret e historise moderne, te cilit messi nuk i eshte afruar akoma), apo per te mbushim faqen me shkrime kot?
    ia ke arritur qellimit. te lumte.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •