un jetoj ne prishtin dhe ne at koh isha i zgjuar e kam degjuar shum mir kam dal ne ballkon mendova se kjo vjen nga KEK-U se pse shpesh ndodh qe nga KEK-U BEHET KJO zhurm
un jetoj ne prishtin dhe ne at koh isha i zgjuar e kam degjuar shum mir kam dal ne ballkon mendova se kjo vjen nga KEK-U se pse shpesh ndodh qe nga KEK-U BEHET KJO zhurm
beni, une jetoj ne mes te Aeroportit dhe Mihjeve te KEK-ut, dhe mund te them se i njoh shume mire zhurmat qe vijne nga keto 2 kompani, mirepo zhurma qe ndegjohet ne kete video nuk vjen nga asnjera nga keto 2 qe permenda.
I shiqova edhe videot e mesiperme ne kete teme, dhe mund te them se ka mjaft ngjajshmeri me ate qe u ndegjua ne Prishtine.
>>> Dicka e ngjashme ka ndodhur edhe ne shqiperi ne vitet 80.
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=129735
La verita' ti rendera' libero!
Bash ne ate kohe isha ne ballkon, me doli gjumi dhe shiqoja qiellin a mos po shoh ndonje aeroplan, diku shume afer tokes. Perndryshe ,sikur ta dija qe eshte dicka misterioze, isha çmend nga frika , kane mujt me me mare ufot me veti per nje pushim , qyyqeee :^, ahahahhah (mendim momenti)e
kqyra ne youtube nlidhje me kta zera ... edhe gjeta diqka per kte projektin bluebeam ....shikon pak kto video
Dont steal, the government hates competition
Më acaron fakti, që shumica e njerëzve në vende të ndryshme të botës e keqpërdorin një "ndodhi" të jashtzakonshme e materializuar në tinguj misterioz vetëm për të krijuar një video-mashtrim të vetin dhe ti japin sa më shumë frut këtij "fenomeni". Për mua personalisht një gjë e tillë është absurde dhe as që kam mendjen të bëj një hap besimi në lidhje me "fakte" të tilla amatore.
Sui generis
ndoshta kjo mund te hedhe drite mbi "tingujt misterio" qe po shqeteson boten,
dua te them qe nuk eshte e thene te jene shkaqe paranormale.
Serisht probleme me zhurmat e paidentifikuara. Ne Kanada qeveria e ka marre shume seriozisht kete fenomen. Lexoni lajmin ne anglisht ne faqe te pare te Yahoo-s per diten e sotme.
http://gma.yahoo.com/blogs/abc-blogs...opstories.html
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Krijoni Kontakt