Per ata qe kan humbur peshe, cfare metode keni perdorur. Pa na tregoni sekretet tuaja :P. Per vete per nje jave do ha nje supe qe ka gjithe vitaminat, por e prisha pak tani qe pash disa karamele ketu tek tavolina e punes.
Per ata qe kan humbur peshe, cfare metode keni perdorur. Pa na tregoni sekretet tuaja :P. Per vete per nje jave do ha nje supe qe ka gjithe vitaminat, por e prisha pak tani qe pash disa karamele ketu tek tavolina e punes.
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Rexh, dietat nuk te ndihmojne, duhet te mirresh me djegjen e larte te kalorive.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
sadoqe te besh stervitje, duhet te hash mire qe te humbesh hoti![]()
asgje fare? sdua te behem viktim fare lol
ahaha Rexh temptation :P
dieta ime: mengjes nje gote qumesht edhe fruta ose oatmeal me fruta (luleshtrydhe, bluberry etc.)
dreka: turkey sandwich pa djath ose mayo (wheat bread)
darka: sup ose cfare do lloje gjelle qe kemi ne shtepi por shume pak buke
i snack- 2-3 here ne dite por vetem me fruta ose me nuts (bajame etc. they fill you up) ose sallata
kam eliminuar te gjitha pijet vetem uje edhe oj ndonjeher no soda at all. shikoj sodium mos ha asgje me preservatives kane shume fare sodium. nje individi i lejohet maximum 2000 mg sodium ne dite.
kam eliminuar gjerat e skuqura edhe me yndyre edhe mishin e kuqe maximum dy here ne jave
kam eliminuar embelsirat por jo komplet ndonjeher i splurge ne fundjave
perdor extra gum kur crave sweet eshte helpful edhe vetem 5 kalori
mos ha kurre darke mbas ores 7:30 pm
edhe duhet patjeter ushtrime te pakten rreth 30 minuta deri ne 1 ore. kam gjetur nje metod perfect shko ne you tube merr O edhe dance me ate ne cfare do lloj muzike qe do koha fluturon eshte fun and you burn shume kalori plus ka edhe video ne youtube qe te ndihmojne do te dergoj nje link kur te shkoj ne shtepi video eshte 60 minuta edhe eshte shume e mire. Te kishe mundesi te shkoje ne gym shume here me mire por kur smundesh try this.
oh edhe keshilla perfundimtare: merr ndonje fustan qe te ka pelqyer shume kur ke qene e dobet edhe provoje edhe binde veten qe do besh cmos te veshesh ket fustan perseri (it worked for me:P)
good luck! edhe mos rri kurre e uritur sepse eshte me keq ha ndonje frut etc.
ah se harrova: mos u ul kurre te hash me burrin sepse ha shume edhe te duket pak duke krahasuar veten me ate. they eat a lot and nuk shtojne pesh. asnjeher mos ha cfare femijet nuk i pelqejne it adds up. I beja henrit ndonje gje nuk e pelqente ai e haja une no more of that lol
Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 01-05-2012 më 09:02
I LOVE GOD
j&g
gjithemone me pelqejn keshillat tua j&g...po sandwish nuk i ve american white cheese? se kam provuar ndonjehere vetem ta ha me ham apo turkey....por do shkoj te blej disa nuts dhe cumcakiz
...per exercise ti ben 30 minuta apo 1 ore cdo dite? se mua sme del koha tepakten per 4 dite ne jave :/
Mundohem cdo dite per 1 ore ka raste qe bej vetem 30 minuta. me duhet te humbas 5 lbs i go crazy ne spring ahahah. rexh menyre me te lehte ska merr lap top edhe O edhe kerce me cfare do lloj muzike te betohem qe do te pelqej edhe do e besh cdo dite ket aktivitet nuk do merzitesh fare.
kenga ime & henrit per dance lol. imagjino we dance, jump on the bed is so much fun edhe iken 1 ore sa hap e mbyll syte.
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt