Close
Faqja 28 prej 76 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 760
    Gjak Shqiptari Maska e Illyri
    Anëtarësuar
    05-05-2011
    Vendndodhja
    Në tokën shqiptare Dardani
    Postime
    145
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin

Keta jan e ardhmja e ilirides dhe vetem keta do ta sundojn iliriden
    Tru peshqit s'mund ta sundojne iliriden, ata veq sa ia hapin gropen ilirides, duke rene pre e keqdashesve te popullit tyre .., me tru peshq si ju nuk ka iliride, se njerez si ju veprojne pa u menduar per pasojat qe mund ti has populli/kombi i tij!

nuk eshte nje njeri i mire ai qe nuk ja don te miren popullit te tij ... nje njeri i mire eshte ai qe vepron dhe i lutet Allahut per popullin e tij.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Te till jemi dhe keshtu duhet te prezentohemi nuk mund te triumfojm duke fsheh identitetin ton kombtar e fetar duhet te prezentohemi ashtu siq jemi perndryshe me genjeshtra dhe fshehje smund te triumfojm

Nuk them se une jam i pazevendesushem por une rrespektoj besimin e qdo shqiptari dhe une kurr nuk do ta urrej vellan time nese ai beson ndryshe nga une ,por ather kur te ka ai nevoj per mu une do ja zgjas doren dhe do i them eja une jam vellau yt, dhe nuk do ti them gabel apo ik shko thirre papen le te te ndihmoj

Une quditem me shqiptaret qe bejn yrysh mas evropes evropa kurr nuk na ka dasht gjithmon eshte mundu me na zhduk na ndajti na coptoj para shum vite po na copton edhe sot ne prap mundohemi mi hi ne huj evropes duke fsheh identitetin ton kjo nuk ben ,ne duhet te punojm per trojet tona dhe per kombin ton jo per te hy ne evrop, nuk na nevoitet nje evrop qe e favorizon kriminelin (serbin)
    Po mir kush po ta mohon besimin fetar,ai e ka vendin ne xhami ,apo kisha,kurse ketu po luftohet per qeshtje komtare,askushnuk eshte duke urrejt as xhamin e as kishen pasi qe te dyjat jan tonat, por ama te dalesh qe te protestosh per nje qeshtje madhore,siq eshte qeshtja komtare,e ne mes protestuesve te futen flamuj te gjelbert e te zi ,me disa shkarravina,kjo nuk ka ndodhur kurr nder shqiptar,as edhe kur na sundoi turku,kurse sa i perket evropes qe shqiptaret marrin andej,kjo nuk eshte per tu quditur,evropa nuk na ndihmoi ti thua,kurse ekzodin e kosoves ,nuk erdhen ta ndalin ata me flamuj te gjelbert dhe te zi,dhe duhet ta dish qe nuk njef historia e njerzimit qe keta popuj me keta flamuj te mallkuar te ken folur njeher nje fjal te vetme per shqiptaret qe aq me kujdes ua ruajm flamujt e tyre,keta popuj kan folur per kombin ton vetem ateher kur qeverit sllave kan qen te rrezikuara.
    Ps.me shum se e ka favorizuar dhe e favorizon sllavizmin,bota e flamujve tu ,as kush tjeter jo.

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Kurre nuk mund ta besoj qe nje vrasje kaq te tmerrshme e kane bere shqiptaret. Nga shume komente qe lexova ne nje teme me keqardhje them qe shume shqiptar bien nen gracken e sllavit. Eshte turp te gjykosh bashkombasin tend vetem pse mban nje shami apo mjekerr, kjo me duket jo normale. Per fat te keq ne (shqiptaret) kemi qene dhe mbetemi lojera te spektakleve te ktilla dhe per aq kohe sa do jemi ne gjume jemi te vdekur.
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga LeNiMaDe Lexo Postimin
    Po mir kush po ta mohon besimin fetar,ai e ka vendin ne xhami ,apo kisha,kurse ketu po luftohet per qeshtje komtare,askushnuk eshte duke urrejt as xhamin e as kishen pasi qe te dyjat jan tonat, por ama te dalesh qe te protestosh per nje qeshtje madhore,siq eshte qeshtja komtare,e ne mes protestuesve te futen flamuj te gjelbert e te zi ,me disa shkarravina,kjo nuk ka ndodhur kurr nder shqiptar,as edhe kur na sundoi turku,kurse sa i perket evropes qe shqiptaret marrin andej,kjo nuk eshte per tu quditur,evropa nuk na ndihmoi ti thua,kurse ekzodin e kosoves ,nuk erdhen ta ndalin ata me flamuj te gjelbert dhe te zi,dhe duhet ta dish qe nuk njef historia e njerzimit qe keta popuj me keta flamuj te mallkuar te ken folur njeher nje fjal te vetme per shqiptaret qe aq me kujdes ua ruajm flamujt e tyre,keta popuj kan folur per kombin ton vetem ateher kur qeverit sllave kan qen te rrezikuara.
    Ps.me shum se e ka favorizuar dhe e favorizon sllavizmin,bota e flamujve tu ,as kush tjeter jo.
    Shokit feja nuk eshte per xhami ju e keni keqkuptu fen ajo eshte udherrefys eshte kushtetut per muslimanin

Ti shokit po me duket se jeton ne gjermani fle i qet ,se ilirida ka burra qe i dalin zot ata vendosin vet per fatin e vet nuk ka nevoj qe te brengosesh ti ,nese ata vendosin te bejn kuranin kushtetut te ilirides askush ska mundesi ta ndal ate sepse ai eshte vullnet i popullit te ilirides dhe ne duhet ta rrespektojm ,nese mundemi mi ndihmu ben mi ndihmu se i kemi velllezer nga gjaku mirpo nuk ben ti ofendojm dhe tju perzihemi se si te jetojn ,ata kan jeten e vet ne kemi tonen
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171

Keta jan e ardhmja e ilirides dhe vetem keta do ta sundojn iliriden
    A prap e paskan shpalosur deshirene sllaveve me ket far harrni qe tia zen frymen shqipes, po kjo nuk ishte nje protest qe ti dal ne mbrojtje bin ladenit ,por kjo eshte protest qe tu dal ne mbrojtje shqiptareve,keta paten dal me nji protest, kur ua shanin muhametin ,e keta dulen rrugeve te shkupit me disa flamuj te zi e si ky ,duke brohoritur disa fjal qe as vet nuk e din te sakt se cfar domethanje kan, ashtu ne gostivar gjat varrimit te dy te vrareve nga polici sllav, ta qonte mallin thua se jan vrar duke e shpetuar bin ladenin,turpi nuk eshte ndryshe.
    Po ximi robi i allahut ,a ende nuk e paska gjetur babain bioplogjik te ti ,ende po e akuzon allahun si bab te vetin apo ?
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga RiGerta Lexo Postimin
    Kurre nuk mund ta besoj qe nje vrasje kaq te tmerrshme e kane bere shqiptaret. Nga shume komente qe lexova ne nje teme me keqardhje them qe shume shqiptar bien nen gracken e sllavit. Eshte turp te gjykosh bashkombasin tend vetem pse mban nje shami apo mjekerr, kjo me duket jo normale. Per fat te keq ne (shqiptaret) kemi qene dhe mbetemi lojera te spektakleve te ktilla dhe per aq kohe sa do jemi ne gjume jemi te vdekur.
    sllavet jan te zgjut e sheh shumicen e antarve te forumit i ka be per vete

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Per fat te mir ximi abedini robi i allahut ,vetem ty te ka ber per vehte, por po me duket qe ti nuk po shef mir,pasi ti po shiqon vetem ne pasqyr,e ne pasqyr figuron vetem ti,e duke e par vehten po te duket qe je duke i par te tjeret.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    Per fat te mir ximi abedini robi i allahut ,vetem ty te ka ber per vehte, por po me duket qe ti nuk po shef mir,pasi ti po shiqon vetem ne pasqyr,e ne pasqyr figuron vetem ti,e duke e par vehten po te duket qe je duke i par te tjeret.
    http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...19161751_n.jpg

Ja ku i kem une vellezerit e mi qe sot ja kan shti friken gjith shkinis nuk jemi vetem jemi me miliona

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838

Sot shqiptaret e Ilirides me flamuj te xhihadit dhe parulla si "Islam will dominate the world" i deshmuat botes mbare se nuk jane radikal islamist.

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Ato jane shqiptar labil. Ato jane koka boshe qe kurre nuk do mund te dallojne ekstremistat dhe terroristat e vertete te cilesdo feje. Besimtaret e devotshem kurre nuk e bejne nje krim te ketille. Jane per keqardhje disa foto qe vrejta te motrave shqiptare qe akuzohen per ekstremiste.
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

Faqja 28 prej 76 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •