mos qesh shume, ne ket raste me deshire zgjedhin prinderit sepse dihet deri ne moshen 18 vjece per femijet vendos prindi. Nuk eshte faji im qe ti nuk je ne dieni per keto gjera. Njoh shume familje shqiptare edhe amerikane duke perfshir edhe veten qe me deshiren e prinderve femija djal eshte bere synet minuta pasi ka lindur. Tani me thuaj edhe njeher pse qeshe aq shume, qe te qesh edhe une:P
Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 29-06-2012 më 13:55
I LOVE GOD
j&g
vertete??? kete nuk e dija. jo per gje por njoh prinder qe i kane hapur vrimat ne vesh vajzes per ditelindjen e pare. pra ne moshen 1 vjec.
po pas 3 vjetesh behet i vetedijshem femija?nejse.
qenka e demshme dhe prandaj qenka e ndaluar. shume normal. nuk eshte ndaluar me pretekstin "i hapet vrime nje pjese te trupit qe nuk eshte e nevojshme te shpohet".
sepse ti si justifikim per paligjshmerine e synetllekut dhe "i shkeput lekures nje pjese pa qene e nevojshme te hiqet"...
nuk the, eshte i paligjshem sepse eshte i demshem...
Vasudhaiva Kutumbakam
....ahahahahahahah....po ça boni mer jahu se lat k'oqen e nomit!!!!
Pse, kontrollore lafshash na dolet tashi......puppupupuppu per shqiptaret!!!
Ai tjetri thote se "te gjithe amerikanet na qenkan bere synet"..!!!!...ahahahahhahaahahh......
Scion!!
Trasferoji te tema e pershtashme keto "thenje komike prej fetarucesh"!!
Jarigas
Mos u habit shume jarigas. Ketu kur lind, te pyesin nese do apo jo, pa qene nevoja ta kerkosh ti lol. Biles e ke te shkruar te formulari qe mbush kur shtrohesh per te lindur.
Feelings change - memories don't.
duket qe nuk merresh me sport dhe qe nuk shkon ne palester...
pas stervitjes behet dush normalisht, dhe dushi nuk behet me rroba apo me sy mbyllur.
une preferoj te kem six pack, ti ndoshta preferon ate "barkun e burrerise" sic e kane shume shqiptare??? hahahaha.
qeshtje gustosh...
Vasudhaiva Kutumbakam
Lol, Jarigas, nuk kam te drejta administrative ne asnje forum tjeter pos Ateizmit![]()
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Krijoni Kontakt