Chelsea ia cau pjeshken si Uefalones ashtu edhe Bayernit.
![]()
Chelsea ia cau pjeshken si Uefalones ashtu edhe Bayernit.
![]()
Mu be qefi qe e mori Chelsea,bravo![]()
O i nderuar , Capello e fitoi me shum mund ate kampionat , bile ai sezon njihet edhe si "Hollywood" per ato rezultatet qe i kthente Reali ne fund , erdhi Schuster ne sezonin e pare e fitoi titullin me +18 pike nga Barca e '4 fantastikve' duke e mundur ate Barcelonen ne 2 ndeshje , problemi ishte Champions League per kete ju jap doren drejtuesve Reali nuk eshte ekip per tu eliminuar nga Lyon e Roma.
Per kete u desh te mirret Mourihno i cili eshte trajneri i vetem qe mundohet ta dergoj deri ne fund sezonin.
Futbolli "Mourinho" e kane pergezuar te gjithe kete sezon , normalisht ti ke pare vetem ndeshje me Bayern M. ku lojtaret per 40 dite zhvilluan 14 takime
Mos ki merak Juventusi e humbi edhe kupen e italise me ate futbollin alla barcelona qe e ben , ju per te nxjerr barazim mbylleshi ne porta , keni per 15 barazime dhe thone sezon i papare
Kemi nje miqsore me ju ne 5 gusht mos gabofsha ta shohim ate futbollin e juaj alla barcalol
Mire qe kemi fansi si ti te gjashtedhjetë vjecarit te fundit , por dem qe nuk merr vesh nga futbolli
Edhe kjo çeshtje mbyllet ketu se i takon finales se C.L![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Ore aptall , ne ju rrahem me amaurin dhe salihamidicin juve ne miqesore , jo me dava me kete ekip qe kemi tani.
Jua kemi care marmitren mire te pakten 6-7 ndeshjet e fundit qe jena takuar me ju.
Akoma keni goje te hapni me ne ju???
Makaber, mata nuk u ndje sepse ate loje beri chelsea. fantazistet zakonisht nuk shihen kur luhet catenaccio.
te thuash qe di mateo mori taktikat e sacchit , kur ky i fundit primovonte futbollin total eshte njesoj sikur te thuash qe mourihno i merr taktikat prej guardioles.
ketu dukesh qe se ke haberin e futbollit.
ne ka dy tranjere qe u ka ardhe peshtire me taktikat e di mateos , ata jane dy........crojfi dhe sacchi.
ja ti kthehem edhe njehere realeshit.![]()
si ske turp qe del jashte karakterit te nje madrileni??
madrilenasit jane mbajt per futboll elegant.
ju e keni harruar edhe filozofine e vet futbollit te ekipit tuaj, ashtu sic e kane harruar milaneshat. justifikoheshin me taktikat e alegro-merdas kur luante kundra barcelones.
jeni bere ekipe pa karaktere, dhe te tille ju pafsha perhera.
Juvja ska per te bere catenaccio kurre seshte ne filozofine e ekipit tone kjo gje.
ne, mund ta humbim ndeshjen , por jo dominimin e lojes.
kete e treguam ne finalet e 97 dhe 98 kur luajtem kundra madrileshave.
O Smth, e ka pranuar vete Di Matteo. Pastaj, Sacchi nuk kishte si ti jepte taktika sulmuese Di Matteo-s, me ato lojtare qe ka Chelsea. Praktikisht Chelsea nuk ka krahe mesfushe fare![]()
Une nuk po them qe Sacchi ben Catenacio, thjesht po them ato qe ka deklaruar vete Di Matteo ne faqet e shtypit Britanik.
PS: Noj moderator me moderu kto te pa moderuarit ka verdalle? Se si shume te bajatshem po behen kto te pamoderuarit.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Bravo i qofte Celsit per fitoren, e meritoi.
Bajerni e beri gjithe lojen, por kur ke ne ekipe Robenin me qimen e derrit dhe Gomez qe e çon topin per laraska me porte bosh normal qe s'fiton. Humbi penallti te rendesishme me Dortmundin dhe penallti te rendesishme me Celsin... me mire ta kishte gjujt portieri Neuer penalltine se Roben, e sigurte qe do kishte hyre gol.
Ps. jam kurioze te marr vesh nese e ka rrah prape Ribery ate surrat miun Roben dhe ate kam shtremtin Gomez, nese po i kam nje kafe borxh![]()
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Ribery duhet te rrifet per vete se edhe ai nuk ishte ne forme (me e mira e tije ishte fitimi i penalltise)![]()
Portieri i Chelseat, Petr Cech, thotë se ata i kanë heshtur të gjithë kritikët pasi fituan finalen e Ligës së Kampionëve.
“Ishte një lloj revolte kundër të gjithëve. Pasi gjithkush ishte kundër nesh dhe ne nuk kishim rezultatet e pritura”.
“Andre Villas-Boas duhej të largohej, ai u shkarkua dhe gjithkush thoshte, ‘Ju nuk keni shans kundër Napolit, në ndeshjen e dytë’”.
“Çdokush na eliminoi kundër Barcelonës, çdokush tha Bayerni luan në shtëpi, se ne kemi mungesa të lojtarëve dhe ne nuk kemi shans. Andaj ne vazhduam të dëshmojmë se të gjithë e kanë gabim”, ka thënë Cech.
(Kjo deklartë nga Cheh vlenë edhe për kritukuesit që kan qenë të shumtë në F.SH.)
Respekte
Ndryshuar për herë të fundit nga roni_s : 21-05-2012 më 12:30
bajern muncen ,u be qefi qe se mori
real madrit e meritonte
Krijoni Kontakt