Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 154
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Një burrë normal, që e do gruan, i vjen keq për të kaluarën e saj dhe bëhet xheloz. Nuk është punë dëshire, sepse asnjë burrë nuk do të ndihet keq dhe xheloz për gruan, por është punë ndjenje dhe instinkti. Nëse gruaja tregon për të kaluarën e saj, do ta bëjë tjetrin të ndihet keq dhe martesa mund të shkojë drejt prishjes.

Në kohët e sotme, e vetmja mënyrë që martesa të jetojë, është që burri të mos dijë gjë për dashnorët e gruas. Ai nuk duhet ta pyesë, por edhe po e pyeti, gruaja mos t'i tregojë. Edhe qepja, domethënë virgjëria artificiale, është një mënyrë. Sigurisht që është një gënjeshtër, por është një zgjidhje nga e keqja, midis zgjidhjeve të këqija, në këto kohë të këqija.
    Po të citoj ty, se më duket më interesante kjo që ke shkruar, sesa tema e stërdiskutuar.

I dashur Bato. Martesa është hap i menduar mirë, që vjen (ose DUHET të vijë) pasi lidhja është konsoliduar e pas një njohje të gjatë të dy njerëzve. Njohja nuk presupozon vetëm njohjen fizike, por njohjen e individit me cilësitë e vlerat që e bëjnë atë të tillë: karakteri apo personaliteti. Kështu që para se të kalojmë te binomi BURRË- GRUA, kemi -le ti quajmë si në të sotmen moderne- dy partenerë, që me kalimin e kohës e njihen me rrënjë e dhëmballë. Pa njohje ''rrënjë e dhëmballë'' nuk ka si të funksionojë një lidhje, e aq më tepër një martesë.
    Femra nuk është një copë hekuri. Në të kaluarën e saj, ajo ka qënë adoleshente, ka qënë e re, ka pasur rastin të njohë atë që ajo mendonte të ishte 'dashuria e saj', të cilës iu përkushtua me mish e shpirt e që për një arsye e një tjetër nuk rezultoi të ishte e tillë. Mund të ketë gabuar në zgjedhje, mund të jetë mashtuar, mund të jetë lënë për një tjetër, mund të ...1001 arsye. Edhe duhet ta djegim te turra e druve tani?! Apo duhet ta çojmë në manastir e ta bëjmë murgeshë?!

Sigurisht që e kaluara jonë, e lavdishme apo jo, është pjesë e identitetit tonë, është ''UNË''. Njeriu që do zgjedhim për krahu, duhet ta njohë atë, jo vetëm sepse e meriton ta njohë, por edhe sepse përndryshe do të ishte bashkë me një qënie amorfe. E sigurisht, që qepja, s'është zgjidhje fare, jo vetëm për neverinë që të shkaton kur zbulon se ke ngrënë edhe sapunin për djathë por edhe sepse do të thotë për vetë femrën të jetë e pavlerë, të barazohet me një cipë që duhet të ketë mes këmbëve në vend që të vlerësohet për vlerat që mbart si qënie.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 07-07-2012 më 13:52
    Elegance is an attitude.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Problemi eshte diku, shuuume me thelle nga ce mendojme ne. Eshte si nje ekuacion me shume te panjohura.

Seksi i palegalizuar, dmth seksi ferrave, ne shqiperi pavaresisht se behet dhe ata meshkuj qe e bejne ndjehen krenar, kur vjen puna tek femrat e familjes se vet nuk tolerojne. Dhe shume mire e kane. Por thika me dy maja.

Nqs ti, para se te martohesh ke pasur te besh e mashtruar dhjetra femra, pse pretendon qe te marresh nje te virgjer?

Keto qe ke zhvirgjeruar ti kush do ti marre?
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Keto qe ke zhvirgjeruar ti kush do ti marre?
    Ndonje i virgjer apo ska meshkuj te tille ?

Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    Ndonje i virgjer apo ska meshkuj te tille ?
    ka posi, un pervete jam i virgjer. Dhe nusen e dua te tille dmth te virgjer origjinale.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    po nese bie ne dashuri me ndonje te pavirgjer? lol

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Sepse skan fare kokra ne tru,perse duan te ken mardhenje para martese ose nese nuk jan te sigurta se personi me te cilin kan intimitet do e mere ne shtepi (edhe pse ne kete Bote asgje nuk eshte e sigurte)
    Pastaj kan frike se ku do shkojn,ketu ne vendin time nje femer qe ka humb virgjenitetin e mere vetem nje bure qe ka pasur grua dhe eshte divorcuar,por ka edhe prej atyre qe e duan te virgjera femrat,pamvarsishte se ai ka qen i martuar apo i fejuar..
    Keto lloj Femrash jan per ti vendu ne gryk te topit ,gaca te mlume e te pervlume
    Ndryshuar për herë të fundit nga tetovarja87 : 09-07-2012 më 15:41
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    po nese bie ne dashuri me ndonje te pavirgjer? lol
    nqs bie ne dashuri ?!...hmmm

kete se kisha menduar lool

por nuk e di..nuk me pelqen ideja te kem per grua nje qe ka shkuar me te tjere. :P

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    ca meshkuj mund ti eksitoje si ide .lol .... megjithate ceshtje shijesh .

te pergezoj qe e ke ruajtur veten per njeriun e duhur .

Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Flm per pergezimet. lool

Funda askush nuk mund ta vertetoje qe nje mashkull nuk eshte i virgjer. Ja vlen, edhe nqs nuk je te thuash qe je. :P

Por dicka qe them se ja vlen te permendet

per mua eshte me e mire nje femer qe mund te kete pasur zhgenjimet e veta etj etj dhe eshte ashtu sic eshte dhe nuk tenton te mbuloje te kaluaren se sa nje palaco qe shkon e operohet

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    ashtu mendoj dhe une ...

sa per virgjerine e meshkujve nuk ja vlen te thon qe jane kur sjane se sbesoj se ka femer aq naive qe e beson

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •