Close
Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 154
    New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Po shume seriozisht, por me duhet ta theksoj dhe njehere kjo nuk vlen per meshkujt e kulturave lindore, ku bejne pjese dhe meshkujt shqiptar.
    Mia harrove te theksoje nje gje qe te tere ne meshkuj dashnoret ashtu i kemi dash

por kur vin puna te martesa

nejse kjo eshte nje teme qe cdo njeri ketu flet b.sh
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une nuk du te besoj se ka femra shqiptare qe cvirgjerohen para martese
    nese do ket do kthehem ne shqiperi do mbledh ca firma dhe do bej partine tone
    jam i sigurte se deri diku do korr sukses
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Saura, si e bon nevojen kjo goca me brecka te hekurit?
    E merr ne celular ate kur eshte duke pare ndeshjen me shoket dhe ai i sjell çelsin
    si kujtove ti grun e disave se ka prek asnji ...ne per nje moral jetojme
    vetem se kur lavderohen fryhen sikur kane pas dashnore treçerekun e qytetit ..
    pastaj i bi qe te ken marre ''kurvat'' e njeri -tjetrit ...
    teme katunaresh e hipokritesh ...
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga ahmed_tr Lexo Postimin
    Dhe thone pastaj qe virgjeria nuk eshte e shtrenjte:
    4 milion USD ka vajtur oferta deri tani.
    kush ofron me teper, besoj se ne Shqiperi nuk do kete konkurence.
    linku
    Me c'po degjojme, virgjeria ne kohet moderne ka vetem vlere monetare.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Lone, do me ma humb menjen fare?
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-02-2011
    Vendndodhja
    Malaga (España)
    Postime
    206
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    alonsa ka drejt

un pervete nuk du te shof ishdashnort e grus sa her te dal shetitje.
    Un mendoj qe me mir te shikosh ish dashnort sesa dashnort aktual. Pasi mendoj qe eshte e pamundur qe nje femer te kete relacione sexuale vetem me nje mashkull gjate gjith jetes se saj.
    Kshuqe po e more te virgjer mendoj qe heret a vone do te ndjej kuriozitet per te pas dicka me nje mashkull tjeter.
    Me kte sdu te them qe ta maresh te shpartallume fare hahahaha por nje femer normale qe ka pas dy tre lidhje me par si gjith bota.
    Sa per ne lidhje me temen mendoj qe mua mka bo vaki te kryej nje mardhenie me nje femer qe mund te jet operuar per tu bere e virgjer per her te dyt .
    Thjesht mendoj kshu sepse nuk i doli gjak fare heren e par, dhe heren e dyt e me rradhe ishte shum profesionale .

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Te kote e kane.

Ne Shqiperi, virgjeria po iku s'kthehet me. Ate qe mund te beje doktori ne vagine se ben dot tek njerezit qe merren me llafe dhe interesohen per gjera nga me te kotat e jo me per kete.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic
    Thjesht meshkujt e kane humb shpresen me gjet nje femer te virgjer ne perendim, jo se nuk e duan ta kene te tille, thats all .
    Pikërisht.

Citim Postuar më parë nga MaDaBeR
    Por, te dalesh e te shqyhesh lart e poshte, dhe pastaj te qepesh, kjo eshte nje poshtersi. Secila duhet ta pranoje veten sic eshte.
    Ato e pranojnë veten, po puna është se nuk i pranojnë të tjerët. Nuk mund t'u vësh shumë faj. Kur janë të vogla, i merr rryma, pa e ditur që më vonë mund të kenë pasoja, mirëpo kur vjen puna te martesa dhe ndeshin në disa meshkuj që i duan të virgjëra, detyrohen ta bëjnë.

Është një zgjidhje nga e keqja dhe që të arrish deri aty, tregon se sa të nevojshme e kanë për ta bërë. Besoj se po t'i kishin ditur pasojat, këto vajza nuk do t'i kishte marrë rryma. Vajzat janë viktima dhe nuk kanë faj, faji është i shoqërisë.

Citim Postuar më parë nga El_Culpable_
    Me kte sdu te them qe ta maresh te shpartallume fare hahahaha por nje femer normale qe ka pas dy tre lidhje me par si gjith bota.
    Pak rëndësi ka nëse ka pasur 2, 3 apo 15, është njësoj e shpartalluar.

Nuk di me ç'kuptim e përdor ti shpartallimin. Njëra që ka pasur vetëm 1 dashnor, mund të jetë shpartalluar me të 100 herë, ndërsa njëra që ka pasur 15 dashnorë mund të jetë shpartalluar më pak se 100 herë. Ja që del se kjo që kishte vetëm një dashnor, është më e shpartalluar.

Këtu nuk flitet për shpartallim fizik, se në fund të fundit ajo si llastik është, hapet e mbyllet, por flitet për shpartallim moral, në kuptimin që mbi trupin e saj kanë shfryrë epshet e tyre meshkuj të tjerë përveç burrit. Pak rëndësi ka nëse ka pasur 1, 2, 3 apo 50, është e njëjta gjë.

Diku lexova një anëtar që thoshte se virgjëria është një tabu që duhet të bjerë. Nuk është punë tabuje, por ndjenje. Dihet se një këlbazë e hedhur përtokë ngjall neveri te njerëzit. A mund të themi ne që duhet të bjerë tabuja e këlbazës? Nuk mund të themi, sepse sa të ketë jetë, këlbaza do të ngjallë neveri. Është çështje ndjenje, jo arsyeje.

Kështu dhe puna e dashnorëve të gruas, sa të ketë jetë, kjo do të ngjallë pakënaqësi dhe xhelozi te burrat. Flas për burra normalë, pasi në kohët e sotme ka edhe burra që kanë qejf të shohin t'ua pallojë gruan shoku, ose ka burra me hormone femërore, që komandohen nga gratë. Kuptohet që këtyre nuk u bën përshtypje e kaluara e gruas.

Një burrë normal, që e do gruan, i vjen keq për të kaluarën e saj dhe bëhet xheloz. Nuk është punë dëshire, sepse asnjë burrë nuk do të ndihet keq dhe xheloz për gruan, por është punë ndjenje dhe instinkti. Nëse gruaja tregon për të kaluarën e saj, do ta bëjë tjetrin të ndihet keq dhe martesa mund të shkojë drejt prishjes.

Në kohët e sotme, e vetmja mënyrë që martesa të jetojë, është që burri të mos dijë gjë për dashnorët e gruas. Ai nuk duhet ta pyesë, por edhe po e pyeti, gruaja mos t'i tregojë. Edhe qepja, domethënë virgjëria artificiale, është një mënyrë. Sigurisht që është një gënjeshtër, por është një zgjidhje nga e keqja, midis zgjidhjeve të këqija, në këto kohë të këqija.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Te kote e kane.

Ne Shqiperi, virgjeria po iku s'kthehet me. Ate qe mund te beje doktori ne vagine se ben dot tek njerezit qe merren me llafe dhe interesohen per gjera nga me te kotat e jo me per kete.
    Shume e vertet. Jane te virgjera qe si ka pare kush me meshkuj perkrahu dhe prape i shikojne me dyshim, e jo me ato qe ua dine dhe dashnoret. Le qe mjafton te shohin duke folur me nje mashkull dhe ta ben te dashur. Ca s'po na degjojne veshet dhe ketu nga meshkujt shqiptar. I ben te gjitha femrat me dashnor, hahaha. Nje shoqja ime qe s'kishte patur asnje te dashur, doli me njerin. Ai ishte i aferm i fqinjes. Dhe ky pa turp edhe pse kishte degjuar vetem fjale te mira per te e vuri ne dyshim virgjerine e saj. Po te gjeta te virgjer do te marr. pffff! Ajo ngeli shume e ofenduar. Ja hoqi vizen sa degjoi ato fjale. Dhe e virgjera nuk do ta vleresosh vetem per virgjerine. Kijeni parasysh ju virgjerikerkuesit. Mbi te gjitha uroj te mos jeni mbi 22 te pakten se virgjereshat sot jane te rralla mbi 18, mos themi me poshte.
    Feelings change - memories don't.

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    ...me siguri e bejne per te ngritur vetbesimin hehe.. njeit si femrat qe bejne operacione plastike per tu dukur sa me mire. Siq duket ngadal ngadal do mbrrijme atje qe dikur meshkujt, femren e tyre ideale do ta bejne vet, do e gjejn ndonje femer e cila nuk eshte e bukur dhe do investoin ne permiresimin e dukjes se saje, kryesisht botox hehe..

P.S. Le te jet vendim i tyre personal pse e kthen ose e humbe virgjerin nje femer.

Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •