Close
Faqja 55 prej 124 FillimFillim ... 545535455565765105 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 541 deri 550 prej 1235

Tema: Kriza greke

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Ne shqiptaret qe jemi ne Greqi u mesuam keq me keta greket.Kur kishim pune edhe merrnim 1500 euro mendonim kush do prishi me shume fundjave neper clubet me te mira edhe kush do ket makinen me sport nga njeri-tjetri.Tani qe rroga baze eshte 461 euro thone se ku do vene.Harruan qe kur erdhem ne fillim punuam me 1000 dhrahmi dhe nje grek merrte 30.000 dhrahmi per pune.Morren te gjithe kredi per shtepirat edhe vilat me te mira ketu edhe makinat me te mira.Une si ta marr kete ?Qe jemi pak mburraveca?
    Mos te flas per greket sepse e dine edhe vet tani sa pertaca jane edhe sa kane punuar ne jeten e tyre.Mendjen e kishin te futeshin ne pune shteti .

U vune dhe flaken policeve

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    greqia eshte zyrtarisht e falimentuar.cdo bisede per kete teme eshte e kote.presim cili shtet e ka rradhen .per nje kohe te shkurter .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    Citim Postuar mė parė nga YaSmiN Lexo Postimin
    Ne shqiptaret qe jemi ne Greqi u mesuam keq me keta greket.Kur kishim pune edhe merrnim 1500 euro mendonim kush do prishi me shume fundjave neper clubet me te mira edhe kush do ket makinen me sport nga njeri-tjetri.Tani qe rroga baze eshte 461 euro thone se ku do vene.Harruan qe kur erdhem ne fillim punuam me 1000 dhrahmi dhe nje grek merrte 30.000 dhrahmi per pune.Morren te gjithe kredi per shtepirat edhe vilat me te mira ketu edhe makinat me te mira.Une si ta marr kete ?Qe jemi pak mburraveca?
    Mos te flas per greket sepse e dine edhe vet tani sa pertaca jane edhe sa kane punuar ne jeten e tyre.Mendjen e kishin te futeshin ne pune shteti .
    Yasmin, Po he bre tu befte goja flori ,fole fole se me sa duket ne SHQIPTARET i harruam vitet e para qe Vajtem ne Greqi ,vitet qe punonim per 500 dhrahmi dhe flinim jashte si qeni, po tani na zuri p@lka gjize me duket apo si i thone andej nga anet tona na zuri lopata uje dhe po e hedhim me kallme

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga YaSmiN Lexo Postimin
    Njerzit perpiqen per nje jete me te mire dhe jo per tu kthyer ne mesjete .Cdo te thote qe kur erdhem mirrnim 1000 dhrahmi .Pse kostua e jeteses eshte njesoj si ne 91????
    Qe kur u fut evroja u ngriten automatikisht te gjitha .Tani po ngrihen cdo dite dhe rrogat po ulen.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Njerzit perpiqen per nje jete me te mire dhe jo per tu kthyer ne mesjete .Cdo te thote qe kur erdhem mirrnim 1000 dhrahmi .Pse kostua e jeteses eshte njesoj si ne 91????
    Qe kur u fut evroja u ngriten automatikisht te gjitha .Tani po ngrihen cdo dite dhe rrogat po ulen.
    Po ik prej atje pra sic ke ik prej Shqiperise.

Njeriu kur nuk mundet te siguroje gjerat elementare per jete largohet prej atij vendi. Nuk jeni te kapur per Greqine .

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Po ik prej atje pra sic ke ik prej Shqiperise.

Njeriu kur nuk mundet te siguroje gjerat elementare per jete largohet prej atij vendi. Nuk jeni te kapur per Greqine .
    Qe ti thuash dikujt ik prej nje vendi dhe emigro ne nje tjeter eshte thjesht nje fjale goje .Asnuk te njoh dhe as nuk me njeh .Nuk ke idene ckam kaluar une ne jeten time dhe as nuk kam idene cke kaluar ti .Gjerat ndrushuan ne 12 vjet qe une ndodhem ketu .Kam femije nga pas qe nuk mund ti leviz kur te dua dhe si te dua .Kam nje jete sociale dhe mbi te gjitha siguracion shendetesor qe po te vete diku tjeter me duhet te filloj nga fillimi.Pse sipas jush na qenka e thjeshte te rrish gjithe jeten me valixhe neper duar dhe te emigrosh?????

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Me vjen shume keq kur lexoj nga jeta direkt e dikujt.Ksanthi e thua me lote te drejte.Nje keshille nga une si mik edhe pse wirtual,po munde disi largou nga Greqia e po pate lertat ne rregull mundesh te jetosh edhe ne Gjermani.Ketu ka nje rrjet shume te shendosh social.ate qe ne Greqi e ke ndertuar me mund e djerese ketu si nene me femi ta jep shteti pa be as gje.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Qe ti thuash dikujt ik prej nje vendi dhe emigro ne nje tjeter eshte thjesht nje fjale goje .Asnuk te njoh dhe as nuk me njeh .Nuk ke idene ckam kaluar une ne jeten time dhe as nuk kam idene cke kaluar ti .Gjerat ndrushuan ne 12 vjet qe une ndodhem ketu .Kam femije nga pas qe nuk mund ti leviz kur te dua dhe si te dua .Kam nje jete sociale dhe mbi te gjitha siguracion shendetesor qe po te vete diku tjeter me duhet te filloj nga fillimi.Pse sipas jush na qenka e thjeshte te rrish gjithe jeten me valixhe neper duar dhe te emigrosh?????
    Por cfare pret te te them ?? Se do behet mire dhe shpresoj te behet mire ?
    Nuk je e vetmja qe ka hjek ne kete jete dhe ka me mijera shqiptar te tjere qe kane kalu te njejten situate , por gjithmone duhet ec perpara .

Nese je aq e lidhur me shtetin grek rri pra e jeto ne mjerim , por nese deshiron per femite tu me te miren ateher duhet te largohesh qe aty , Kosova njeher per njeher eshte me mire se Greqia

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •