Close
Faqja 19 prej 25 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 249
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Perderisa kombetarja jone nuk po na gezon nje here te vetme me pjesmarrjen e saj EM apo Wm apo ect ect . nuk te ngel gje tjeter vecse te valvitesh flamurin e ekipit qe ke perzemer .

Une nuk shoh ndonje tragjedi lol
    e po pune e madhe. mendon se bejne te njejten gje te gjithe popujt e tjere qe nuk e kane pasur fatin te perfaqesohen ne EM dhe WM???

pastaj varet nga pikepamje dhe nga menyra se si e sheh flamurin. dikush e sheh thjeshte si njo cope lecke, dikush e sheh si dicka me me vlere...

p.s. me lart dhane disa shembuj shume domethenes... se si dikush qe vendos flamurin shqiptar ne makine shihet si injorant apo "katundar", dhe dikush qe vendos flamuri te huaj shihet si "trendy". ketu tregohet komplet marrezia shqiptare.
    Vasudhaiva Kutumbakam

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    e po pune e madhe. mendon se bejne te njejten gje te gjithe popujt e tjere qe nuk e kane pasur fatin te perfaqesohen ne EM dhe WM???

pastaj varet nga pikepamje dhe nga menyra se si e sheh flamurin. dikush e sheh thjeshte si njo cope lecke, dikush e sheh si dicka me me vlere...

p.s. me lart dhane disa shembuj shume domethenes... se si dikush qe vendos flamurin shqiptar ne makine shihet si injorant apo "katundar", dhe dikush qe vendos flamuri te huaj shihet si "trendy". ketu tregohet komplet marrezia shqiptare.
    Admiral behet fjale per nje seson futbolli sic eshte EM .
    Nqs falvite nje flamuar te huaj psh. Flamurin gjerman nuk do thote se je inferior por thjesht nje admirues i skuadres gjermane .

Nga nje foto qe ke sjell ne forum nuk mund te gjykosh dot se ne c'permasa ka shkuar kjo ngjarje , nuk do thote se cdo banor i shkodres e ka varur ne ballkon apo i ka ly floket te zeze+te kuq+te verdh lol

Ti mund te shohesh shume veta ne rruge kete sezon qe veshin bluzet me ngjyrat ose symbolet e nje skuadre qe preferojne .

Ps. Flamur s'kam varur vetem ca fishekziare kam ble nqs fiton Deu .
    Do e rrafim sonte italin apo jo ?
    Jeto sot se neser nuk i dihet

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Pse e merrni nga kjo ane ju ,merreni nga ana tjeter qe e bejne kete gjest per qef ,bejne tifozllek per ate skuader dhe asgje me teper .Po ata/ato qe kane vene flamuj te skuadrave ketu ne forum cti bejme ?? Hajde ti dergojme Albos peticion dhe ti perjashtojme lol ......

Ps.Pink ne e din keta ku eshte Fieri po une te mbytem pastaj ,mezi mesuan se ku eshte Albania.Pastaj sikur hyri ne kamjonat Apollonia e Fierit dhe se mbajta perpjet une flamurin e tyre lololo.
    . komshijt mbajne perpjete ate te Anglise .Po ti nga je kot per sport po te pyes ??! Si nga jugu me dukesh ne te shkruar ...
    Shko te sportsworld e bli nje jersey te ekipit tend. Une vesh bluzen e Tirones meqe pyete. P.s. Btw ku I gjeni/blini flamujt?! lol

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    Izadora nje flamur nuk simbolizon nje skuader futbolli por nje komb, patriotizem, identitet. Tema nuk eshte pse simpatizoni nje skuader te huaj por pse mbani per zemer nje flamur te nje kombi tjeter.

"National flags are potent patriotic symbols"

Te lutem me thuaj cfare lidhje ka kjo me nje admirues te skuadres?????
    Nuk jam ndonje tifoze e cmendur dhe se kam iden se c'ndien dhe se c'fare perjeton emocionalisht nje tifoz i cmendur futbolli ne sezon ndeshjesh .
    Ne keto raste ai flamur per futbolldashesit perfaqson vetem ekipin asgje me tjeter.
    Se ti nuk u vure flaken flamurit shqiptar , e shtype me kemb apo e ngrise me gersher lol
    Jeto sot se neser nuk i dihet

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Shume njeri I trashe paske qene ti. Akoma ske kuptuar per cfare behet fjale.
    ah moj Mejremja PINK..!!
    ruaje qetesine,se tash po marr mitralozin mandej!!
    pak relax per ty moj e holle!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Shko te sportsworld e bli nje jersey te ekipit tend. Une vesh bluzen e Tirones meqe pyete. P.s. Btw ku I gjeni/blini flamujt?! lol
    Sdu ,me pelqejne flamujt. Nga Gjermania dhe italia me erdhen .Tani nqs te bezdisin ma ble ti nje se ne kohe te veshtira ekonomike jemi lol

Pink ti po flet per patriotizem ,oh me shkrive : @pp.Une ste pyta ca vesh ,te pyeta nga je se keshtu mbeshtillesh mire me amerikanin ti lol

Nejse ////
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 28-06-2012 mė 14:12

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Nuk jam ndonje tifoze e cmendur dhe se kam iden se c'ndien dhe se c'fare perjeton emocionalisht nje tifoz i cmendur futbolli ne sezon ndeshjesh .
    Ne keto raste ai flamur per futbolldashesit perfaqson vetem ekipin asgje me tjeter.
    Se ti nuk u vure flaken flamurit shqiptar , e shtype me kemb apo e ngrise me gersher lol
    Izadora me ke keqkuptuar nuk po them se momentin qe pelqen nje flamur tjeter ke perulur flamurin tend. Per mua individe qe mbajn nje flamur te nje kombi tjeter nuk e kan iden se cfare po bejne. Nje flamur perfaqson nje komb jo nje skuader. Nje admirues i skuadres gjermane me flamur gjerman nuk po tregon qe admiron ate skuader por qe admiron ate komb, ato tradita, flamuri tregon patriotizem krenari per ate vend edhe bashkim. Nejse eshte e kote te diskutosh sepse jam e bindur qe shumica e bejn ket veprim se jane te paditur jo sepse vertet jane admirues te cmendur. U vjen edhe inat kur i jep fakte qe jane gabim.
    I LOVE GOD

j&g

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Admiral behet fjale per nje seson futbolli sic eshte EM .
    Nqs falvite nje flamuar te huaj psh. Flamurin gjerman nuk do thote se je inferior por thjesht nje admirues i skuadres gjermane .
    po varet pra se si e sheh flamurin. nese per ty simbolizon thjeshte nje ekip futbolli, per mua simbolizon shume me teper.

nuk besoj se ka popull tjeter ne europe qe bllokon rruget e qytetit me qindra makina me flamuj te huaj per te festuar nje fitoren e nje ekipi qe perfaqeson nje shtet tjeter...

sikur te dilnin gjermanet duke valevitur flamuj francez pasi franca te fitoje six nations ne rugby, dhe si justifikim te thonin: e po kombetarja jone eshte e lodhur dhe nuk na e jep as sodisfaksionin qe te marre pjese ne kete aktivitet...
    e imagjinon kete???

e pakonceptueshme.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Une jam dakort me pinkun. Me mire vish uniformen e skuadres tende te preferuar se sa te valvitesh flamurin e kombit qe perfaqeson ajo skuader.
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-06-2012
    Postime
    661
    Cfare eshte EM njehere?

Faqja 19 prej 25 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •