Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 117
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Eh zoj ,ju po mendoni qe jeni duke fol per nje person qe rastesisht eshte hidhru me ndokend e kthehet,gabim e ke ,ky eshte i dresiruar per ta mbrojt krimin ,pasi ashtu eshte i programuar.
    ekzakt dijetarit dhe disa tjerve edhe me e pa vet em syt e tyne hashen tu vjedh ose tu vra kan thon "jo nuk asht e vertet" se kshtu jan programu

mu me pelqen ky Boy XL a qysh e ka kur thot qe "bojn cka te dun en 70% te territorit" te pakten asht i ndergjegjshem e nuk mulohet me e mceh
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e larguar Maska e sheneri
    Anëtarësuar
    28-02-2012
    Postime
    185
    Kush tha ketu e kemi perzene shkaun nga karrika dhe e kemi zevendesuar me bithen tone jazek

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi Lexo Postimin
    Akan Ismaili i sapoemëruar ambasador i Kosovës në SHBA i dhuroi banesë Hashim Thaçit, të bëhet ambasador

Akan Ismaili pa diplomë reale fakulteti u bë ambasador. Jo vetëm kaq, ky është ortakë në biznes me serbët e veriut, atje ku shqiptarët po vriten.

Per me shume BotaSot.info
    Eee po te shiqosh avatarin e gjIlAnAsI_cSi, nuk do shume komente me shkonja shkinisht .Nese shiqoni ne kete gazet B.... Sot, ne faqen e pare te kesaj gazete Ministerat e LDK-se, qe kane demtuare bugjetin e Kosoves, me 250'000 Euro edhe e kane zevogelura ne nje qoshe, dhe i kane rriture ato te cilate jane me shume private. Ju te B.... Sot, me shkolle dhe diploma te Kumrovcit, jeni te kalitur per keto gjera sulmi rruge me e mire, per t'u mbrojtur!!
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar Maska e Bajraku
    Anëtarësuar
    29-02-2012
    Postime
    498

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Je shum pa lidhje. Ske as aftesin ma te vogel per bashkbisedim ose debat.

Hiqe nick dijarar se nime kujtojn njerzit se din dicka. Mos i zhgenje. Se dijetar si puna yte ka hasha ne qeveri pranej shkojn punt n hamam. Kujtojn gjinja se jan dijetar e morin persiper detyra qe skan as ma te voglen dieni per to.
    Menqurin e njeriut asesi nuk mundeshe me kuptu ,sepse nuk je aty ku deshirone me qene,fatmirsishte!!!,un nuk jam i arsimuar ne internet dhe nuk posidoj diploma te webfaqeve,si shumica ktu te kohes moderne teknologjike,un nuk marre detyra derjansi,un jape detyra qe njerzite e dijes i kryjne me suksese.....,

Behu i forte ,behu i arsyshem...fitoje besimin e popullite shumice e jo te nje grupi adoleshente...dhe munde qeverin me program,e jo ktu ne internet...
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Eh zoj ,ju po mendoni qe jeni duke fol per nje person qe rastesisht eshte hidhru me ndokend e kthehet,gabim e ke ,ky eshte i dresiruar per ta mbrojt krimin ,pasi ashtu eshte i programuar.
    Liburn aliu....jeta esht aty ku me shekuj ke jetua, e nuk nje jete tjeter ku ke jetu,edhe pse ti me ke ofendu me nje mp....dhe ke kerku qe un te largohem nga toka jote!!! ,more zotni nuk esht leht me shkul rrenjet qe i ke deri ne fund te tokes....prandaj un nuk njoh jete tjeter ku kam jetu perpos tokes shqipe ku edhe ti je tu jetu,une thash se nuk jam i programuar se nuk kam diplomua ne webfaqe o zotni.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Liburn aliu....jeta esht aty ku me shekuj ke jetua, e nuk nje jete tjeter ku ke jetu,edhe pse ti me ke ofendu me nje mp....dhe ke kerku qe un te largohem nga toka jote!!! ,more zotni nuk esht leht me shkul rrenjet qe i ke deri ne fund te tokes....prandaj un nuk njoh jete tjeter ku kam jetu perpos tokes shqipe ku edhe ti je tu jetu,une thash se nuk jam i programuar se nuk kam diplomua ne webfaqe o zotni.
    Diplomen ne leter ketu askush nuk ta shef ,e un nuk vleresoj dikend qe thot ketu ,se e kam nji aftesi te caktuar, apo i takoj nji grupi njerezish te caktuar,apo nji familje te caktuar(patriot apo jo patriotesh),por ketu cdo njeri vleresohet sipas debatit apo postimev qe i ban,se ciles kategori i takon ,un sot nuk i takoj ndonji partie politike,jam a partiak ,un ndoshta e perkrah ndonji ide apo veprim te ndonji partie ne kosov ,por qe nga vdekja e Dr.Rugoves un dhe familja ime nuk kemi dal fare ne zgjedhjet e radhes edhe pse eshte votuar ne emrin ton me siguri nga dikush.Por nuk mundem tash un veprimet e LDK-s ti pershendes vetem pse themelues i saj ka qen Zoti Rugova ,tash eshte krejt dikush tjeter duke e shpalos dhe vepru me programin e asaj partie,qe per mua eshte duke u ber nji pun e pa pranueshme(mendimi im),e qe deri sot per mua nuk ka nji lider qe te jet i pa korruptuar e te udheheq kosoven pa e urdheruar dikush nga jasht ,te cilet i kercnojn lideret aktual ,se nese nuk punon sipas direktivav te europes plak ,do tua qes krimet ne tavolin,po qe se nji qeveritar ka dosje te krimeve te caktuara nuk mundet edhe me marr vendime te pa mvarura,por gjithmon i grahin tjeret,pasi ia kan vu frejt ,se eshte i kriminalizuar.
    Ti kot e vendos vehten ne radhet e intelektualeve apo patrioteve,kur punen e ben te nje personi qe e mbron krimin dhe nuk je kritik aspak ndaj kytyre qe po ndodhin sot ne kosovë,nuk mbrohet ai qe e ka kriminalizuar popullin dhe qe edhe sot po ben vepra te pa hijshme duke i quar me rend "shoket e luftes"neper gjyqe te ndryshme vetem per ta mbrojt poziten e vet dhe te krimeve qe i ka ber.
    PS. Per me qen atdhetar ,po qe se edhe femija i juaj e ka lshu udhen e zotit duhet kritikuar dhe denuar ,e jo pse ti bjen ne muaj nji sasi te lekeve ,taq mbrojsh bile duke e sulmuar te drejtin mundohesh ta mbrojsh kriminelin.tung
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Pa_doreza2

Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Beni33, pse ore zoteri po e ofendon Bajram Rexhepin, kur ai ka qene ushtar i UÇK, dhe ndihma qe ai ka dhane per ushtare njeashtu edhe popullates civile, duke sheruare plage dhe ndihem grave ne lindjen e tyre. Mos ore se shoket e tij, ne ate kohe ne Prishtine rrishin neper podrume dhe kafene duke pire birra te buta s'bashku me armikun duke rujture Vellaznim-bashkimin, te keshe respekte per ata qe ja kthyen pushken shkinise
    i ndedruar me gjith rrespektin qe kam per ju un skam qellim ta njellosi te kaluaren e bajram regjepit aj edhe mund te jet njeri i mir nga nje familje e ndershme por ktu po flasim per politiken pas lufte se pse z.bajram regjepi si mjek un e rrespektoj me rrespekt beni,.pr

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Boy_XL

Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - d.m.th , 70 % territorit te Kosoves e kemi larguar Serbin dhe bejm qfar na don qefi yne.
    - C'ne ti ?
    dote thot me 30% te teritorit te okupuar ju i gezohnei se pse ju mund te genjeni populin dhe te vidhni te lire

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

e panjohura

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Lere Benin se ai nuk e ka ,,henger''kolonen dhe Zhabarin,ku Bajram Rexhepi neper plumba vraponte per te ju dhene ndihmen te plagosurve...Kollaj eshte me fole ,,keta prishtinasit''(Jo te gjithe)....shpetuan si faqja e bardhe,por vertet disa nga ta jetojn ,,me faqe te zeze''
    e mori faqezez ku e merreni at te drejt ti kategorizoni shiptaret ne atdhetar e jo atdhetar po ku e din ti se ku kam qen un gjat luftes dhe kontributin e familjes sime pastaj ku keni drejt ju ti beni dallimet prishtin llap drenic dugagjin e kshtu me rradh per kundrazi ka qen uniteti i te gjith shiptarve dhe kontributi kush me shum e kush me pak per luften ton heroike per liri kurse sa per prishtin ju ne prishtin me keq ardhje pota them se ju viziten e par e keni bre pas luften e prishtine se pse ti ske aftesi ta njohesh shpirtin e prishtines

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •