Close
Faqja 102 prej 124 FillimFillim ... 25292100101102103104112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,011 deri 1,020 prej 1235

Tema: Kriza greke

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Shife xhixhojaaaa,

mir xhixho, e bejm kshu:

Sonte leri te dera jashte kpucet, se neser n'mjes aty do i gjesh prap, biles do ti gjesh te llustrume...

.
    O Merimong Tjeglle, Maratonomak ka mendimin qė 1 nė 10 shqiptarė ėshtė i mirė, 9 tė tjerėt janė tė kėqinjė si dhe 1 nė 10 grek ėshtė i keq 9 tė tjerėt janė tė mirė!!!

2043-shi e pyet me tė drejtė nė bazė tė kėsaj llogjike sa tė mirė dhe sa tė kėqinjė jeni nė shtėpinė dhe fisin tėnd??

Ti Merimong ke ndonjė mendim tjetėr??

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    O Merimong Tjeglle, Maratonomak ka mendimin qė 1 nė 10 shqiptarė ėshtė i mirė, 9 tė tjerėt janė tė kėqinjė si dhe 1 nė 10 grek ėshtė i keq 9 tė tjerėt janė tė mirė!!!

2043-shi e pyet me tė drejtė nė bazė tė kėsaj llogjike sa tė mirė dhe sa tė kėqinjė jeni nė shtėpinė dhe fisin tėnd??

Ti Merimong ke ndonjė mendim tjetėr??

Un s'jam dakort me grekun, per mua jemi 10:10 .......

Xhixho,

po i deshe mrapsht kpucet, kontrollo Qyfyren dhe 2043, ata do ti ken marr padashje......

.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Un s'jam dakort me grekun, per mua jemi 10:10 .......

Xhixho,

po i deshe mrapsht kpucet, kontrollo Qyfyren dhe 2043, ata do ti ken marr padashje......

.
    Un vdes per kepuc te perdorme
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Meqe po i mshon fort kti muhabeti,

m'thuj t'lutem ku jeton, qe ta shpallim si copeza e pakontaminuar e Edenit...?

Na trego qyfyre, fol lirshem, mos ki turp nga e mira...

Na trego qyfyre, na trego vendin ku njerzit i bejn mir njeri-tjetrit pa i ber keq nje te treti....

-----------------

Por e di qe s'do na tregosh gje, nuk mund t'largohesh nga magjia e iluzionit...

.......
    Po flasim sa % e shqiptareve jane te poshter apo jo? Fillojme nga me te afermit secili sic te thashe.

Plaku im rob i mire. Plaka po ashtu. Vlla, moter po ashtu. Tezja halla po ashtu. 2 xhajat po ashtu. Shto dhe kalamajt e ktyre dhe me statistikat e mira me dalin 14 nga 14 jane te mire.

Beje dhe ti llogarine tende dhe nxjerrim perqindjen qe jane njerez te poshter nga te afermit e mi dhe te tu bashke.

Po nese me verte nga 10 qe njef ti, 9 jane te keqinj, atere ti jetoke ne burg dhe vetem roja burgut qenja njeri i mire.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Po flasim sa % e shqiptareve jane te poshter apo jo? Fillojme nga me te afermit secili sic te thashe.

Plaku im rob i mire. Plaka po ashtu. Vlla, moter po ashtu. Tezja halla po ashtu. 2 xhajat po ashtu. Shto dhe kalamajt e ktyre dhe me statistikat e mira me dalin 14 nga 14 jane te mire.

Beje dhe ti llogarine tende dhe nxjerrim perqindjen qe jane njerez te poshter nga te afermit e mi dhe te tu bashke.

Po nese me verte nga 10 qe njef ti, 9 jane te keqinj, atere ti jetoke ne burg dhe vetem roja burgut qenja njeri i mire.
    hahahhaaha
    e ku ka te burgosur qe te jete njeri i keq ore?
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    ................. Lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 12-06-2012 mė 11:21

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-06-2012
    Postime
    199
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Deputeti i Agimit tė Artė
    Agimi i Artė: Qoftė e bekuar dora e atij qė vrau shqiptarin

Nė njė takim zgjedhor tė partisė Agimi i Artė, kandidati pėr deputet, Ilia Panajotaros, lajmėroi se kjo parti do beje gjithcka pėr trajtim mė tė mirė tė grekėve nė spitale dhe jo si tė barabartė me emigrantėt.

"Nėse Agimi i Artė hyn nė Parlament, do tė bėjė bastisje nė spitale e kopshte dhe do tė hedhė nė rrugė emigrantėt e paligjshėm dhe fėmijėt e tyre, qė qėndrojnė nė njė vend me grekėt dhe trajtohen si ata”, tha kandidati nėn duartrokitjet e simpatizantėve, rreth 440 000 prej tė cilėve, nė zgjedhjet e 6 Majit, i bėnė neonazistėt njė forcė parlamentare.

Duke iu referuar ngjarjes sė rėndė qė ndodhi para disa ditėsh nė Peania, ku njė student grek i veterinarisė, qėlloi njė shqiptar 43 vjeē, i cili hyri nė shtėpinė e tij pėr tė grabitur, Panajotaros e vlerėsoi 24 vjeēarin grek qė "mori ligjin nė duart e veta". "Qoftė e bekuar dora e tij", tha pėrfaqėsuesi i Agimit tė Artė, ndėrkohė qė vetė studenti ka shprehur keqardhjen dhe pendesėn e tij pėr kėtė akt, qė siē ėshtė shprehur publikisht, “do t’i rėndojė tėrė jetėn nė ndėrgjegje”.

Panajotaros, qė me gjasė do tė jetė deputet pas zgjedhjeve tė sė dielės, gjithashtu kėrcėnoi se "nėse dikush nė parlament, ngre njė debat mbi ēėshtjen e emrit tė Maqedonisė, po e njoftoj tė shohė videon e ANT1 dhe nėse nuk e kupton, ia shpjegojmė ne..."

"Kemi parė gjithė kėto kohė zonjėn Kaneli nė panelet televizive tė bėjė atė qė i pėlqen, tė shajė, tė pijė duhan. Por doli dikush qė bėri atė qė duhet tė bėnte", tha pėrfaqėsuesi i Agimit tė Artė, duke komentuar skenėn e dhunės qė ndodhi para disa ditėsh nė studion televizive tė ANT1, ku 2 femra politikane u sulmuan fizikisht nga zėdhėnėsi i partisė Agimi i Artė, Ilia Kasidiaris.
    http://www.balkanweb.com/rajoni/2687...rin-92338.html

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Ja 1 krahasim - nje adoleshente kerkon mendim per perdorimin/akses te preservative ne shkolla. Vjen 2043 nga mosha = I jati , dhe ne vend ti japi ndonje keshille te vlefshme, I Thote me provokim- hajde se te ble xhaxhi nje kuti plot. Kjo fatmiresisht qe jemi online, se te kish qene realitet do kish zgjatur dhe zgurdulluar dockat dhe syte. Ja nje rast perversiteti. lol. ( ska nevoje krahasime, Mami, Babi tezja) lol
    Un e pranoj qe jam i keq o PINK. dhe ti mendoj se je e mire, por i bie qe te jene 9 te keqij rreth teje, dmth qe nga djali, burri babai, mamaja tezja, daja, halla motra , vellai.
    Kurse une te pakten e kursej njerin nga keta .. pra e kam nje te mire rreth vetes, ndersa ti i ke 9 te keqij
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    E mo mire. Ai ndoshta ka pas eksperience te keqe me ato qe ka njohur. Ska ndonje gje. Une e besoj. Asgje per tu cuditur dhe per t'ja hedhur poshte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    E mo mire. Ai ndoshta ka pas eksperience te keqe me ato qe ka njohur. Ska ndonje gje. Une e besoj. Asgje per tu cuditur dhe per t'ja hedhur poshte.
    Pink.. une kam jetuar 6 vjet ne Greqi.. nuk jane shume, por nuk jane pak.
    Kam njohur me qindra shqiptare qe punonin e ropateshin ne punet me te rrenda per nje page te vogel , shqiptare qe hanin buke me portokalle dhe nuk vidhnin e as vrisnin.
    Shqiptare qe dilnin ne Omonia te gatshem te benin cdo pune te ndershme vetem e vetem per te ushqyer familjen.
    Shqiptare te keqinj kam njohur shume pak... me pak se gishtat e dores.
    Shqiptare me nivel te ulet arsimor apo kulturor kam njohur sa te duash, por ishin njerez te mire e te ndershem.
    Shqiptare te keqinj kam pare vetem neper emisionet televizive ku cdo krim u atribohej shqiptareve edhe pa qene prezent asnje shqiptar ne vendin e ngjarjes.
    Po, kane ndodhur krime nga shqiptare ne Greqi, sic ndodhin edhe ne Shqiperi e kudo gjetke. Nuk jemi engjej, Por duhet te jesh shume naiv dhe i trashe qe te pranosh se 90% te shqiptareve jane njerez te keqinj. Duhet te jesh edhe me i trashe qe te pranosh se 10% te grekeve jane te keqinj..
    Si thua ti PINK , sa % e shqiptareve qe njeh jane njerez te keqij ?
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •