te henen ne ora 13:00 para selis se BDI-se do te mbahet protest paqsore.
Ju ftojm ne pjesmarje
te henen ne ora 13:00 para selis se BDI-se do te mbahet protest paqsore.
Ju ftojm ne pjesmarje
etc ,shpresoj qe kesaj proteste do te i bashkohen edhe kreret politik shqiptar te Ilirides dhe ta ngrejne zerin per padrejtesite qe po behen ne kurriz te popullit te cilin ata e perfaqesojne !
Me ato foto qe i pash lart keta vetem sa e kan sjell,,ujkun ne torisht''kendej nga ne e perdorim kete thenje....
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Rcxelz896pk
qe si protestojn shqiptaret
kurr nuk moret msim prej kosoves, sdi cka dreqin u ka gjet.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
kur ka organizim, e tera duket dhe shkon ndryshe e nuk i lihet turmave edhe inercionit te mases.
Ne Maqedoni, e tere ajo kaste politike shqiptaresh, e qe ne fakt paraqiten si perfaqesues te popullit shqiptare, nuk jane asgje tjeter pos bythelepires te pushtetit dhe tere ate lufte deri tani e kane bere per karriket e tyre, e jo te perfaqesojne o te zgjidhin problemin e shqiptareve, andaj edhe gjinden shqiptaret ne Maqedoni ne gjenden siç jane.
Po te isha ne vend te atij elektorati, do te mendoja shume mire, qe surratat e tille kurre te mos me perfaqesonin!
...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!
Enigmë fati i Haki Hazirit, familja hedh dyshimin mbi policinë?!
Asnjë gjurmë nga Haki Haziri, i arrestuar gjatë aksionit ‘Monstrum’ në 1 maj. Familjarët e Hakiut janë vënë në kërkim të djalit të tyre. Ata kanë paraqitur rastin në ‘Kontrollin e Brendshëm pranë MPB-së dhe Komitetin e Helsinkit. Por nga Kontrolli i Brendshëm ju është bërë e ditur se djali i tyre është shëndosh e mirë dhe se së shpejti do të flasim me të përmes telefonit. Por në momentin kur familjarët kanë kërkuar që kjo të argumentohet me shkrim, ta shohin personalisht djalin dhe se në të kundërt do ta denoncojnë rastin në media, përfaqësuesit e kontrollit të brendshëm janë konsultuar me eprorët e tyre, duke mos realizuar as telefonatën e premtuar.
“Kemi shkuar në ministrinë e brendshme konkretisht në sektorin për Kontroll të Brendshëm. Ata fillimisht nuk deshën të na pranojnë, por ne insistuam, pastaj na thanë mos u mërzitni se djali mirë është, rahat është. Por ne po mërzitemi se djalin nuk po e shohim. Kur e panë që ne po insistojmë që me na pranue dhe me pranua parashtresën atëherë na thanë prisni që të konsultohen me eprorët e tyre. Erdhën pastaj më thanë se djali është mirë, djali tha tash ka me tu lajmërua. Unë u thash se edhe me mu lajmërua unë dua me e pa, ndryshe si të besoj se është gjallë”, deklaroi Safet Haziri, babai i të arrestuarit Haki Haziri.
Familja e Hakiut hedh dyshimin se Kontrolli i Brendshëm, ka njohuri se ku gjendet djali i tyre.
“Me siguri e dinë, meqë na thanë se do t’ju lidhim, sikur me qenë mësit, njëfarë mesitnie. Dhe na thanë pritni se do t’ju lajmërohet. Megjithatë ai kontakt nuk u realizua?
Pritëm pritëm, nuk u lajmërua, dhe atëherë na thanë shkoni dhe paraqiteni në stacionin policorë në vendin ku jetoni ju. Ne dolëm, e dërguam në arkiv parashtresën. Deri më saot nuk ka asgjë reth djalit. Edhe te Komiteti i Helsnikit na thanë se do ta marrim parasysh të gjitha këto gjëra dhe do të hulumtojnë”, u shpreh Safet Haziri, babai i të arrestuari.
Një ditë më parë, familja kontaktoi në telefon me djalin e tyre.
