Close
Faqja 18 prej 25 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 249
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    do na e nisesh edhe nja 7 here te tjera kete video???

ik shko vendos flamurin e ugandes ne makine (e ka njohur kosoven, mos ki merak), sepse neser ekipi perfaqesues i ugandes luan cricket kunder atij te greqise...

ahahahah humbe lol ata fituan, mos thuaj that i didn't warn you :P
    I LOVE GOD

j&g

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    do na e nisesh edhe nja 7 here te tjera kete video???

ik shko vendos flamurin e ugandes ne makine (e ka njohur kosoven, mos ki merak), sepse neser ekipi perfaqesues i ugandes luan cricket kunder atij te greqise...
    ah me sa duket dhe ti vete je penduar qe ke hape nje teme te tille!!

Vidion mos e merr si personale,eshte thjesht per te kujtuar te gjithve qe mos te humbin kohe kur nuk ja vlen!!
    gadi pata harruar!po fitoj Uganda ndaj Grekut apo Serbit normal qe bej tifo edhe per Uganden!!!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Alnosa kush e di cfare mendojne komshinjte e tu?! Thone me vete; kjo sikur ishte fierake mer jahu?! lol. Skandal!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Admiral me kete teme qe ke hapur me zhgenjeve komplet
    Une ketu ne usa e kam vene para shtepise, ne nje ane ate te gjermanise dhe ne anen tjeter ate te italise .Nuk iken patriotizmi se u ngrit nje flamur nga sportdashesit per tifozllek .Ca te bejme ne shqiperija eshte e fundosur ne lluc dhe ska nje skuader per te qene qe te valvisnim flamurin tone .
    behet tifozllek edhe pa ngritur flamur te huaj... flamuri nuk eshte nje cope lecke. eshte shume me teper.

mire flamuri, por gjithmone ne fb po shoh shume shqiptar qe vendosin edhe hymnet kombetare te ketyre shteteve e shkruajne marrezira si: jam krenar e me the e te thash...
    Vasudhaiva Kutumbakam

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    ah me sa duket dhe ti vete je penduar qe ke hape nje teme te tille!!

Vidion mos e merr si personale,eshte thjesht per te kujtuar te gjithve qe mos te humbin kohe kur nuk ja vlen!!
    gadi pata harruar!po fitoj Uganda ndaj Grekut apo Serbit normal qe bej tifo edhe per Uganden!!!
    Shume njeri I trashe paske qene ti. Akoma ske kuptuar per cfare behet fjale.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Une s'do e vija flamurin e tjetrit per tifozllik, se nuk jam tifoze e cmendur me asnje, lol. Behem tifoze sa per nje ndeshje dhe kaq. Pas ndeshjes s'dua t'ja di per te.
    Feelings change - memories don't.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    behet tifozllek edhe pa ngritur flamur te huaj... flamuri nuk eshte nje cope lecke. eshte shume me teper.

mire flamuri, por gjithmone ne fb po shoh shume shqiptar qe vendosin edhe hymnet kombetare te ketyre shteteve e shkruajne marrezira si: jam krenar e me the e te thash...
    Perderisa kombetarja jone nuk po na gezon nje here te vetme me pjesmarrjen e saj EM apo Wm apo ect ect . nuk te ngel gje tjeter vecse te valvitesh flamurin e ekipit qe ke perzemer .

Une nuk shoh ndonje tragjedi lol
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344

Pse e merrni nga kjo ane ju ,merreni nga ana tjeter qe e bejne kete gjest per qef ,bejne tifozllek per ate skuader dhe asgje me teper .Po ata/ato qe kane vene flamuj te skuadrave ketu ne forum cti bejme ?? Hajde ti dergojme Albos peticion dhe ti perjashtojme lol ......

Ps.Pink ne e din keta ku eshte Fieri po une te mbytem pastaj ,mezi mesuan se ku eshte Albania.Pastaj sikur hyri ne kamjonat Apollonia e Fierit dhe se mbajta perpjet une flamurin e tyre lololo.
    . komshijt mbajne perpjete ate te Anglise .Po ti nga je kot per sport po te pyes ??! Si nga jugu me dukesh ne te shkruar ...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Shume mire Izadora. Valvite. Ste ndalon askush. Po qe je inferiore si njeri je, e se luan topi. lol

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Perderisa kombetarja jone nuk po na gezon nje here te vetme me pjesmarrjen e saj EM apo Wm apo ect ect . nuk te ngel gje tjeter vecse te valvitesh flamurin e ekipit qe ke perzemer .

Une nuk shoh ndonje tragjedi lol
    Izadora nje flamur nuk simbolizon nje skuader futbolli por nje komb, patriotizem, identitet. Tema nuk eshte pse simpatizoni nje skuader te huaj por pse mbani per zemer nje flamur te nje kombi tjeter.

"National flags are potent patriotic symbols"

Te lutem me thuaj cfare lidhje ka kjo me nje admirues te skuadres?????
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 28-06-2012 mė 13:45
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 18 prej 25 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •