A ka ndonje te re ai plaku qe ta punesoj ne Itali
A ka ndonje te re ai plaku qe ta punesoj ne Itali
shikoni nga cilat zona vijnë këto gjëra.Nga cilat zona të Shqipërisë janë këto vajza?
Pjesa dërrmuese e tyre janë nga Malësia e Shkodrës, Dukagjini, Mirdita, Kruja.. kryesisht nga zonat e thella malore.
pikërisht nga zonat më të varfëra të Shqipërisë edhe ashtu të varfër e të dërmuar. Shto këtu edhe mantalitetin e këtyre zonave, shto këtu bile 10 fishoje mosinteresimin e qeverisë për emancipimin e popullatës, sidomos të këtyra zonave - nuk del tjetër rezultat.
Varfëria të çon në derë të hasmit - thotë fjala e urtë!
Na rroftë Salua se gjerat do të bien në terezi.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Le që e dogjën këta kanibalët Shqipërinë, por ç'është më e keqja e vranë moralin dhe krenarinë shqiptare! Kjo na ishte dikur, më nuk ka as moral as krenari shqiptare!
( Sot të shajnë po the se e dua Shqipërinë e se ndihem shqiptar. Sot sa më i poshtër e sa më kriminal të jesh aq më shqiptar dukesh në sytë e këtyre që vranë dhe dogjën Shqipërinë )
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 26-04-2012 më 16:57
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
erdhen edhe enveristat
varfnia asht konseguenca e 50-vjecarit enverist
ne 90-en kur rruget e evropes fillun me u mbush me prostituta shqiptare ishin enveristat ne pushtet
krenaria.... ja vrane krenarine....
nuk e dini ju enverucat qe nuk e keni shkel shqipnin me ate kohe ca i ndodhi krenanarise. kur spiunonte vllai vllane. kur vidhnin grate neper fabrika se nuk kishin buk me i dhane fmive. kur peshtynte baba djalin e vdekun qe ia kishin vra n'kufi.
vini ktu me ba derr derr kur nuk dini as nji m...
me keto qe ke shkruar bace me kujton nje humor durrsak..jepte dhe merrte njani me e ndez shkrepsen por per qamet nuk i ndezte dhe sa here e provonte shante '' ah qeveri e poshter ''..ja kishte fajin qeveria per ate qe nuk i ndezte shkrepsja dhe per ty tani e ka fajin salija pse nje dukagjinase na eshte martu ne shumadi..kesaj i thone te te beje bishti hije...
Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 26-04-2012 më 18:00
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Krijoni Kontakt