“Dje kam pas një kontakt pa numër, mu lajmërua djali, thotë mirë jam. Unë i them si je mirë, thotë mirë jam, ku je i them më përgjigjet nuk e di. Pse nuk kërkon me dal në gjyq, më thotë nuk e di. Për cka ta pyesësh më thot se nuk edi”, tha Safet Haziri, babai i të arrestuari.
Hapi tjetër që familja paralajmëron është paraqitja në stacionin policor në Butel si person i zhdukur. Ndërkohë i kontaktuar nga Alsat M, zëdhënësi i MPB-së Ivo Kotevski, u shpreh se nuk ka momente të reja për Haki Hazirin. Ndërsa telefonatën e tij me familjen ai e komenton: “Ai është i moshës madhore, mund të lajmërohet dhe të mos tregoj se ku është”.
ALSAT-M
Une jam shume patriote por asnje rresht nuk du me shkrujt ...
Pse do thush ti ?!
Sepse kur shkrujm e bejme ndonje gallat ne shqiptaret e shqiperis me shoqnin ne forum dilni me vrap ju nga Maqedonia (te pakten ne forum ndodh kshu )
duke na akuzuar te degjeneruar ,jo shqiptar ,serb,grek,italian etjetj .
E pikerisht juve qe i keni bere vjersha shokut TITO ....
Me ca emra te beni furça e me ca te shani ...Hiq nja nja dy vete te tjeret jane merre me leng se mishi u maru ....
Ja kush eshte niveli juaj qe doni te na jepni mend neve ...
Dilni me flamurin e arabeve neper protesta ..patriotet e b...jeni ....
Ne kshu si jemi te'' degjeneruar'' :P ne sllave italian, grek apo ku ta di une epitetet qe na veni erdhem dhe nga emigracioni per te luftuar per Kosoven dhe Maqedonin ...
ai komandant Teli qe s'dihet se kush e preu ne bese
Ka dhe tek ne myslyman po nuk del asnje me flamur islamik se e shqyn aty ne vend ..ja fusin ne b... flamurin jeshil...
çfare ndihme kerkoni ?Zhvillohuni nga trute nga mentaliteti njehere dhe luftoni ato perçet e flamujt jeshil e zi ,respektoni te tjeret pastaj kerkoni ndihme ...
Deri atehere hiç nuk i lodh gishtat per ju ...
Shkruni me veten ...
vazhdoni shani me nga 100 emra tani ...
Ndryshuar për herë të fundit nga saura : 05-05-2012 më 11:01
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Nuk jam nga Maqedonia jam nga republika e Shqipris hehe , nga jugu biles, shiko un te kam lexuar ne tema te ndryshme ketu ne forum dhe nuk esht se ke mendime te kqija por ne rastin e mesiperm i nxore cik si shpejt konkluzionet.
hehehe duhet te jesh me e kuptushme dhe kjo politik qe po zhvillohet tani per tani ne ballkan esht shum e rezikshme.
Nuk ben ti mbajm inat njeri tjetrit kot se ka shum qe na e kan me hile, dhe nuk na duhen qefmbetjet me njeri-tjetrin
Ndryshuar për herë të fundit nga Djal Dimali : 05-05-2012 më 12:06
Emocioni i ben castet e jetes te paharueshme ndersa arsyeja dhe vetdija i bejn ato te rendesishme
KRYEMINISTRI I TURQISË, ERDOGAN KËRCËNON MAQEDONINË DHE BALLKANIN ME SHPËRBËRJE NËSE TË DREJTAT E SHQIPTARËVE NUK MERREN PARASYSHË !
Kryeministri turk Erdogan në një intervistë për kanalin shteteror turk deklaron se Turqia do mbështesë vellezërit shqiptarë nëse do jete e nevojshme me trupa ushtarake , ai shtoj më tej se populli shqiptarë ka të drejten e vetevendosjes per krijimin e nje shteti te madh shqiptar , dhe se UCK nuk eshte organizate rebele terroriste por vullneti i shqiptareve per te mbrojtur trojet e tyre. Erdogan ka kercenuar me shperberje te maqedonise dhe gjithe ballkanit nese te drejtat e shqiptareve nuk merren parasysh. Ai shtoi se trupat kombetare turke jane ne gadishmeri dhe do ndihmojne shqiptaret per clirimin e trojeve shqiptare. Kjo deklarate ka bere qe ministrat e jashtem grek dhe serb te reagojne ashper.
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Krijoni Kontakt