Urime edhe nga ana ime.
Ēdo vepėr vlerėsohet,
Jeta duhet te jetohet,
Gjeja e shenjt duhet te ēmohet
Dhe kjo dit e bekuar duhet te festohet ...
ME FAT FESTEN E BAJRAMIT
Urime edhe nga ana ime.
Ēdo vepėr vlerėsohet,
Jeta duhet te jetohet,
Gjeja e shenjt duhet te ēmohet
Dhe kjo dit e bekuar duhet te festohet ...
ME FAT FESTEN E BAJRAMIT
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Me Fate festa e Fiter Bajramit antare te nderuar!
Zoti na pranofte lutjet dhe na befte kabull agjerimin.
Qoft ky vite,viti i paqes,dashuris,lumturis dhe suksesit per te gjithe ne.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Gezuar tetovare festen e Fiter Barjamit! Gezuar te gjitheve qe festojne Fiter Barjamin nga teta!
Desha edhe une nga mergimi te percjelli, Urimet e mija...per ne Atdhe e ku do qe ju kane sjelle valet e jetes!
Gėzuar Fiter Bajrami!
Zoti ju falet mekatet e ju shtofte te mirsit-bamirsit juve!
Kabull ju befte zoti Axherimin te gjithe atyre qe kane Axheruar!Amin!
Gezimi, Shendeti,Suksesi, Lumturia e begatofte kete vit!Amin
Ilrana
ps.Me Fat, Fiter Bajrami!Qika e Tetoves e gjithe te mirat ne jete!
Le te sjelle ky Bajram gjithe te mirat!
te fala e perqafime nga mergimi!
Falemdnerit Teta dhe Iliriana.
Ne lutemi per te gjithe,pamvarsishte se ciles fe i perkasin,dhe lutja jone eshte:
Zoti na bekofte te gjitheve,na gezoft dhe na dhashte mira..
ps/ Do u kisha qerasur me nje bakllava qe kam pregaditur me ndihmen e nuses xhaxhit,por me mire e leme per neser,se kush e di si me ka dalur
u perqafoj forte.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
A bon me uru pa u fal bajrami a . Ather edhe prej meje urime te gjithve kush e ka mbajt ramazanin edhe te gjith myslimanve ne tan boten
.............
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Me respekt - gezuar festa, me fat Fiter Bajrami per te gjithe shqiptarėt tė besimit Islam....
Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.
Perhajr Bajrami vllezer dhe motra te besimit islam, Allahu e pranoft agjerimin se bashku me lutjet tona. Tridhjet dite agjerim dhe perkushtm ndaj krijuesit, jane argumenti me i mire i besimit ne zotin nje dhe ne diten e gjykimit, falenderimi i takon Allahut qe na beri prej besimtareve.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 18-08-2012 mė 19:14
Krijoni Kontakt