A eshte i nevojshem abdesi pasi kemi ber dush pergjigjet hoxha i nderuar apo doktori Shefqet Krasniqi ja vlen te ndegjohet kjo pytje pasi shum njerz jan vesvese se a duhet apo nuk duhet...
A eshte i nevojshem abdesi pasi kemi ber dush pergjigjet hoxha i nderuar apo doktori Shefqet Krasniqi ja vlen te ndegjohet kjo pytje pasi shum njerz jan vesvese se a duhet apo nuk duhet...
"Vertetė,ti (o Muhammed) je nė njė shkallė tė lartė morali!'' (Kalem: 4)
appexr (17-07-2014)
Jam njė vajz 12 vjecare fali 5 kohėt e namazit kam mendime tė keqija gjat faljes se namazit ne mbremje pytje te reja...
I bėj flokėt rrotull mbi kry a ėshtė gjunah grua apo vajza pergjigjet hoxha i nderuar Shefqet Krasniqi
Prej cilės moshė duhet tė mbulohet femra pergjigjet hoxha i nderuar Shefqet Krasniqi
Jam njė 12 vjecar fali 5 kohet e namazit mirepo gjat ramazanit i humbesha 2 koh pershkak gjumit po me pas i falesha a pranohet agjerimi pergjigjet hoxha i nderuar Shefqet Krasniqi
A bėn qė vajza me refuzi njė djal pėrshkak qė nuk ėshtė nė punė pergjigjet hoxha i nderuar Shefqet Krasniqi
A hyn njeriu nė xhenet nėse vdes nė Ramazan dhe varroset nė natėn e Kadrit pergjigjet hoxha i nderuar Shefqet Krasniqi
Ato qė i luajn megjet e arave dhe qė vjedhin dru nė male a denohen nga Allahu pergjigjet hoxha i nderuar Shefqet Krasniqi
Jam njė djalė 16 vjecar Allahu thotė rrespktoni prindėrit mirėpo prindi ta ndalon me u fal pergjigjet hoxha i nderuar Shefqet Krasniqi
Jam njė vajz i fali 5 kohė namaz nė shtepi time nuk falet askush un mundohem se cka eshte haram,cdo gje qenka haram pergjigjet hoxha i nderuar Shefqet Krasniqi
Krijoni Kontakt