Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 44
    i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anëtarësuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Serisht probleme me zhurmat e paidentifikuara. Ne Kanada qeveria e ka marre shume seriozisht kete fenomen. Lexoni lajmin ne anglisht ne faqe te pare te Yahoo-s per diten e sotme.

http://gma.yahoo.com/blogs/abc-blogs...opstories.html
    >>> Qe po ndodh dicka po ndodh sepse nuk mund te kete nje raportim te tille kaq te gjere neper bote dhe te jete budallepse kolektive.
    La verita' ti rendera' libero!

IT Professionals Maska e Sirius
    Anëtarësuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Citim Postuar më parë nga VOLSIV Lexo Postimin
    >>> Qe po ndodh dicka po ndodh sepse nuk mund te kete nje raportim te tille kaq te gjere neper bote dhe te jete budallepse kolektive.

Kjo me te kuqe po qe eshte e vertet, si fjale me nxiten me shkrujt keto ore te vona edhe pse ju thuni ''Nuk munde te jete''

Une kete fenomenin e zerave e shohe keshtu:

E thjeshta eshte e komplikuar: Nje idiot me nje maus ne dore ulur mbrapa nje monitori thjeshte luan me nje teknologji komplekse the te komplikuar duke u tallur kur ka kohen e lire.

E komplikuara eshte e thjeshte: Opinjonit si gjithnje i duken te komplikume gjerat e thjeshta sepse ato fshehen mbrapa fjalise te ashtuquajtues TOP SECRET

Pra: pse te gjithe besojne dhe e dine se njeriu eshte ne gjendje te shkatrroj komplet planetin qofte edhe per nje kohe te shkurter me teknologjin qe disponon dhe nuk qenka ne gjendje te krijoje ''ZERA TE GOMARIT'' qe sigurisht duhet me qene me e thjeshte.
    Nothing comes from nothing

Anëtarësuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar më parë nga Sirius Lexo Postimin
    Kjo me te kuqe po qe eshte e vertet, si fjale me nxiten me shkrujt keto ore te vona edhe pse ju thuni ''Nuk munde te jete''

Une kete fenomenin e zerave e shohe keshtu:

E thjeshta eshte e komplikuar: Nje idiot me nje maus ne dore ulur mbrapa nje monitori thjeshte luan me nje teknologji komplekse the te komplikuar duke u tallur kur ka kohen e lire.

E komplikuara eshte e thjeshte: Opinjonit si gjithnje i duken te komplikume gjerat e thjeshta sepse ato fshehen mbrapa fjalise te ashtuquajtues TOP SECRET

Pra: pse te gjithe besojne dhe e dine se njeriu eshte ne gjendje te shkatrroj komplet planetin qofte edhe per nje kohe te shkurter me teknologjin qe disponon dhe nuk qenka ne gjendje te krijoje ''ZERA TE GOMARIT'' qe sigurisht duhet me qene me e thjeshte.

>>> Jam dakort.

Habitem pse njerezit neper bote nuk futen ne Forumin Shqiptar per nje doze realizmi dhe te kuptojne qe tingujt qe degjojne jane krijuar nga gomere me nje maus ne dore dhe ata shkenctare qe spo i japin dot pergjigje ketij misteri kane lajthitur dhe duhet te konsultojne mendjendriturit e forumit shqiptar.

Anëtarësuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>> Ekziston nje forme njerzish qe deshirojne te jetojne ne mister dhe nuk u intereson fare zbulimi tyre (kutpohet kjo brenda mundesisve te tyre natyrale). Nganjehere kam dyshuar qe e bejne edhe me qellim por nuk po akuzoj njeri per momentin dhe nganjehere mendoj se keta jane per te ardhur keq sepse me duken pak te semure nga simptoma "mos e zbulo misterin se pastaj nuk kemi pune tjeter dhe do na bjeri klikueshmeria ne temat tona".
    > Pastaj ekziston nje forme tjeter njerzish qe futen tek njerzit vegjel, per te cilet me shume rendesi ka vleresimi ne syte e te tjereve se thenja e gjerave te verteta. Kane frike ti thone gjerat edhe kur arrine tek gjerat e verteta.
    > Ka nga ata qe vuajne pak nga madheshtia.
    > Ekziston gjithashtu edhe nje forme njerzish qe misteret nuk duan ti mbajne mistere dhe kane qef ti zbulojne. Shpesh here i kane zbuluar me sukses dhe jane vertetuar. Disa te tjera duhet edhe pak kohe per tu vertetuar. Kush ka deshire dhe e ka pasur mendjen ne mesim mund te ballafaqohet me to pas disa kohesh po te doje.

> Dhe cuditerisht te gjitha keto forma njerzish dhe te tjere akoma ndodhen brenda ketij forumi modest dhe qe nganjehere nuk ke me ke te ndash mendime sepse bie ne nje heshtje varri.

> Por ajo qe me cudit nga ky forum eshte fakti se ata qe nuk te falin, nuk jane aspak te durueshem dhe te kuptueshem me te tjeret jane pikerisht VIP-at e forumit te cilet duhet te rrezatonin bashkepunimin dhe tolerancen.

> Vetem nje thirrje kam. Nese doni qe te quhet forum lereni te kryeje funksionin e forumit dhe nuk ka nevoje te ushtroni presion duke e udhehequr mendimin e pergjithshem drejt nje mendimi te caktuar. Secili te thote mendimin e tij pa ofenduar njeri (brenda rregullave te forumit) dhe ti lere hapesire edhe atyre qe duan ti thone ca te verteta. Dhe nuk ka asgje per tu cuditur qe edhe ky forum te kete ndonje mendje te ndritur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga VOLSIV : 03-05-2012 më 11:54

Shume ke shkruar o Volsiv po ne kategorite qe ke pershkruar, ke harruar ate me kryesoren: Ata qe nuk lodhen te lexojne apo informohen por ju pelqen vetem te komentojne e te behen qesharake ne syte e te tjereve. Tani nje sqarim i vogel per ty. Duke patur parasysh trendin e forumit shqiptar ku shumica e antareve thjesht shkruajne sa per te shkruar pa e lodhur koken te thellohen qofte dhe pak ne nje teme per te krijuar dicka qe ja vlen te lexohet e te ndiqet, llafollogjise boshe e chit chateve pa fund, nenforumi i Shkences eshte moderuar shume rrepte nga une pikerisht per te mos lejuar nje gje te tille. Shpresoj tja kem arritur sado pak pasi i vetem eshte shume e veshtire te mbahet nje standart qe te pakten te meritoje emrin e nenforumit ku aplikohet. Dhe po, ke te drejte qe nuk fal dhe as kam per te falur askend sado arrogante mund te duket pasi nese une shpenzoj kohe pa fund, mund e djerse per te hartuar dicka qe te lexohet e mundesisht kuptohet nga te gjithe, te pakten disa nga keta (te gjithe) te kene kortezine te informohen, lexojne e vrasin mendjen perpara se te komentojne neper tema. Pra eshte nje pretendim sa i arsyeshem aq dhe i merituar. Ju pelqen ose jo, kjo eshte dicka qe nuk me shqeteson fare. E perseris, sado arrogante mund te duket, jam i sigurt qe po te kishe bere te njejten gje qe kam bere une me kete nenforum, do ndiheshe njesoj ne mos do reagoje akoma me ashper. Po ashtu do te keshilloja qe here tjeter ne vend te ironise kaps, mu drejto direkt me emer dhe ska nevoje ti biesh nga Kina megjithese pavaresisht nga kundershtite, une e kam fikur me kohe altoparlantin e ankesave dhe llomotitjeve ne kete nenforum dhe as qe i marr ne konsiderate. Kjo vlen jo vetem per ty por dhe per te tjeret qe do e lexojne. Tjetra, skam nder mend ta zgjas me replika mbi kete argument. The ate qe kishe per te thene dhe te ktheva pergjigjen qe ja drejtoj te gjitheve qe mund te mendojne si ty. Kjo do te thote qe skam nder mend te lejoje asnje replike mbi kete pike. Kjo te jete e qarte.

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Dje Fenomeni Cuditi dhe Tiranen

Pas Ktyre qe jane Degjuar neper Vende te Tjera.

Ndryshuar për herë të fundit nga Tipiku : 24-10-2012 më 05:36

Stjerner er dom som lyser i Mørke

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008
    *

Një mundësi…

Q. Could you please explain a strange new phenomenon which people in different parts of the world are reporting. They say they have heard and recorded a strange noise which seems to be coming from the sky. Some say they think it is coming from the planet. The sound is said to come and go and resembles the noise of a train or heavy machinery. There are a number of clips on YouTube purporting to be recordings of the strange noise. Some sound like hoaxes. Is this genuine? If so what is causing the sound?

A. People are ‘wound up’. The nervous systems of all people in the world are being wound up by the inflow of new energies which causes this illusion, and the stress and strain of present day life for many people exacerbates the situation.
    (March 2012)

*

Citim Postuar më parë nga Tipiku Lexo Postimin
    Dje Fenomeni Cuditi dhe Tiranen

http://www.youtube.com/watch?v=FY4Mh4_5i_M
    Zhurmen e avionit kur fluturon dhe largohet a e ke degjuar ndonjehere ne jeten tende?
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-06-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    456
    Kam pershtypjen qe jane trillime.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •