Close
Faqja 16 prej 76 FillimFillim ... 614151617182666 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 760
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Lirohet 60 vjeçarja, të tjerët 30 ditë paraburgim

(i plotësuar)Gjykata Penale në Shkup ndaj shumicës së të arrestuarve në operacionin “Monstër” ka shqiptuar masën e paraburgimit prej 30 ditëve. Avokatët mbrojtës i thanë agjencisë së lajmeve INA se ndaj 17 të arrestuarve është shqiptuar masa e paraburgimit prej 30 ditëve, ndaj tre femrave masa e paraburgimit prej 48 orëve dhe gruaja 60 vjeçare nga Hotla e Likovës është lënë e lirë.
    E plotësuar: Në Gjykatën Penale në Shkup po vazhdon marrja në pyetje e 20 të arrestuarve lidhur me vrasjen e pesëfishtë në Smilkovc të Shkupit.

Avokati mbrojtës Naser Raufi deklaroi për agjencinë INA se deri tani janë dëgjuar shumica e të ndaluarve dhe se është liruar vetëm 60 vjeçarja Feride Bilalli nga fshati Hotël i komunës së Likovës.
    http://www.botasot.info/def.php?gjuh...y=12&id=165992

“Po vazhdon marrja në pyetje e personave të ndaluar dhe të akuzuar nga MPB-ja. Presim që rreth orës 21.00 të përfundojë procesi i marrjes në pyetje dhe të shohim më pas se çfarë vendime të shqiptojnë gjykatësit hetues”, theksoi gjykatësi Raufi.

Siç mësohet jozyrtarisht pritet edhe lirimi i femrave dhe grave të tjera të ndaluara, por kjo akoma nuk është konfirmuar nga ana e avokatëve mbrojtës.

Feride Bilalli u la e lirë dhe i’u mor pasaporta, për shkak se ajo vuante nga sëmundjet e ndryshme dhe nuk përballonte qëndrimin e mëtejmë në gjykatë, pas 24 orëve të ngelura në organet e rendit. Por, avokatët mbrojtës bëjnë të ditur se edhe ajo megjithatë nuk mund t’i shpëtojë dënimit, për shkak se MPB dhe hetuesia ka theksuar se tek shtëpia e saj janë gjetur armë, municion dhe mjete tjera.

Derisa po vazhdon procesi i marrjes në pyetje të të ndaluarve, familjarët e tyre po qëndrojnë pranë gjykatës, duke pritur vendimet e gjykatësve hetues.
    Përderisa disa prej mediave maqedonase kanë publikuar inicialet dhe fotografitë e pesë personave që dyshohet se janë kryerës të vrasjes në Liqenin e Smilkovcës, sonte para Gjykatës Themelore në Shkup janë duke qëndruar nën ankth dhe të revoltuar familjarë të të arrestuarve.

Sipas TV Kanal 5 vrasësit janë vëllezërit Ai (32) dhe A.I (33) vjeç dhe 27 vjeçari A.D, kurse në ndihmë logjistike iu kanë dhënë F.A (54) dhe R.S (24).

Megjithatë siç njofton “Zhurnal” sonte janë duke u marrë në pyetje para gjykatësit hetues të gjithë personat, kurse pritet që të lëshohen femrat e arrestuara dhe ata më të moshuarit, por ata do të vazhdojnë të jenë nën vëzhgim të policisë.

Të gjithë të dyshuarit kanë profesione të ndryshme dhe asnjëri prej tyre nuk konsiderohet se është një vrasës profesionist siç ishte deklaruar më parë nga MPB dhe vetë kryeministri Gruevski.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ata qe mendojne se ne ilirid shqiptaret bejn luft per islamizem ga bojn atje behet luft per komb sllavet kan kuptuar se me disa shqiptar si ne kosove ashtu ehde ne shqiperi esht leht te manipulosh mjafton te inskenosh diqka ne lidhje me islamizem shqiptaret e ilirides jan dhe dote mbeten atdhetar ata e duna kombin por sesht as pak mekat ta duash edhe zotin ata qwe duan zotin ata e duan ehde kombin

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    shqiptaret ku do qe gjenden duhet ta kundershtojn keto arrestime

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    ata qe mendojne se ne ilirid shqiptaret bejn luft per islamizem ga bojn atje behet luft per komb sllavet kan kuptuar se me disa shqiptar si ne kosove ashtu ehde ne shqiperi esht leht te manipulosh mjafton te inskenosh diqka ne lidhje me islamizem shqiptaret e ilirides jan dhe dote mbeten atdhetar ata e duna kombin por sesht as pak mekat ta duash edhe zotin ata qwe duan zotin ata e duan ehde kombin
    Ju mir po mundoheni ta qitesh shumicen qe e dojn edhe kombin edhe zotin,kjo eshte nje e mir qe ju po e thoni dhe shumica ketu po e thon se shqiptaret jan at qe e shpetojn shqiptarin,por un nuk po mund te bindem ne vendin e ngjarjes,si nuk jan organizuar masa popullore me dal para gjykates dhe me kerku llogari nga pushtetaret, se perse po e njollosin dhe nenen shqiptare me ato lojra te pista qe i pregatit pushteti,pa marr parasysh etnin apo religjionin e aktereve,me pas ndodh ne anen tjeter tek sllavet ky arrestim ,sot do ta kishit pa gjith maqedonin e paralizuar,ky organizim ku eshte ?????

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    shqiptaret ku do qe gjenden duhet ta kundershtojn keto arrestime
    Ne ket forum,un nuk po e shof dikend qe po i perkrah keto arrestime,por ne nje menyr me te terthoret dikush po leshon kritika kundrejt shqiptareve atje, te cilet ne nje form jan larguar pak a shum rruges qe na e lan te paret dhe u jan bashkuar nje rruge te keqe,por kjo eshte nje pakic qe po e ben njollosjen e popullates se atjeshme,ku nji pjes e forumistav po e kritikon at pakicen e jo shumicen,kurse ndonji pjestar i asaj pakice,per ta mbrojt at pakic,po trumbeton se po etiketohet shumica,ne te vertet ky person po e perfshin me qellim te gjith popullin ne at pakicen,por me nji menyr diplomatike,kta jan fund e krye e zeza e popullit,por jo edhe ata qe me kritika mundohen ta mbajn ne vetedijesim at shumicen ,qe mos te bjen pre e pakices.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Definitivisht fundi i kësaj qeveria po afrohet së shpejti, veprime të tilla dhe gomarllëqe të tilla pak para samitit të NATO-s në Chikago është tmerr!
    Fundi i maqedonis eshte par qysh nga themelimi i saj, pas shperberjes se ish jugosllavis,por pyetja eshte se kush po e merr hunin e kush tirqit????

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    po pra, e shikon ne tere kete mix te shkrimeve qe ke postuar deri tani, asgje nuk ke thene!

Se çfare deshirojne edhe parapelqejne, ik sqaroju matane ne new borne ajo ishte vetem per ta rikujtuar!

Atje nga vij une, ne shqiptaret i quanim magjup edhe ate diku 6 -7 shtepi, e serbet i quanin cigani... ne 40.000 banore, e mikse te tilla nuk ka pasur !

Ncuk, nuk jam jo nga Maqedonia, por eshte e aq injorante, e aq ulet qe kete e has vetem nga opinioni i juaj diskutues i new-bornaseve pothuajse ne çdo medium diskutimi... gllam, gllam, gllam beni gjeopolitikat deri ne skajin tjeter te botes, e edhe kur eshte çeshtja e fese, do ju gjeje po ashtu ne radhet e para duke bere "luften" te percaktoni se çfare eshte çfare edhe duke kategorizuar terroristet sikur me liste! Nese do jipej çmimi per injorante ndonjehere, nuk besoj qe ua kalon kush ne kete kategori, ama sinqerisht e shkruaj, pa e paragjykuar teresine!

Tema, po diskutohej per ate 5 maqedonasit e vrare, e qe klika maqedonase tenton ta servoje qe ka lidhje me terrorizmin musliman.

Nese ke per te diskutuar per fete, e ke ca nenforume me poshte tema pakufi prej Bin Ladenit e kudo qe jane ato vatrat e terrorizmit. Kjo eshte teme tjeter qe nuk ka nderlidhje me ate qe ti po i jep hyyyyyy e hyyyyyyy te perziesh e ngaterrosh, se ketu na mbeti vetem çeshtje e percaktimit te emrave se kush se çfare eshte e mund te jete!
    Me falni, mos po folni per kohen kur Gjergj Kastrioti sundonte?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 02-05-2012 më 19:42

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    “Terroristi” që shëtiti gjysmën e Evropës

“Djali im nuk ka qenë asnjëherë terrorist. A është e mundur që një terrorist të shëtitë gjysmën e Evropës. Djali im ka udhëtuar në Danimarkë, Zvicër, Gjermani, Francë, Greqi dhe gjithë vendet e rajonit dhe askund nuk e kanë ndaluar. Ai s’ka pasur asnjë dënim qoftë edhe për komunikacion”, shprehet nëna e Mervan Memetit, njërit nga 20 të arrestuarit në aksionin policor “Monstër”

Shkup, 2 maj - A është e mundur që një terrorist, pjesëmarrës në luftën e talebanëve në Afganistan dhe Pakistan të shëtitë gjysmën e Evropës dhe në asnjë vend e në asnjë kufi të mos ndalohet? Me këtë pyetje, nënë Mervan Memetit, 32 vjeçarit të arrestuar në aksionin policor “Monstër”, hedh poshtë akuzat e Ministrisë së Punëve të Brendshme se djali i saj ka qenë pjesë e ndonjë grupi radial terrorist. “Mervani e ka ecur gjysmën e Evropës, ka qenë në Danimark, Zvicër, Gjermani, Francë, pastaj edhe krejt vendet përreth, në Shqipëri, Greqi, Bullgari. Disa ditë para se ta arrestojnë është kthyer nga Turqia dhe ende e ka biletën hapur që e ka pas të shkojë përsëri për të marrë libra për në librari. Paramendoni, asnjë shtet i Evropës nuk e ka ndalë asnjëherë, në asnjë kufi nuk i ka ndodhur problem, asnjë ndalesë nuk ka në pasaportë, asnjëherë nuk i ka ardhur në shtëpi asnjë dënim, qoftë edhe për komunikacion. Arben ZEQIRI/KOHA
    http://www.koha.mk/aktuale/13905.html

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    postuar me par nga ximi abedini

Sharri dhe disa te tjer jan duke ber vetem perqarje nderfetare te shqiptarve dhe une nuk mund ti quaj proshqiptar ,sepse nga goja e nje shqiptari nuk del fjala gebel per te etiketu vellaun e tij.

Kah ana jon ne i quajm gabe,magjupet e racen gabele,por vella kurr nuk i kem thirr,por tash se fundi i kam par shum shqiptar qe magjupeve ne kosov qe e kishin leshu mjekrren,i kishin shkurtu panollonat dhe i kishin pre ne form te pjerret taket e kepuceve per te hecur me besheret i kam ndeghur disa shqiptar duke i pershendetur ,"selam alejkem vlla,vetem nje pakic i kam par duke i thirrur vlla ,por edhe ti je i dheti..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 02-05-2012 më 20:07
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

beni33

shqiptaret duhet ti pervjelin manget e ta mbrojn pragun e shtepis se u bem gazi i botes si ne kosove si ne ilirid ne kosove ne veri te mitrovices ne shka i keq te vret ne gjum se pse skemi shtet po kemi hajna ne pushtet kurse ne ilirid kemi udheqsa gomar e idiota prandaj shqiptaret duhet te tregohen te bashkuar dhe ti thon sllavit ndal se ti q...... m robt
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    

Faqja 16 prej 76 FillimFillim ... 614151617182666 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •