Close
Faqja 34 prej 76 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 760
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    KRYEMINISTRI I TURQISË, ERDOGAN KËRCËNON MAQEDONINË DHE BALLKANIN ME SHPËRBËRJE NËSE TË DREJTAT E SHQIPTARËVE NUK MERREN PARASYSHË !

Kryeministri turk Erdogan në një intervistë për kanalin shteteror turk deklaron se Turqia do mbështesë vellezërit shqiptarë nëse do jete e nevojshme me trupa ushtarake , ai shtoj më tej se populli shqiptarë ka të drejten e vetevendosjes per krijimin e nje shteti te madh shqiptar , dhe se UCK nuk eshte organizate rebele terroriste por vullneti i shqiptareve per te mbrojtur trojet e tyre. Erdogan ka kercenuar me shperberje te maqedonise dhe gjithe ballkanit nese te drejtat e shqiptareve nuk merren parasysh. Ai shtoi se trupat kombetare turke jane ne gadishmeri dhe do ndihmojne shqiptaret per clirimin e trojeve shqiptare. Kjo deklarate ka bere qe ministrat e jashtem grek dhe serb te reagojne ashper.
    A ke link per kete deklarate te Kryeministrit te Turqise , Ximi ?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    KRYEMINISTRI I TURQISË, ERDOGAN KËRCËNON MAQEDONINË DHE BALLKANIN ME SHPËRBËRJE NËSE TË DREJTAT E SHQIPTARËVE NUK MERREN PARASYSHË !

Kryeministri turk Erdogan në një intervistë për kanalin shteteror turk deklaron se Turqia do mbështesë vellezërit shqiptarë nëse do jete e nevojshme me trupa ushtarake , ai shtoj më tej se populli shqiptarë ka të drejten e vetevendosjes per krijimin e nje shteti te madh shqiptar , dhe se UCK nuk eshte organizate rebele terroriste por vullneti i shqiptareve per te mbrojtur trojet e tyre. Erdogan ka kercenuar me shperberje te maqedonise dhe gjithe ballkanit nese te drejtat e shqiptareve nuk merren parasysh. Ai shtoi se trupat kombetare turke jane ne gadishmeri dhe do ndihmojne shqiptaret per clirimin e trojeve shqiptare. Kjo deklarate ka bere qe ministrat e jashtem grek dhe serb te reagojne ashper.
    Ximi ,si eshte puna e palestinezve tani ,i cliroi vellau yt Erdogani apo ai kercenimi qe i beri Izraelit para dy-tri viteve mbeti bosh?!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ximi ,si eshte puna e palestinezve tani ,i cliroi vellau yt Erdogani apo ai kercenimi qe i beri Izraelit para dy-tri viteve mbeti bosh?!!
    Nese eshte e vertet kjo interviste , nuk eshte negative per ne moj ane , sidomos per shqiptaret e Presheves e Maqedonise qe nuk kane asnje mbeshtetje nga shteti Shqiptar , as kurre nuk kishin .
    Pse te pengon ty kjo kur Turqia eshte nder aleatet me te mire te SHBA-se edhe ashtu e kemi ne kohen e sotshme si shtet MIK , se paku ashtu thuan politikanet e juaj .
    Atehere ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Nese eshte e vertet kjo interviste , nuk eshte negative per ne moj ane , sidomos per shqiptaret e Presheves e Maqedonise qe nuk kane asnje mbeshtetje nga shteti Shqiptar , as kurre nuk kishin .
    Pse te pengon ty kjo kur Turqia eshte nder aleatet me te mire te SHBA-se edhe ashtu e kemi ne kohen e sotshme si shtet MIK , se paku ashtu thuan politikanet e juaj .
    Atehere ?
    Vertet mendon qe turku per hir te shqiptareve prish interesat politiko-ekonomike me sllavet ??!!
    Une e degjoj shpesh ne popull thenien -mos metsh me te kajt Stambolli!!
    Kjo thenie ne popull nuk ka mbet kot por bazohet ne fakte nga e kaluara !!Me nje fjale morali i kesaj thenje eshte -nese ke mbet me te mbeshtet turku ,je i mbaruar ,te paska hanger dreqi me cka ke!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 05-05-2012 më 13:33

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Vertet mendon qe turku per hir te shqiptareve prish interesat politiko-ekonomike me sllavet ??!!
    Une e degjoj shpesh ne popull thenien -mos metsh me te kajt Stambolli!!
    Kjo thenie ne popull nuk ka mbet kot por bazohet ne fakte nga e kaluara !!
    Une ne realitet nuk mendoj qe vertete ka thene , me shume mendoj qe eshte dezinformate po sikur mos te ishte e ka ate detyre te thote pasi qe na kane historikisht borgje ..me sllavet ska shume ekonomi sa ka me Shqiperi-Kosove.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Une ne realitet nuk mendoj qe vertete ka thene , me shume mendoj qe eshte dezinformate po sikur mos te ishte e ka ate detyre te thote pasi qe na kane historikisht borgje ..me sllavet ska shume ekonomi sa ka me Shqiperi-Kosove.
    E harrove Rusine e madhe ?!

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Vallahi dika duhet me ja mbajt ne.

O me u kap prej Turkut o prej Evropianve. Evropianve boll po mundohemi ne mu fut edhe nprapanice po apet se apet spo ju mjafton.
    Kshtu e vetmja menyre eshte qe te krijojm raporte edhe me te mira me Turkqit sepse i kemi afer dhe Amerikanet. Miq te tjer evropian une personalisht nuk shof. Tash lshohen keta patriotat me bateria me bombardime qe po i du turkat ama ma mire nje turk mik se i vetem e pa asgje.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    O xim ,ky asht tu e rreh telin per vehte,se nese ballkani dridhet ,turqia e para do te ndahet ne tri shtete,po lej keto perralla te politikes turke,veti keta vllaznit tu turq, a e kan prish marrveshtjen serbo turke per deportimin e shqiptareve per ne turqi,pasi ta qfuqizoj at kontrat ,pastaj duhet ta qfuqizoj marrveshtjen greko turke per deportimin e shqiptareve musliman nga trojet e tyre per ne turqi dhe popullzimin e trojeve shqiptare ne greqi ,me sllavo rus,te cilet me marrveshtje me kishen ruse ben popullzimine trojeve tona ne serbi dhe greqi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 05-05-2012 më 15:03
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Faqja 34 prej 76 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •