Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do ta fitoj Ligën e Kampionëve këtë vit?

Votues
41. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Bayern Münich

26 63.41%
  • Chelsea

15 36.59%
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 125
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Njeri me debil e tifoz me idiot(e kam fjalen per semundjen psiqike te idioteve)se ti skam lexuar kurre.
    duket qe jote eme paska qene e zene me "pune" kur eshte dashur te te mesoje ty se cfare eshte edukata...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    20 kornera asnje gol , 1 korner ne fund dhe GOL ! hahahahahah

Urime Chelsea , jav ka mbushur xhepat Abramovici mbrembe ketyre lojtarve !

Bravo Di Matteo , Bravo Drogba , Bravo Cech

Sa i perket teorise anti-futboll , me vjen te vjell kur ju ndegjoj
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

admiralo,ky pseotifozi zjarrt qe fluturon nga emocjonet duhet me msu shqipen para se te vi ktu te bej debate me ne per futbollin.Fatllumo ti do ndonje perkthyes shqip - shqip se me ty nuk meresh vesh ndryshe..
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga roni_s Lexo Postimin

hahahahahah....#te kishin Drogban ne vend te atij habdallit Gomez do e merrte Bayern-i# (analist me t'lodhte kure ne jete nuk kam pare)

Cfar prite ti mer shoq te shkonte Chelsea ne ALlianz Arena dhe ta sulmunte Bayernin, ik per lesh mor.... Me gjithe mungesat qe kishte skuadra londienze arrit ta marr kupen.... Drogba i qau trappin gjermanve dhe ate ne shtepi qe i bie SEX lol normal qe eshte lenduse kjo qofte edhe per ty qe e adhuron apo ishe kunder Chelsit...sigurisht qe Chelsi nuk eshte skuadra me e mira ne Evrope, eshte skuadra ime e zemres ne Kosove KF. LEPENCI ne kyer me Trajner Selajdin Zendelin...... hahahhahah ik mer shkerdhatt....
    Kur do kuptosh qarte nje postim o mendjekufizuar...dhe deri kur moderatoret do tolerojne kesi Trolla si TI !
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Te kishte lujt ndonje ekip italian sic lujti chelsea mbreme do ishin kryqezu nga mediat boterore si ekipe anti-futboll e derrci merrci. Nderkohe qe komentatoret anglez gjate gjithe ndeshjes mbreme nuk e permenden qofte edhe njehere te vetme qe ky chels po luan shume shemtute dhe me catenaccio nga fillimi deri ne fund. Biles po i thurnin levdata futbollit heroik te chelsit mbas golit te barazimit pfffff. Hipokrizi e madhe.
    Une ne fakt doja qe te fitonte chelsea ,por per ne fund me erdhi keq per bayernin sepse vertet lujti futboll dhe asnjehere nuk mendoi te mbrohej ndaj druvarve anglez. Gjithsesi tani jane te kota komentet sepse fituesi nuk gjykohet asnjehere.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga The.ReaL Lexo Postimin
    Anti futboll dhe padrejtesi thone ata qe i ka humbur skuadra e zemres,te ishte fituesi skuadra e tij,nuk do leshonin lot krokodili ~ gjasme ka humbur futbolli me nje loje te tille.
    Ata qe flasin per padrejtesi,fat,anti futboll ne nje Finale nisen nga premisa te gabuara , ne futboll jo cdo here fiton me i miri.Cdo kush qe luan Finalen ( e deri ketu duhet kaluar nje rruge te gjate) e meriton trofeun.
    Fitorja e Chelsea eshte shperblim per Di Mateo-n sepse i mbeti besnik menyres se vetme te mundeshme se si te luaj dhe te kete mundesi qe te shpresoj per fitore.Me nje ekip me suspendime te shumta, Di Mateo beri mire qe nuk e mbivleresoi ekipin e vet,sepse edhe kjo eshte dhunti.
    Vleresimi i drejte i forces dhe mundesise se ekipit eshte shume here vendimtare per te arritur ne fitore,Di Mateo qarte e vleresoi ekipin e tij dhe ashtu u vendos ne fushe....

Ne kete ndeshje mungoi fuqia mentale e Gjermaneve (pas golit te Drogbas rene mentalisht,shume lojtare refuzuan te gjuajne penalltit) ndersa mungoi edhe naiviteti Anglez...

Urime CHELSEA.
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 20-05-2012 më 10:18
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga The.ReaL Lexo Postimin

O qose , po capellon reali e perzuri sepse sbente futboll sulmues.
    Si tani futbolli jo sulmues qeka bere i modes?

Apo jua ka fut virusin mourihno juve deri ne palce , prandaj se shihni me lojen e futbollit ashtu sic duhet me u lujt?

Une po e them me gjithe gojen.

Nqs juvja do e kishte fituar ate kupe dje ne ate menyre, gezimi im do ishte 3-fishi me i vogel sesa nqs do e fitonte me nje loje te bukur.

Bile edhe smund te gezohesha fare.

Fansa leshi jeni ju te dhjete vjecarit te fundit.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Hajde analize qe i ke bere hajde.

Pse sturridge nuk mund te luante dot ne vend te bertand?
    Ti se ke haberin pse e futi ne loje te riun di mateo .

Mata pa fantazi hee?

Po mire, kush eshte fantazisti tek ekipi i chelsea, se jam kurioz vertet?

Cahill nder me te miret ne bote? lol
    Batute e shekullit.

Pse, sipas teorise tende, terry na paska qene nder me te miret ne bote meqe cahill po behet pasardhesi i tij?
    Thuaja nacionales gjermane kete gje edhe kushedi sa do urojne qe anglia te nxjerr perhera ''world class defenders'' si terry .

lol

Baryerni pati mbi 35 gjujtje ne porte e shumica prej t.kros u bene. Kjo tregon sa e paske pare ndeshjen ti.
    Se kisha degjuar ndonjehere kete ''dominimin kaotik'' ne futboll.
    Si mund te dominosh ne menyre kaotike, sepse dominimi eshte rregull mbi te gjitha?

Aman keto shkrimet e tua te gjata tek futbolli te vrasin syte ndonjehere.
    Ti me duket je Madaberofob se nuk ka mundesi tjeter. LoL

Qe Bayern ishte kaotik ne fushe, kjo nuk mohohet tani aman. Ma thuaj vetem nje aksion te rrjedhshem te Bayern nga fillimi deri ne fund. Nuk po them qe nuk dominoi, por dominoi me nje loje kaotike e te pakuptimte. Te gjitha gjuajtjet qe benin te gjithe lojtaret e Bayern, o dilnin jashte o perplaseshin ne zone kot m'kot. Pra, bavarezet mbreme ishin te paqarte ne veprimet e tyre sulmuese. Dhe ato 35 gjuatjet vetem ti i ke pare, se ne kuadrat jane 7 te tilla jo 35 si thua ti, dhe 12 gjuajtje per laraska. Po s'ke faj, mbase ke pare ndonje Highlights ne youtube nga ato te Play Station. Tani kur lojtaret e Bayern nuk harmonizoheshin ne menyren e duhur po shkonin me perplasje si top ping-pongu te porta e Chelsea, kjo mua me duket menyre kaotike. E vetmja gjuajtje ta quajme tamam ne porte ishte ajo e Roben, kur pas devijimit te portierit Cech shkoi ne traverse, goditja e Myler fluturimthi pas krosimit te Contento e cila perfundoi jashte dhe goditja me koke e golit te Myler. Kjo e para.

E dyta, nuk thashe qe Mata nuk ka fantazi, por thashe qe mbreme Mata ishte pa piken e fantazise dhe nje lojtar qe shumicen e topave i humbiste sa i shkonin ne kembe ose i pasonte ne menyre te gabuar. Dhe kete po te them, qe Chelsea nuk kishte nje lojtar tjeter ne stol ne rolin e fantazistit ose qe te mund ta pershtaste e te zevendesonte Maten.

Sa per Terry, jo ti, po asnje tjeter ne bote nuk mund te thote qe nuk eshte nje World Class Defender. Ti po na shet si World Class Defender "Bonuqin", jo me nuk na qenka Terry. Aman, mos u kap nga nje gafe, se po te kapemi nga nje gafe e nje lojtari i bie qe Bufoni me gafen qe beri ndaj Leces ta quajme portier lecke, e po ashtu dhe Kepken e Gjermanise per gafen trashanike. Open your Mind... Accept different thinking

Sa per Cahill, thashe qe mbreme ka qene perfekt ne cdo nderhyrje, kjo nuk ka diskutim. Edhe me Barcelonen po ashtu ka qene nje nder me te miret ne fushe. Edhe qe mund te behet nder me te miret mund te behet.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Po vjen fundit i botes mo duket .
    Cfare spo na lexojne syte.

lool
    Çfare te duket e habitshme ty? Qe Arrigo Sacchi eshte nje nga me te medhenjte e trajningut?

Apo qe Di Matteo ka pohuar vete se keshillat per skemat dhe vendosjen taktike te skuadres ne fushe si per ndeshjet me Barcelonen ashtu dhe me Chelsea i ka mare nga Sacchi?

Apo mos do te thuash valle qe Conte me i mire se Sacchi? Se çfare nuk pret nga juve. LoL
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    urime celsit per fitoren e championsit, bravo ju lumte
    vari leshte

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •