Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 103
    . Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    E njoh nje qift te pamartuar qe statusin ne facebook e ndryshojne para dhe pas buke.

Mendoj se idealja eshte nese qifti bashkejeton per nje kohe ne menyre qe te kuptojne, para se te martohen, se cilat jane pikat e tyre te perbashketa dhe cilat jo.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Maximumi mbas 6-7 vjetesh, them une.
    Dashuria, jo martesa. Lol

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Vdes kur nuk dine ta trajtojne me sic duhet njeri tjetrin , kur nuk bejne gjera te vogla per te dashurin/en qe ti bejne te ndjehen special , kur nuk flasin , kur nuk rrine bashke , kur lene merzitjet e vogla dhe inatet ti erresojne gjykimin dhe zemren , kur nuk dine te falin , kur tradhtojne , kur bejne gjera prapa kraheve etc etc pra ka shume arsye .. menyra me e mire qe mos te prishet nje martese eshte ta bejne cdo dite qe kalojne bashke si diten e pare qe u njohten .. ndoshta jo e lehte ose si teper romantike por kurrsesi JO e pamundur ashtu si cdo gje e re qe eshte e fresket dhe e bukur , ashtu duhet te jete dhe martesa ...

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Vdes se behet boring .
    Boredom, qe ta dini ju (lol) shkakton vdekjen e cdo gjeje.

Psh kur femra kerkon femije, do te thote se eshte bored me ty.

Per mashkullin spo jap shembuj se jane shume .

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Eh fb. Une ne fillim e shkruajta "ne lidhje",edhe pse e martuar, dhe pas 3 vitesh, e nderrova"martuar". Si une dhe shume te tjere. Nuk i kushtoja shume rendesi gjersa te gjithe ja dime gjendjen civile njeri-tjetrit.
    po de po ....e beqaret duke i gjenjyer a hahahahahaha tani valla shprehu rini shprehu hahahah

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Maximumi mbas 6-7 vjetesh, them une.
    Dashuria, jo martesa. Lol
    Dhe ateher kur vdes dashuria martesa ka sukses...?

P.S.Per mendimin tim edhe dashuria ripertrihet...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga toni54 Lexo Postimin
    po de po ....e beqaret duke i gjenjyer a hahahahahaha tani valla shprehu rini shprehu hahahah
    Pse ''e lidhur'' cfare do te thote toni sipas teje? Gati per beqaret? E shkruajta vetem e lidhur se thashe kaq mjafton. Pastaj une kam pranuar vetem familjare, shoqeri te vjeter, apo te re. Nuk kam asnje qe nuk e njoh ne jeten reale. Keta s'kam nevoje ti genjeje se me njohin, lol.
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    martesa dhe vdes dhe s'vdes asnjehere, kurse love rrezikohet seriozisht vitin e trete dhe thone merr fund ne te shtatin

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Martesa vdes ateher kur s'ka dashuri,por perse te mos kete vall dashuri?!
    Ditet e sodit gjithkush vendos qe te martohet me ate person qe e dashuron,dhe pa te cilin s'do mund te Jetonte (dhe si ka mundesi kjo Dashuri pas tre a shtate vjetesh te mbaroje,te perfundoje...),nuk jemi ne kohen e gjysherve tane qe burin e kan pare ate nate q ejan martuar dhe gjasat per divorc kan qen me te medha,por persreri ata s'kan ndodhure,s'ka pasur divorce sikur ditet e sodit..
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Vdes se behet boring .
    Boredom, qe ta dini ju (lol) shkakton vdekjen e cdo gjeje.
    Nje shqiptar 50 vjecar sot, iku nga Shqiperia si refugjat kur ishte 28 vjec. Kur iku u tha familjes dhe miqve te vete dy gjera: a) nuk kthehem me ne Shqiperi b) kam per te bere qejf e nuk kam per tu martuar kurre. Ishte djale i pashem, i forte fizikisht dhe i zgjuar. Ne 20 vjetet e tij ne emigrim brodhi gjithe Evropen dhe gjithcka qe fitonte nga puna e prishte per qejf. Jeta per te ishte qejf dhe gjithe shoqeria e tij e kishin zili per jeten moskokecarese qe bente. Shoqeria e tij u martuan, krijuan familje, hodhen rrenje ne nje vend, kurse ky miku nuk rrinte me shume se 6 muaj ne nje shtet pasi merzitej kur i kish pare e provuar te gjitha.

Pas plot 20 vjetesh aventure neper Evrope u kthye perseri ne Tirane prane familjes, edhe pse per 20 vjet nuk kish marre as mundimin qe ti merrte ne telefon qe t'iu thosh jam gjalle. Takoi ne nje klub nje shokun e vete te klases, dhe ky e pyet si me shaka qe pse nuk e mbajte fjalen por u ktheve prape:

- Pesova nje aksident te rende me makine ne Gjermani dhe isha disa dite ne koma.
    - Po tani si je, a e ke marre veten?
    - Jam mire fare me shendet, por nuk eshte aty problemi.
    - Po ku eshte problemi?
    - Kur isha ne spital pas aksidentit, e kuptova qe edhe mund te kisha vdekur. Nuk me kish shkuar ndonjehere ne mendje se do vdisja nje dite.
    - Po te gjithe njerezit vdesin nje dite.
    - Po, por rasti im eshte i vecante.
    - Pse?
    - Nese une do te kisha vdekur ate dite, nuk do te kish njeri qe te me varroste, te derdhte nje lot apo te me hidhte nje grusht dhe mbi varr. Por edhe kjo nuk ishte arsyeja kryesore qe u merzita jashte mase.
    - Cila ishte?
    - Ishte mendimi qe une nuk lashe asgje pas ne kete bote. Gjithcka qe une bera ne jeten time, do te vdiste me mua.

Albo

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  4. Martesa
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:20
  5. Martesa Gay - Gazeta shqiptare
    Nga katana nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 13-05-2003, 07:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •