Close
Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 117
    Sala di sec ben. Nese nje: Kemi lidhje gjaku del nga goja e tij, kjo eshte per te miren e kombit.
    Jam i bindur qe nuk ka dashur te thote jemi dhe ne si bishtuket parahistorik te lindjes, thjesht historia e solli te bashkejetojme me pa-hir per 5 shekuj dhe se i kemi borxhe njeri tjetrit, ne fakt me shume na kane.
    Sala ....... ?
    Paqe!
    Paqe!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Brrravo sali, nje gjak me turqit ke, pse kot e ke emrin sali!

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...C6RJOxqntaTy0w
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Billy Joe : 07-04-2012 mė 16:58

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-08-2011
    Postime
    145
    Citim Postuar mė parė nga juanito02 Lexo Postimin
    Lere se ka thene saliu qe ne cdo turk ka gjak shqiptari.
    Eshte njesh me tezen serbe qe kemi ardhur nga kaukazi.
    Saliu eshte vete andej ndersa ne jemi pellazge autoktone dhe plehrat si Saliu i kemi hedhur kosh ne shekuj ndaj jemi gjalle.
    Saliu tha te kunderten dhe sdi pse e tha. Dmth qe vellezer sjemi. Ne vellezer me ta mund te mos jemi por shume interesa te perbashketa na bashkojne keshtu qe skemi pse prishemi me ta.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Lere kete, por akoma ne 2012 ka njerez qe besojne se lirine ua solli Sali Berisha.

Edhe Skenderbeu nuk e pretendoi dicka te tille.

Tha " lirine e gjeta mes jush"
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-03-2006
    Postime
    103

Shqiptaret dhe Turqit

.Nga mbi reth 80 milion banor qe i ka Turqia,mendohet qe se paku jane rreth 15 milion me prejardhje shqiptare.Kur dihet se Kurdet me 12-15 milion nuk jane Turq etnik _ del se mbi gjysma e turqeve te sotem kane gjak shqiptar,duke i patur parasysh edhe martesa e perziera.
    .Nese disa idiot shqiptar te krishtere edhe ne kete forum ne shume raste identitetin e shqiptareve e percaktojne me perkatesine fetare,duke i quajtur shqiptaret mysliman per Turq - realiteti thote se shqiptaret kryesisht jane te fese islame dhe disa tjere kane fe tjeter : te krishtere apo ndonje tjeter,edhe agnostik-te pafe.
    .A nuk e tha kete edhe Bushi gjate vizites historike Shqiperise,se shqiptaret jane mysliman .Pra,shqiptaret mysliman jane ata shqiptaret e vertete!Te tjeret qe insistojne per nje identitet kombtar shqiptare te ndryshem nga identiteti kombtar shqiptare i shqiptareve mysliman,le te zgjedhin nje tjeter identitet,p.sh. latin,shkije,kaur,etj.Sepse Shqiperia do te egzistoj si shtet dhe Shqiptaret do te egzistojne si komb kryesisht mysliman edhe pa nja 100-200-300-... mije qe nuk e pranojne identitetin e shqiptareve mysliman!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Identitetin nuk ta jep feja more djale, ta japin, gjuha, genet, tradita, kultura. Fete jane universale.
    Une qe nuk jam musliman, nuk jam shqiptar sipas teje? Duhet patjeter te besosh nje profet pedofil arab per te qene shqiptar
    Thirri mendjes djale, se te ka ikur per lesh.

PS.turqit jane mongole, shqiptaret jo, jane autoktone, beni mire ta fusni njehere e mire ne tru kete, ju robt me mjekra ka qindra tema, mijera postime, mijera referenca historike vetem ne kete forum qe pohojne kete qe them une.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Billy Joe : 07-04-2012 mė 18:31

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    nuk merret vesh ēa ka dashte me thane
    ne fillim thote '' ju e theksut se kemi lidhje gjaku''
    mandej ''asnji prej turqve qe kam pyet nuk me asht pergjigje se ka gjak shqiptari''
    edhe erdogan mbet i hutum nqs e veni re

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Saliu ka qellimet e tij, planet(axhenden) e tij qe te perdore pushtetin dhe influencen e politikaneve turq per interesat e tij personale,per te miren e te gjithe kombit ose te dyja bashke.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-03-2012
    Postime
    28
    Para disa vitesh Sala iku ne Jerruzalem dhe dha deklarata kontraverze ,askush nuk hapi gojen te kritikoje pervec islamikeve ,dhe tani kur Saliu na jep deklarata se eshte turk apo me gjak turku vlon forumi nga minoriteti ,po te shohim kur do shkoje per vizite ne Athine cfar do thote Piroja atehere se ka gjak pellazgu e blla blla blla ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga salambo99 : 08-04-2012 mė 00:47

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-03-2012
    Postime
    28
    Citim Postuar mė parė nga Billy Joe Lexo Postimin
    Identitetin nuk ta jep feja more djale, ta japin, gjuha, genet, tradita, kultura. Fete jane universale.
    Une qe nuk jam musliman, nuk jam shqiptar sipas teje? Duhet patjeter te besosh nje profet pedofil arab per te qene shqiptar
    Thirri mendjes djale, se te ka ikur per lesh.

PS.turqit jane mongole, shqiptaret jo, jane autoktone, beni mire ta fusni njehere e mire ne tru kete, ju robt me mjekra ka qindra tema, mijera postime, mijera referenca historike vetem ne kete forum qe pohojne kete qe them une.
    Billy si duket ke humbur rrugen ne oborin tend, kombin nuk e permben gjuha dhe tradita, gjuha eshte thjeshte mjet komunikimi mes njerezve,kombet te ndryshme kane kulture te njejte,baze ate kulturen fetare,po ja fute nje studimi do e vertetosh kete qe te them une ,nje shqiptar krishter ka me shume ngjashmeri me nje grek e serb ne kulture se sa me nje musliman shqiptare ,ky eshte nje realitet qe ti ndash pranoe e ndash jo,psh ti si jo musliman cfar te lidh me mua pervec gjuhes ??? asgje ,hic .Feja eshte nje islami ndersa te tjerat jane devijim njerzore duke i futur gishtat ne librat fetare .
    Eshtre shume per te te ardhur keq kur referencat dhe faktet historike i shfrytezon per te bere qejfin vetes,por realiteti qendron krejt ndryshe ,ti me kete qe thua mohon te kaluaren tende dhe automatikisht tregon nacionalizmin dhe racizmin tend dhe ne fund islamofobine qe e keni si buke e djathe

Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •