Close
Faqja 101 prej 124 FillimFillim ... 519199100101102103111 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,001 deri 1,010 prej 1235

Tema: Kriza greke

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Nuk re dakord? Kjo ishte pergjigja jote.

"ne 10 shqiptare 1 eshte i mire kurse 9 jane te keqinj , kurse ne 10 greke 1 eshte i keq dhe 9 jane te mire , dhe gjykoj nga pervoja qe kam pasur me shqiptare , dhe koj eshte mese e vertete"
    po , dhe perseri e them qe kjo eshte e vertete ;

ky eshte mendimi im dhe kam te drejten ta them , dhe kjo nuk me ben antishqiptar apo tradhtar , kjo me ben realist dhe te vertete , pasi e verteta keshtu eshte.

perpara se te shajme te tjeret duhet te shohim nga vetja jone me pare ,dhe kjo sdo te thote qe bej te tjeret me te mire se vetja jone , por do te thote qe kemi mundesi te ndergjegjesohemi si popull dhe te kemi sukseset e duhura ne te gjitha fushat e jetes .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga maratonomak Lexo Postimin

ky eshte mendimi im dhe kam te drejten ta them , dhe kjo nuk me ben antishqiptar apo tradhtar , kjo me ben realist dhe te vertete , pasi e verteta keshtu eshte.

perpara se te shajme te tjeret duhet te shohim nga vetja jone me pare ,dhe kjo sdo te thote qe bej te tjeret me te mire se vetja jone , por do te thote qe kemi mundesi te ndergjegjesohemi si popull dhe te kemi sukseset e duhura ne te gjitha fushat e jetes .
    Sa anetare ka familja jote o maratonomak?
    Nese jeni 10 vete, cili eshte i miri nder ju?
    po familjet e farefisit tend?
    Sa "te mire" ke ne fis?
    Meqe kerkon ta fillosh nga vetja, fillo me pergjigjet e ketyre pyetjeve te thjeshta.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Citim Postuar mė parė nga maratonomak Lexo Postimin

Nuk te thashe as antishqiptar e as tradhtar, thjesht doja te thoja qe je genjeshtar meqe the se "une nuk rashe dakord me ate qe tha ai".

Ama fakti qe bie dakort me grekun, thjesht tregon qe rrethohesh nga njerez te keqinj. Une per vete do thosha se jemi 1-5% te keqinj, duke u bazuar gjithnje te njerezit qe njoh

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Sic te pyeta me pare po te pyes dhe nje here. Nga njerezit qe njef ti, te aferm dhe shoke, sa perqind jane te hajrit afersisht?
    Qyfyre, kur do bahesh serioz ti...

Kur t'shoh mandatin e arrestit ateher do t'pergjigjem....

.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Qyfyre, kur do bahesh serioz ti...

Kur t'shoh mandatin e arrestit ateher do t'pergjigjem....

.
    Sic te thashe ja fute kot si perhere. Pra llafe ne ajer. Berberi im esht i keq. Furrxhiu i keq. Komshiu ben zhurme, kshuqe 9 nga 10 shqiptare jane te keqinj.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Sic te pyeta me pare po te pyes dhe nje here. Nga njerezit qe njef ti, te aferm dhe shoke, sa perqind jane te hajrit afersisht?
    Puna eshte se ka plot njerez qe jane me dy fytyra. Ndryshe sillen me ty, e ndryshe me nje tjeter. Ate qe ti e njeh per te mire, tjetri qe e ka njohur ne te tjera rrethana mund te mendoje ndryshe nga ty.
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Sic te thashe ja fute kot si perhere. Pra llafe ne ajer. Berberi im esht i keq. Furrxhiu i keq. Komshiu ben zhurme, kshuqe 9 nga 10 shqiptare jane te keqinj.

Meqe po i mshon fort kti muhabeti,

m'thuj t'lutem ku jeton, qe ta shpallim si copeza e pakontaminuar e Edenit...?

Na trego qyfyre, fol lirshem, mos ki turp nga e mira...

Na trego qyfyre, na trego vendin ku njerzit i bejn mir njeri-tjetrit pa i ber keq nje te treti....

-----------------

Por e di qe s'do na tregosh gje, nuk mund t'largohesh nga magjia e iluzionit...

.......

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Puna eshte se ka plot njerez qe jane me dy fytyra. Ndryshe sillen me ty, e ndryshe me nje tjeter. Ate qe ti e njeh per te mire, tjetri qe e ka njohur ne te tjera rrethana mund te mendoje ndryshe nga ty.
    Per t'nxjerr perfundime tek individi, esht shume e veshtire, perjashtu rastet ekstreme...

Tek nje individ, me fuqin e kendveshtrimit mund ta thyesh te keqen ne shum pika...

.......

Duhet t'marresh sistemin shoqeror n'teresi, qe t'besh nje analize....

.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Sa anetare ka familja jote o maratonomak?
    Nese jeni 10 vete, cili eshte i miri nder ju?
    po familjet e farefisit tend?
    Sa "te mire" ke ne fis?
    Meqe kerkon ta fillosh nga vetja, fillo me pergjigjet e ketyre pyetjeve te thjeshta.

Llogjika e saktė.

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin

Llogjika e saktė.

Shife xhixhojaaaa,

mir xhixho, e bejm kshu:

Sonte leri te dera jashte kpucet, se neser n'mjes aty do i gjesh prap, biles do ti gjesh te llustrume...

.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •