E gjeta Ximi : http://almakos.com/lajme/maqedoni/68...shqiptare.html
http://www.kumanova.com.mk/journal.php?sxEntryID=82
Une e morra nga ketu
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Nese eshte e vertet kjo interviste , nuk eshte negative per ne moj ane , sidomos per shqiptaret e Presheves e Maqedonise qe nuk kane asnje mbeshtetje nga shteti Shqiptar , as kurre nuk kishin .
Pse te pengon ty kjo kur Turqia eshte nder aleatet me te mire te SHBA-se edhe ashtu e kemi ne kohen e sotshme si shtet MIK , se paku ashtu thuan politikanet e juaj .
Atehere ?
Vertet mendon qe turku per hir te shqiptareve prish interesat politiko-ekonomike me sllavet ??!!
Une e degjoj shpesh ne popull thenien -mos metsh me te kajt Stambolli!!
Kjo thenie ne popull nuk ka mbet kot por bazohet ne fakte nga e kaluara !!Me nje fjale morali i kesaj thenje eshte -nese ke mbet me te mbeshtet turku ,je i mbaruar ,te paska hanger dreqi me cka ke!!
Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 05-05-2012 më 13:33
Vallahi dika duhet me ja mbajt ne.
O me u kap prej Turkut o prej Evropianve. Evropianve boll po mundohemi ne mu fut edhe nprapanice po apet se apet spo ju mjafton.
Kshtu e vetmja menyre eshte qe te krijojm raporte edhe me te mira me Turkqit sepse i kemi afer dhe Amerikanet. Miq te tjer evropian une personalisht nuk shof. Tash lshohen keta patriotat me bateria me bombardime qe po i du turkat ama ma mire nje turk mik se i vetem e pa asgje.
O xim ,ky asht tu e rreh telin per vehte,se nese ballkani dridhet ,turqia e para do te ndahet ne tri shtete,po lej keto perralla te politikes turke,veti keta vllaznit tu turq, a e kan prish marrveshtjen serbo turke per deportimin e shqiptareve per ne turqi,pasi ta qfuqizoj at kontrat ,pastaj duhet ta qfuqizoj marrveshtjen greko turke per deportimin e shqiptareve musliman nga trojet e tyre per ne turqi dhe popullzimin e trojeve shqiptare ne greqi ,me sllavo rus,te cilet me marrveshtje me kishen ruse ben popullzimine trojeve tona ne serbi dhe greqi.
Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 05-05-2012 më 15:03
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
Krijoni Kontakt