Close
Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 229
    Pastan te drejte qe i vrasin ushtaret amerikane? Njeri me ekstremist se tjetri ketu.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    [QUOTE
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    and u know what it feels. right??? LMFAO[]
    [
    admiral puna qendron keshtu te flasesh nga P/c edhe te qortosh ata qe japin jeten edhe luftojn me ata kamikaza duhet ti tregosh cik rrespekt sepse nga ata Bota sot ku jetojm eshte in peace sepse USA mban qetesin kudo ku i intereson

with out it world is ...........

Pastaj Keta islamofoviket e forumit shqiptar pak duan edhe gam gam gam

sa per mua nese i know eshte tjeter histori
    bye now Have some fun
    Partizoni

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    ky eshte kriminel.
    kush e di sa qindra ushtare te tjere si ky ka...
    pastaj bota mallengjehet kur shiokon videon se si ndonje prej tyre kthehet ne US dhe perqafon familjen pas disa vitesh.

and u know what it feels. right??? LMFAO
    And you know all about pilots dealing with Taliban and al-Qaeda insurgents in Afghanistan. Not only are you a knowledgeable military guru but you have the legal expertise to charge these pilots as "criminals".

Now who's laughing?

Dhe ju e dini të gjithë rreth pilotëve që kanë të bëjnë me talebanët dhe al-Qaeda kryengritësve në Afganistan. Jo vetëm që jeni një mësues feje njohuri ushtarake, por ju keni ekspertizë ligjore për të ngarkuar këto pilotët si "kriminelë".

Tani kush qesh?
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 13-07-2012 më 14:47
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    And you know all about pilots dealing with Taliban and al-Qaeda insurgents in Afghanistan. Not only are you a knowledgeable military guru but you have the legal expertise to charge these pilots as "criminals".

Now who's laughing?

ky pilot eshte kriminel. pike dhe mbaro. nje person qe vret civile thjeshte per qejf, eshte kriminel per cdo mendje te shendoshe.

per ty dhe per mario kingun me lart ndoshta nuk quhet kriminel as ai ushtari amerikan qe koleksiononte gishta...

te qenurit amrikan, per disa, ben te pamundur te qenurit kriminel... sikur te jene dy gjera qe nuk mund te perputhen.
    qesharake.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-07-2012
    Postime
    109
    Citim Postuar më parë nga mario_kingu Lexo Postimin
    [QUOTE[
    admiral puna qendron keshtu te flasesh nga P/c edhe te qortosh ata qe japin jeten edhe luftojn me ata kamikaza duhet ti tregosh cik rrespekt sepse nga ata Bota sot ku jetojm eshte in peace sepse USA mban qetesin kudo ku i intereson

with out it world is ...........

Pastaj Keta islamofoviket e forumit shqiptar pak duan edhe gam gam gam

sa per mua nese i know eshte tjeter histori
    bye now Have some fun
    Kot per kuriozietet.

mos ke tymos gje motherbordin e pc tende?

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    per respekt te emrit te ketij forumi, po shkruaj ne shqip...

ky pilot eshte kriminel. pike dhe mbaro. nje person qe vret civile thjeshte per qejf, eshte kriminel per cdo mendje te shendoshe.

per ty dhe per mario kingun me lart ndoshta nuk quhet kriminel as ai ushtari amerikan qe koleksiononte gishta...

te qenurit amrikan, per disa, ben te pamundur te qenurit kriminel... sikur te jene dy gjera qe nuk mund te perputhen.
    qesharake.
    E qka te thuhet per terroristet afgan dhe irakian qe koleksiononin duar dhe koka te ushtareve.
    Skeni faj ju,ne internet shihni vetem propaganden sllave ne krye me rusine kunder Amerikes,e njejta propagande zhvillohet me intenzitet edhe tek vendet evropiane,te prira nga Franca.

18+
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-07-2012
    Postime
    109
    ne cilin shtet te USA jane bere keto foto

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga mint Lexo Postimin
    ne cilin shtet te USA jane bere keto foto
    E para eshte ne shtetet e bashkuara te Afghanistanit,e dyte eshte ne shtetet e bashkuara te Irakut.
    I do edhe videot ku shihen me mire keto foto,apo me mire eshte te vazhdosh ti shikosh kanalet ruse dhe serbe sepse ju inspiroheni nga to kunder Amerikes.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Uaa qfare anti-semetizmi, mi kane fshire postimet......lol

Myslimanet e shajne perendimin, e mallkojne dhe luten per shkaterrimin e ketij qeteterimi!
    Ironia eshte se ne Perendim kto te pa bese gezojne me shume liri sesa ne vendet nga vijne dhe jane ne gjendje ta shijojne jeten me mire sesa nga getot e flliqta qe jetonin nje here e nje kohe!

Amerika bombardon serbine dhe shpeton Myslot e Bosnjes, mysloja i Bosnjes del dhe qellon ndaj ambasades Amerikane!
    Amerikanet shpetojne Shqiptaret e Kosoves, del Mysloja nga Kosova dhe vret ushtare Amerikane, pas shpine dihet!

Ungrateful back stabbing back stabbers!

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Jacobson stained,
    edhe une jam kosovar dhe e dua Ameriken,keshtuqe suus kur flet per kosovaret pasi mbi 98% e duan Ameriken.

Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •