Close
Faqja 105 prej 124 FillimFillim ... 55595103104105106107115 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,041 deri 1,050 prej 1235

Tema: Kriza greke

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    un jam komplet dakord me maratonomakun,dhe nuk lejoj asnje qe ti thot vetes me shqiptar se un dhe eshte turp qe ti kunderviheni keshtu nje njeriu nje bashkatdhetari tuaj qe i thot gjerat TROC,na plelqen apo jo,kjo eshte pune tjeter,te dini dicka te dashur qe neve qe jemi jasht na dhemb shqiperia me shume se juve qe jeni atje kemi mall dhe prandaj i veme perapa jush kta probleme.dhe mos kujtoni qe keta qe themi ketu i bisedojm dhe me greket,para grekut kurr nuk e ulim veten ,kurr, edhe pse ne shume gjera greku mund te kete te drejte,i diskujtojm me ju sepse eshte nje forum shqiptar dhe mes shqiptarve diskutohet problematike shqiptare,sa tha maratonamu jane mese te verteta dhe sic e thash dhe me lart nuk i lejoj asnje njeriu qe per mendimet dhe te vertea qe kemi jetuar,pse i themi pra,te na quajn si jo shqiptar ashtu sic ndodhi me maratonomakun,persa i perket bisedes se maratonomakut me grekun,me duket se asnje nuk e kuptuat domethenjen e tij, pra kur greku i tha ketij ata qe i tha,maratonomaku pra tha me vete te tij kujtova se gjeta nje grek te mire,por dhe ky me qelloj si te tjeret,nuk ra dokord me te nuk ja pohoj pra grekut ate qe greku i tha,por brenda tij nga pervoja e tij e dinte se greku deri diku kishte te drejte,pra sic e thash kto muhabete qe bejme ketu midis nesh mos kujtoni se i themi dhe me greket,me ata nderron puna dhe ndodh ajo qe tha maratonomaku ne je te shkruar te tij kur ju kundervua grekerve ne vendin e punes per ceshtjen e kosoves,pra para se ti hidhni balte atij tjetrit mira eshte qe te jetoni pak te verteten dhe mos ngatrroni familjet ketu,ca do thot nese ke 10 veta ne familje 9 qenkan te keqij dhe nje i mir?kjo nuk qendron dhe nuk bisedojme me baze kete,por bisedojme me baze sjelljen e keqe te shume bashkatdhetareve tan
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BLEDI_SH : 12-06-2012 mė 17:23

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Edhe une ashtu e kuptova maratonomakun.

---------

Nuk mund te jemi patriot nese nuk jemi edhe vetekritik. Mungesa e vetekritikes na ben ultranacionalist. E ne nuk jemi aspak ultranacionalist.

Poashtu, nuk me pelqejne pergjithesimet. Disa nga ato qe ka thene maratonomak jane te verteta, por megjithate jane raste individuale. Ndersa kemi fqinje qe krimet i bejne ne baze te nje programi shteteror. Prandaj, nese behen krahasimet, ata jane disafish me te zhytur ne krim se sa ne, Shqiptaret.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    boll u qurravitet o emigrante.

tema ishteeputeti grek rreh ne emision gruan deputete

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Edhe une ashtu e kuptova maratonomakun.

---------

Nuk mund te jemi patriot nese nuk jemi edhe vetekritik. Mungesa e vetekritikes na ben ultranacionalist. E ne nuk jemi aspak ultranacionalist.

Poashtu, nuk me pelqejne pergjithesimet. Disa nga ato qe ka thene maratonomak jane te verteta, por megjithate jane raste individuale. Ndersa kemi fqinje qe krimet i bejne ne baze te nje programi shteteror. Prandaj, nese behen krahasimet, ata jane disafish me te zhytur ne krim se sa ne, Shqiptaret.
    O Illyrian ti kuptoje si tė duash Maratonomakun por ai pohon me plotė gojėn me shkrimet mė mbrapa qė ėshtė plotėsisht dakort me atė qė "i tha greku", pra nė 10 shqiptarė vetėm 1 ėshtė i mirė!!!!

Mė fal por nė mos qoftė dashakeqe (dhe shpresoj se nuk ėshtė) ėshtė krejt absurde ta mendosh dhe lėre pastaj ta pretendosh.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    O Illyrian ti kuptoje si tė duash Maratonomakun por ai pohon me plotė gojėn me shkrimet mė mbrapa qė ėshtė plotėsisht dakort me atė qė "i tha greku", pra nė 10 shqiptarė vetėm 1 ėshtė i mirė!!!!

Mė fal por nė mos qoftė dashakeqe (dhe shpresoj se nuk ėshtė) ėshtė krejt absurde ta mendosh dhe lėre pastaj ta pretendosh.
    lol thjesht per qartesi une jam ajo 1 ne 10 ahhahh

Te na marrin te keqen keta evgjitet. Si kombe qendrojme shume here me larte se keta. kush do te shesi veten tek greku se i dha profesion si bujk ose tullaxhi ler ta shesi veten pak me intereson. I kam pare ketu ne amerike greket "e mire" une te gjithe ne pizza & construction kane ngelur kurse shqiptaret jane te gjithe te shkolluar & edukuar.
    I LOVE GOD

j&g

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491

Nuk i kam lexu te gjitha postimet o stejshen dhe nuk e di cilit i referohesh. E sjelli 2043-shi nje link, diku ne kete teme, ku ishte ditari i tij i jetes se tij...dhe u bllokova aty.
    Urime o doc per menyren e te shkruarit. Me le pa fjale.

Ajo qe e lexova une ishte se greku i kishte thene maratonomakut se 9 ne 10 shqiptare jane te keqij dhe maratonomaku nuk ishte pajtuar me ate, duke u deshpruar se i vetmi grek qe e mendonte per te mire i doli idiot. Perveq atij postimit e kam lexu edhe nje postim tjeter te maratonomakut ku i tregoi disa ngjarje gjate jetes se tij ne Greqi. Me pelqeu shume per sinqeritetin. Nuk kishte lejuar qe te shkelet dinjiteti i popullit te tij dhe cmimi i ketij qendrimi ka qene kthimi i pavullnetshem ne Shqiperi.

Mund te jem edhe gabim por keshtu e kuptova une situaten.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga illyrian rex : 12-06-2012 mė 18:18

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga maratonomak Lexo Postimin
    po , dhe perseri e them qe kjo eshte e vertete ;

ky eshte mendimi im dhe kam te drejten ta them , dhe kjo nuk me ben antishqiptar apo tradhtar , kjo me ben realist dhe te vertete , pasi e verteta keshtu eshte.

perpara se te shajme te tjeret duhet te shohim nga vetja jone me pare ,dhe kjo sdo te thote qe bej te tjeret me te mire se vetja jone , por do te thote qe kemi mundesi te ndergjegjesohemi si popull dhe te kemi sukseset e duhura ne te gjitha fushat e jetes .
    Orientohu tek ky postim dhe lexoje Illyrian.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Orientohu tek ky postim dhe lexoje Illyrian.
    Atehere puna eshte se disa njerez me shume preferojne qe te zhyten ne mut deri ne fyt vetem qe te mos terhiqen nga ajo qe e kane deklaruar ne fillim (edhe pse me vone e kuptojme se kane qene gabim), se te kerkojne falje per gabimin/pasaktesine...dhe te vazhdojne tutje.

Akoma besoj se maratonomak nuk e ka seriozisht kur insiston se nente ne dhjete shqiptare jane te keqij. Nuk ka se si te jete serioz, sepse kjo i perfshien edhe ata njerez qe i ka perreth. Mund te jete vetem moment zhgenjimi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga illyrian rex : 12-06-2012 mė 18:52

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-06-2012
    Postime
    199
    Citim Postuar mė parė nga Blizoo Lexo Postimin
    Agimi i Artė: Qoftė e bekuar dora e atij qė vrau shqiptarin
    “Agimit tė Artė” i quanin dikur shqiptarėt vėllezėr dhe sllavėt armiq

http://zgjohushqiptar.blogspot.com/2...-arte-i.html#_

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar mė parė nga Blizoo Lexo Postimin
    “Agimit tė Artė” i quanin dikur shqiptarėt vėllezėr dhe sllavėt armiq

http://zgjohushqiptar.blogspot.com/2...-arte-i.html#_
    N.q.s nje hajdut hyn per te vjedhur ne shtepine time dhe i ve ne fyt thiken apo kacaviden dhe e kercenon me jete nenen time dhe une te njejten gje do beja sic beri greku ne peania me origjine shqiptare,ai qelloi dy here me cifte,kurse une do zbrazja te tere karikatorin e kallazhit,dhe mua do me thonin ,i lumte dora.
    Nuk ka faj greku qe qelloi dhe as agimi arte,por shteti apo pseudo shteti grek qe ka kohe qe ka ik per lesh....Nuk mund te ndertosh nje shtet me shumme rraca sic eshte greqia,i vetmi qe arriti ta beje realitet ,por me shume gjak te derdhur ishte U.S.A.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •