Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do ta fitoj Ligën e Kampionëve këtë vit?

Votues
41. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Bayern Münich

26 63.41%
  • Chelsea

15 36.59%
Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 125
    i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Pse a ka tifoz te denje Celsi ?
    Tash mundoheni te fitoni ne karten e patriotizmit.Cfare debillave.E diti se Uli Hones personalisht ka dhene 100000 marka per refugjatet shqiptare,dhe dhjetefish me shume kishte dhene ekipii Bayernit.
    F.uuuuuuuccccccccck cfare tifozave ka Celsi.
    Plus mban foton e Messit,hiqe ate foto e qite foton e bythzinjve,gabelve celsian.

Thjeshte shifet flamuri Kosoves nuk thash asgje me shuuume
    E sa per messin une jam adhures i Messit dhe kombetares se Argentines, mos je kunder dicka ti...

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga roni_s Lexo Postimin
    Thjeshte shifet flamuri Kosoves nuk thash asgje me shuuume
    E sa per messin une jam adhures i Messit dhe kombetares se Argentines, mos je kunder dicka ti...
    Ti nuk je adhurues i Messit,sepse Messi qe luan futboll me ata qe luajne antifutboll nuk shkojne.

Nejse e mora vesh cfare tifozi je ti.

Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Ti nuk je adhurues i Messit,sepse Messi qe luan futboll me ata qe luajne antifutboll nuk shkojne.

Nejse e mora vesh cfare tifozi je ti.

Ti po mundohesh thjeshte mu tregu ma i forte se une apo..... mue me pelqen o vlla stili i lojes dhe messi me ni fjale. Por, dua Angline siq i permende markat e Uli Hones ti, sepse une pi uje ketu qe 12 vite.... have nice night my bro.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Me erdhi keq per bayerin. Vertet se meritonte ta humbte kete finale.
    Cuditerisht lojtaret me emer qe ka, zakonisht nuk duken neper finale.

Riberry,lahm dhe swashtengerhadhsh(ca dreqin e ka emrin ai lol ) luajten mire sot.
    Te tjeret per laraska perpara.

Chelsea do hyje ne rekorde per kete kupe kampionesh.
    Mund te thuhet qe eshte nder ekipet me me shance qe ka arrit ta fitoje kete kupe.

Me kujton ate greqi te europianit qe gjithmone kur e rikujtoj me vjen ndot per ate futboll qe zhvilloi.

Mesa duket catenaccio paska ardhe ne mode prape kohet e fundit.
    Akuzohej shpeshhere italia kur e zhvillonte.
    Ndersa kur e ben anglia me ekipet e saja, cuditerisht quhet taktike loje.
    Ec e merre vesh kete muabet.

Nejse , sa barazoi drogba, e ndjeva qe nata e sotshme sdo i takonte bayerit.

Dhe me e forta nga te gjitha.

How unlucky is tottenham spurs? twice? lol

Wow.

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Chelsea nuk eshte ekipi me i mire ne Europe,por e merituan me punen e tyre.Luajten loje defanzive,e bazuar ne vrapim dhe mbylljen e hapesires.Kete e zbatuan perfekt...Bayern dominoi...te kishin Drogban ne vend te atij habdallit Gomez do e merrte Bayern-i...

Pak fati,me shume Gomez dhe Roben dhe CHL papritmas ne Stamford Bridge...

Urime DI MATEO-s i ngriti nga hiri.
    Chelsea-n e mendoja jashtë që me Napolin në 16-çe ka qen mos gaboj. Merita kryesore është e Di Matteos as që diskutohet por dhe stili lojës që bën ta shpif, ndoshta edhe pse nuk ka lojtarë. Di Matteo le të themi "rilindi" Drogba-n që ai skizofreni Villas Boas e "kalbi" në stol. Ktu mendoj që ishte suksesi Chelsea.

Ndërsa Bayerni sot ishte shumë lart, shumë raste , volum të lartë dominim loje. Prisja shumë nga Robben sot, por gjuajtjet e tij ishin katastrof fare. Krijonte raste, shmangej po kush ti finalizonte se. :-D

As vetë Abramoviç apo ndonjë tifoz i Chelseas nuk do ta kishte menduar që të shkonte në finale, e jo më ta fitonte.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    . Por, dua Angline, sepse une pi uje ketu qe 12 vite.... have nice night my bro.sa per messin une jam adhures i Messit dhe kombetares se Argentines
    Kujdes mos te degjojn anlezet se nuk me duket se kane pershtypje te mira per perfaqesuesen e Argjentines te cilen e ke permendur me lart.
    MOS I NDY TEMAT no name

Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Kujdes mos te degjojn anlezet se nuk me duket se kane pershtypje te mira per perfaqesuesen e Argjentines te cilen e ke permendur me lart.
    te uroi nje nate te mire, sepse tani eshte koha te dali jasht pak... edhe pse me duken njerz te merziture anglezet, them se pak bejne kesi krahasime qysh bere ti :d Adio

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    te uroi nje nate te mire, sepse tani eshte koha te dali jasht pak... edhe pse me duken njerz te merziture anglezet, them se pak bejne kesi krahasime qysh bere ti :d Adio
    gjithashtu
    MOS I NDY TEMAT no name

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Sipas mendimit tim personal, ekipi me futbollin më plehër në kontinent e fitoi titullin, po çtë bësh kshu e ka futbolli
    Sui generis

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Chelsea-n e mendoja jashtë që me Napolin në 16-çe ka qen mos gaboj.
    Napoli > Benfika > Barcelona > Bayern , ne cdo ndeshje ishin ne tehun e eliminimit...ishte e shkruar qe kete sezon ta marrin CHL...
    Merita kryesore është e Di Matteos as që diskutohet por dhe stili lojës që bën ta shpif, ndoshta edhe pse nuk ka lojtarë.
    Loja qe tregoi Chelsea ne gjysem finale dhe ne finale ishte qyqarllek dhe oportune...Loja e tyre nuk ishte e denje per nje finale..

Di Mateo eshte Italian : " i lem iniciativen kundershtarit dhe e kontrollojme rrezikun dhe ndoshta ia dalim"...ia dolen , nuk ka cka te hidherohen fansat e Bayernit.
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •