Sa teme idiote!
Miletit i bie rrufeja ky kerkon spjegim fetar, pse ra rrufeja ne xhami apo pse ra ne kish!
Ahhh, mjere ju per ment qe keni!
Varet kush i hap temat...
Mos po te dukem gje si profet une ty!? Apo thua t'ja gej nurmin e telefonit zotit tek numuratori lokal e ta pyes per hater tendin sesi e pati punen me ata qe i vrau rrufej?
jaro, nuk mer vesh pash zotin.
...pse, xhorxhin kush e polli ???, une ne rrefimin tim e parashtrova edhe ate pyetje, pra ???, pse xhorxhi paska perparesi para binit ne veprimin e njejte qe e kushtezojn faktore te njejte ????
.....kurse ajo mantra me poshte eshte thjesht nje pasqyrim i fjalorit te humbur, qe e ke hall me mua....nuk kam faj se aq te mundeson horizonti....me mire vetem lexo, ndoshta do te jap aty ketu nje impuls per te zhbllokuar synapsat ne tru qe te marin hov te rri dhe te te kthjellohen do gjera..........aktualisht e ke bile edhe nje bllokade ne rajonin e kreativitetit.....me pare ishe se paku kreativ ne maskerimin e inkompetences dhe gjysemdijes.....
tungi
albanish by nature
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nuh Musa : 17-08-2012 mė 19:41
albanish by nature
Ore zoteri !
Keto qe thua ti nuk jane as argumenta . Nese nuk mund te perballesh ne bisede me mire mos e vazhdo se nxjerr ne pah edhe me teper nivelin e dobet te llogjikes.
Ti duhet te kuptosh or mik se jo cdo gje mund te shpjegohet me Kuranin i cili ka dale perpara shume shekujsh e bota qe atehere ka evoluar. Nese mbetesh vetem me ato dije , me vjen keq te ta them por je i pazoti te shohesh zhvillimin e shoqerise njerezore e per pasoje do i kundervihesh ketij zhvillimi sic bejne teroristet islamike qe nuk kerkojne me teper se te jetojne si ne kohen e atit te tyre shpirteror. Por Bota nuk mund te kthehet prapa sepse nje pjese e juaja nuk arin te eci me hapin e saj.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Nuk prish pune, se tipat si ti "fetare" nuk dine tjeter.
Une komentova nje mendim te nje antari tjetr dhe bera nje pyetje, po e perserise:
Tash ti me ate inteligjencen tende qe ke, me ate shkolle qe ke, me thuaj se pse dhe si? Cili eshte mesazhi, dhe se cka mnedon se a kishte Allahu mundesi ti vriste keta njerez dikun tjetr a vecse ne xhami?Po te gjitha temat jane idiote, por na e thuaj ti se pse aAllahu vret njerzit ne xhami dhe nuk priste te dilnin nga xhamia? ALLAHU E KISHTE DHE ATE MUNDESI, APO JO?
Po a thue se i vrau Allahu?
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Krijoni Kontakt