Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 107
    Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    cdo shtet ka te drejten e vet per te etiketuar dike si te rezikshem/padeshirueshem apo jo, madje dhe polici i thjeshte doganor ka te drejte te te ktheje nqs i duket dikush, ose viza si e dyshimte. Sa shqiptare apo te huaj jane kthyer nga doganieret e KE? ose USA? (ie Amy Winehouse Denied Entry to U.S )

Greku eshte ne shtepine e tij e lejon ke te doje....problemi eshte tek ne qe jemi si hani i babunit
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Hmmm, jam i pavendosur se si duhet te komentoj kete ngjarje, jam ne nje pozicion te veshtire meqe urrej si greket ashtu edhe gazetaret e tch.

Fakt eshte qe nje shtet ka te drejte te konsideroje si person jo te deshirueshem cilindo te huaj pa qene i detyruar te jape shume shpjegime. Perpara se te jete gazetar ai eshte shtetas i huaj.
    Faj nuk ka greqia qe ben interesat e greqise, fajin e ka shqiperia qe nuk ben interesat e shqiperise nepermjet politikaneve te saj te shitur tek fqinjet.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    xhor.. sapo the dje se spahiu eshte nje cop hajdut..
    dhe ishe i sigurt se ta kish vertetuar nje miku yt..

nga hajdutet pret patriotizem?

tjater..

nga top qanelli prisni patriotizem mo?
    qe e zhduku nga lista e njerzve at vajzen qe punoj disa vjet ne top qanall e pastaj kur e vrau shefi me llamburxhin te kuq te lana.. top qanelli e fshehu.. e sot e kesaj dite e harron at vajz me djallezi e direktiv..
    nga filip qakulli prisni patriotizem.. qe fut ne kurth njerzit me an te ku.rvave te mjera?

nejse..

po i thoni top qanellit.. qe ti thote drejtoris se vet..seli rozes.. aman benj nje protest o seli roz kunder gërqise plijz..

e te shohim kur ta nxjerri me shkelma gramoz ruc edvini nga zyra drejtorin e shpifjes pran top qanellit..

e harruar se kjo mashineri e mashtrimit prodhoj lajmin e felliqur te ores se bushit?

pra shikoni kush e sajon nje lajm.. e se kush eshte na prapa prapanices se tyre..

mo u dhjasni..

u dhjas myrtya.. me ziveret.. dhe van ne te semes..
    kurse krye nxitesi vate hengri ngjala me Meten..ju lexoni e shikoni top qanalla o trima..po mo i hani kumbllat e tyre..
    kujtoni kaptinen e lipes kur meson at vajzen si te kurthoje.. illi ko-qekandar pangon..
    kaq mjafton..

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Cdo shtet ka te drejten e vet per te shpallur non grata dike. Para dy vitesh kengetari I madh Anglez Cat Stevens i konvertuar tashme ne Islam u ndalua te hynte ne Amerike pa ju dhene asnje shkak. Ne fakt i vetmi shkak ishte se ai tashme eshte musliman. Rrofte Amerika
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Cdo shtet ka te drejten e vet per te shpallur non grata dike. Para dy vitesh kengetari I madh Anglez Cat Stevens i konvertuar tashme ne Islam u ndalua te hynte ne Amerike pa ju dhene asnje shkak. Ne fakt i vetmi shkak ishte se ai tashme eshte musliman. Rrofte Amerika
    Ka dhe nuk ka. Cdo shtet ka, por zakonisht shtetet e BE-se nuk e bejne. Dhe greqia pretendon qe eshte shtet i BE-se. Kur te dale nga BE-ja, ka te drejte te beje ca te doje.
    Eshte si Estonia te ndaloje nje gazetar rus te vije ne Estoni per te bere intervista e emisione per ruset qe jetojne ne Estoni. Shteti estonez nuk do ta ndalonte kurre kete gje. Sepse nese ka dicka per te fshehur, atehere neser mund te vije jo nje rus, por dikush tjeter ta beje filmimin e dokumentarin. Nuk mund te ndalosh gjithe boten.

Prandaj faji ne kete rast bie mbi shtetin shqiptar qe nuk ben note proteste dhe ta coje ceshtjen ne Bruksel per gazetaret e tij qe ndalohen nga nje shtet qe pretendon se lejon shtypin e lire.

SHBA eshte gje tjeter, nuk eshte BE.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin

SHBA eshte gje tjeter, nuk eshte BE.
    Nuk e kuptova kete te fundit , SHBA eshte tjeter gje? Pak me i qarte te lutem. Nuk e kam tendencioze pyetjen thjeshte jam kurioz te dij pse e konsideron SHBA-ne gje tjeter?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    endles.. thënks qe solle shkrimin e burrit te topqanellistes dritanit hiles se hileve qe i ben se bashku me gruan e tij.. rudin xhung lipe cakëllin..

i tmerrshem jam..

qe ne fillim thash se eshte loje e ketyre dritanve.. rudino xhungiste klloso ruciste..

dhe ja ku duall..

lol

--

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ja cfar thash sa pash lajmin ketu.. pa e pa akoma shkrimin e ketij dritan hiles.. kopilit te edvinit burrit te rudines--

----------

ki marini po dhe ki leshkuqoziu skan pse ti kerkojn berishes llogari..
    ata nuk e kan pyetur berishen as ministrin e jashtme te shqiperise per cfar shkruajn e thone e bejne..
    ata nuk e pjerdhin shtetin shqiptar ne kte rast..qeverine berisha..perkundrazi i ven shkopij nen rrota nga mengjezi der ne 2 te nates cdo dit..
    pra le ti drejtohet dhe marin top qanelli dhe kreshnik leshkuqeli qeveris se tyre.. de facto.. pra shtabit edvino rucist per llogari te te cilit punojne.. e lodhen e fallcifikojne..e shpifin .. rudino xhungisht e kol ballo filipo cakalloisht..

kur i kthen greku ahere e njihkan berishen si qeveri..
    jo mole..

shteti ka nje ministri te jashtme qe eshte aparati special i autorizuar per te bere politiken e jashtme e per te koordinuar punet e relacionet me cdo shtet..perfshi dhe fqinjet..

nuku ka te drejt vagoni te dal para lokomotives..
    eshte loko-motiva..qe drejton trenin..ose shtetin..

keshtu marifetesh bejne dhe veveistet ne kosove..

keshtu nuk behet.. dhe kosova dhe shqiperia kan qeverit e tyre..

mo i hani lojnat e top qanallit..
    ta donin ata vendin nuk benin 21 janare..
    kinse u ha palla per margellic.. e ketej kryezyren e shtetit deshen ta pervelojne me gjith qeveri brenda alla vlor 97..

leshkuqas e top qanallas.. shkoni ankohuni tek edvini.. meqe ai e than dhe gërqishten.. ete shohim a do krruhet ed rucua me gërqine..
    po nuk ebejne kete se e dine.. se cu thot edvinua..

--

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Nuk e kuptova kete te fundit , SHBA eshte tjeter gje? Pak me i qarte te lutem. Nuk e kam tendencioze pyetjen thjeshte jam kurioz te dij pse e konsideron SHBA-ne gje tjeter?
    Sepse SHBA nuk ka deklaruar ndonjehere qpo firmosur qe eshte nje shtet qe respekton te drejtat e njeriut ne shkalle nderkombetare, qe respekton institucionet nderkombetare, apo qe pranon cdo shtyp e gazetar ne vendin e tyre.
    Greqia si pjese e BE-se ka firmosur.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    brari me fal se po te them se as te njoh e as nuk te di,por na e ke shpif mor burr me kyt salen tat,na ler or burr avash politikan e madh dhe sikur te paguante ai vet me i permabjtur do ishe,avash o burr se nje politikan kot eshte,shihet qe ne te folur..te mos flasim per te tjerat..
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 20-08-2012 më 13:39

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •