Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do ta fitoj Ligën e Kampionëve këtë vit?

Votues
41. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Bayern Münich

26 63.41%
  • Chelsea

15 36.59%
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 125
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Që Chelsea nuk e meritoi të fitonte,këtë e panë të gjithë...po nqs gjithmonë do fitonte ai që meritonte komplet historia e futbollit do shkruhej ndryshe.

Kur po ngrinin kupën ata të Chelsea te podiumi mu duk sikur më shumë kishte flamuj Brazili sesa bluza në ngjyrë blu .
    Domosdo, Brazili eshte mbreti i sportit me te bukur e me te ndjekur ne bote dhe nuk ka si ti mungoje flamuri ne nje eveniment te tille.

Une siç e shkruajta, nuk jam tifoz fare as me Chelsea dhe me asnje lloj ekipi tjeter Anglez, pasi nuk eshte lloji i futbollit qe me pelqen. Megjithate kisha deshire qe te fitonte Chelsea dhe u gezova shume qe me ne fund arriti dhe Chelsea te shkruaje emrin ne librin e arte te Champions League.

Sa per lojen. Normalisht qe Chelsea, duke u ndikuar edhe nga mungesat e Ramirez (lojtari me i rendesishem i Chelsea se bashku me Drogba ne kete kompeticion), kapitenit Terry, Meireles ndikoi ne lojen dhe taktitat e Chelsea. E pame te gjithe qe ne fushe debutoi nje 17 vjeçar per Chelsea, sepse nuk kishte alternativa te tjera. Po ashtu, e pame te gjithe se si ne fushe qendronte nje Manuel Mata, pa piken e fantazise, me më shume se gjysmen e pasimeve te gabuara, dhe ky per mungese alterantive. Chelsea me lojtaret qe kishte ne dispozicion beri çfare mundi dhe ja arriti.

Ndersa Bayern, nje dominim kaotik. Asnje aksion i rrjedhshem dhe i qarte. Ca gjuajte bjeri ti biem , gjuajtje amatoreske nga lojtare si Myler, Gomez, Roben apo Ribery, te cilet aftesine kane aftesi te gjuajne ne menyra spektakolare. Pame nje Roben pa fantazi, nje Ribery qe nuk mundi te bente ndonje gje kushedi perballe nje mbrojtesi rezerve si Bosingwa. Me zhgenjeu shume edhe Bastian, ai duhet te provonte me shume nga distanca se bashku me Toni Kros.

Si perfundim, ky brez lojtaresh i Chelsea e meritonin nje trofe te tille. Lojtare si Drogba, Terry, Lampard, A. Cole, Cech, Essien meritonin te fitonin nje trofe te tille. Edhe keta lojtare kane qene pjese e atyre kampioneve qe i kane dhene tonin futbollit ne 10 vjeçarin e fundit. Kur shikoja Drogba me trofeun ne dore qe gezonte si femije, se ç'kisha nje ndjenje gezimi.

Si perfundim, njeriu i ndeshjes patjeter qe ishte Drogba, por une kam mbetur i impresionuar nga Gary Cahill. I jashtezakonshem, shume pozicional, i sigurte ne nderhyrje dhe ka shmangur gola te sigurte sonte me nderhyrjet e tij. Per mua do te jete nje nga mbrojtesit e qendres me te mire ne bote dhe e shoh si pasardhesin ideal te John Terry.

Edhe njehere urime Chelsea!
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Do thoja dhe nje gje tjeter, por qe nuk doja ta perzieja ne postin me lart. E fitoi dhe nje trofe tjeter i madhi dhe i paperseritshmi, Arrigo Sacchi. (Di Matteo ka pohuar se keshillat kryesore mbi taktikat i mer nga Sacchi)

Dhe njehere trajnjeret Italiane po tregojne se jane nder me te zotet ne kete zanat. Kete sezon, nje trajnjer Italian fiton titullin ne Angli, nje tjeter fiton Champions League ndersa nje tjeter eshte ne vendin e dyte ne kampionatin Francez. Nuk eshte pak, eshte nje minidominim ne Europe le te themi.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Po ishte e shkruar ta fitonte Chelsea edhe zoti te zbriste ne toke.Kaq fat nuk kam pare ndonjehere te kete ndonje skuader.Edhe Greqia e 2004 tres kishte fat por jo kaq.....

Per lojen qe u zhvillua pothuajse 90% para portes se Chelsea, Bayern duhet ta kishte fituar ndeshjen, por taktika e Chelseas funksionoi deri ne fund. Vendimtare ishte humbja e penalltise nga Robben, perseritje e te njejtes situate ne ndeshjen me Borussian Dortmundit. Qe te dyja i kushtuan Bayern kupat e fitores
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Perjashtuar Maska e R3nato
    Anëtarësuar
    27-08-2003
    Vendndodhja
    TiRoNe
    Postime
    344
    a me mo bajerni kshu ashtu po edhe barcelona ngeli te porta e chelsea edhe i rrujten lesht ....Chelsea arriti eliminoi barcelonen ne ate gjendje qe ishte me brek neper kemb pse mos ta meritonte chelsi per mendimin tim chelsi e meritonte,,,skishte marr as 1 champions

Mqs edhe Shqiperia nuk ka asnji, e meritojme nje kampionat lol...sa te investojme edhe ne 1 miliard e ca dollare
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Domosdo, Brazili eshte mbreti i sportit me te bukur e me te ndjekur ne bote dhe nuk ka si ti mungoje flamuri ne nje eveniment te tille.

Une siç e shkruajta, nuk jam tifoz fare as me Chelsea dhe me asnje lloj ekipi tjeter Anglez, pasi nuk eshte lloji i futbollit qe me pelqen. Megjithate kisha deshire qe te fitonte Chelsea dhe u gezova shume qe me ne fund arriti dhe Chelsea te shkruaje emrin ne librin e arte te Champions League.

Sa per lojen. Normalisht qe Chelsea, duke u ndikuar edhe nga mungesat e Ramirez (lojtari me i rendesishem i Chelsea se bashku me Drogba ne kete kompeticion), kapitenit Terry, Meireles ndikoi ne lojen dhe taktitat e Chelsea. E pame te gjithe qe ne fushe debutoi nje 17 vjeçar per Chelsea, sepse nuk kishte alternativa te tjera. Po ashtu, e pame te gjithe se si ne fushe qendronte nje Manuel Mata, pa piken e fantazise, me më shume se gjysmen e pasimeve te gabuara, dhe ky per mungese alterantive. Chelsea me lojtaret qe kishte ne dispozicion beri çfare mundi dhe ja arriti.

Ndersa Bayern, nje dominim kaotik. Asnje aksion i rrjedhshem dhe i qarte. Ca gjuajte bjeri ti biem , gjuajtje amatoreske nga lojtare si Myler, Gomez, Roben apo Ribery, te cilet aftesine kane aftesi te gjuajne ne menyra spektakolare. Pame nje Roben pa fantazi, nje Ribery qe nuk mundi te bente ndonje gje kushedi perballe nje mbrojtesi rezerve si Bosingwa. Me zhgenjeu shume edhe Bastian, ai duhet te provonte me shume nga distanca se bashku me Toni Kros.

Si perfundim, ky brez lojtaresh i Chelsea e meritonin nje trofe te tille. Lojtare si Drogba, Terry, Lampard, A. Cole, Cech, Essien meritonin te fitonin nje trofe te tille. Edhe keta lojtare kane qene pjese e atyre kampioneve qe i kane dhene tonin futbollit ne 10 vjeçarin e fundit. Kur shikoja Drogba me trofeun ne dore qe gezonte si femije, se ç'kisha nje ndjenje gezimi.

Si perfundim, njeriu i ndeshjes patjeter qe ishte Drogba, por une kam mbetur i impresionuar nga Gary Cahill. I jashtezakonshem, shume pozicional, i sigurte ne nderhyrje dhe ka shmangur gola te sigurte sonte me nderhyrjet e tij. Per mua do te jete nje nga mbrojtesit e qendres me te mire ne bote dhe e shoh si pasardhesin ideal te John Terry.

Edhe njehere urime Chelsea!
    Hajde analize qe i ke bere hajde.

Pse sturridge nuk mund te luante dot ne vend te bertand?
    Ti se ke haberin pse e futi ne loje te riun di mateo .

Mata pa fantazi hee?

Po mire, kush eshte fantazisti tek ekipi i chelsea, se jam kurioz vertet?

Cahill nder me te miret ne bote? lol
    Batute e shekullit.

Pse, sipas teorise tende, terry na paska qene nder me te miret ne bote meqe cahill po behet pasardhesi i tij?
    Thuaja nacionales gjermane kete gje edhe kushedi sa do urojne qe anglia te nxjerr perhera ''world class defenders'' si terry .

lol

Baryerni pati mbi 35 gjujtje ne porte e shumica prej t.kros u bene. Kjo tregon sa e paske pare ndeshjen ti.
    Se kisha degjuar ndonjehere kete ''dominimin kaotik'' ne futboll.
    Si mund te dominosh ne menyre kaotike, sepse dominimi eshte rregull mbi te gjitha?

Aman keto shkrimet e tua te gjata tek futbolli te vrasin syte ndonjehere.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Smth_Poetic : 20-05-2012 më 02:53

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Do thoja dhe nje gje tjeter, por qe nuk doja ta perzieja ne postin me lart. E fitoi dhe nje trofe tjeter i madhi dhe i paperseritshmi, Arrigo Sacchi. (Di Matteo ka pohuar se keshillat kryesore mbi taktikat i mer nga Sacchi)
    Po vjen fundit i botes mo duket .
    Cfare spo na lexojne syte.

lool

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Chelsea nuk eshte ekipi me i mire ne Europe,por e merituan me punen e tyre.Luajten loje defanzive,e bazuar ne vrapim dhe mbylljen e hapesires.Kete e zbatuan perfekt...Bayern dominoi...te kishin Drogban ne vend te atij habdallit Gomez do e merrte Bayern-i...

Pak fati,me shume Gomez dhe Roben dhe CHL papritmas ne Stamford Bridge...

Urime DI MATEO-s i ngriti nga hiri.

hahahahahah....#te kishin Drogban ne vend te atij habdallit Gomez do e merrte Bayern-i# (analist me t'lodhte kure ne jete nuk kam pare)

Cfar prite ti mer shoq te shkonte Chelsea ne ALlianz Arena dhe ta sulmunte Bayernin, ik per lesh mor.... Me gjithe mungesat qe kishte skuadra londienze arrit ta marr kupen.... Drogba i qau trappin gjermanve dhe ate ne shtepi qe i bie SEX lol normal qe eshte lenduse kjo qofte edhe per ty qe e adhuron apo ishe kunder Chelsit...sigurisht qe Chelsi nuk eshte skuadra me e mira ne Evrope, eshte skuadra ime e zemres ne Kosove KF. LEPENCI ne kyer me Trajner Selajdin Zendelin...... hahahhahah ik mer shkerdhatt....
    Ndryshuar për herë të fundit nga roni_s : 20-05-2012 më 04:05

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga R3nato Lexo Postimin
    a me mo bajerni kshu ashtu po edhe barcelona ngeli te porta e chelsea edhe i rrujten lesht ....Chelsea arriti eliminoi barcelonen ne ate gjendje qe ishte me brek neper kemb pse mos ta meritonte chelsi per mendimin tim chelsi e meritonte,,,skishte marr as 1 champions
    Barcelona ngeli 180 minuta. Bayerni i dha nje gol Chelseat mbreme dhe nxori penalltin...

Cfare te besh kur se ke fatin ne anen tende ske cfare ben..
    5 minutat e fundit marrin gol
    penalltin nuk e jep Robbeni
    dhe pastaj olici nuk e shenon prape.. dhe vjen qershia mbi torte schweini godet vetem shtyllen.. ske cfare te thuhet ketu pervec se munges fati..
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •