Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 117
    pra lidhja jone dhe prejardhja jone varet nga kush eshte pritesi i radhes?

ka te drejte saliu per dicka, qe ka lidhje gjaku midis shqiptareve dhe turqeve, kjo eshte e vertete dhe e arsyeshme , smund ta mohoj dot njeri kete. Jo vetem ne, por edhe cdo komb i ballkanit ka lidhje gjakur me turqit. 500 vjet sundim, cfare mendoni ju? kane numeruar delet e barinjve, apo kishin ardhur per nje pushim gjysem shekullor, me grate e femijet e tyre?

popujt perzihen, doni sdoni ju
    tani sa gjak turk kemi? eshte e perfillshme apo jo? per mua jo
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-03-2012
    Postime
    28
    Thirsty ,sipas teje shqiptaret e kosoves kane gjake serbi ??? une them po nese eshte pirroja nga kosova

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Dihet qe Sala ka rreshqitur, por po vaprojne ta mbrojne kete pafytyresi edhe islamistat e internetit. Te te vras e te te pres turku e me i thene vella edhe plus faleminderit per vrasjen...?!! Mjer ju qe ju kane marre mend era. E kaluara nuk fshihet me gome as nuk harrohet.

Citim Postuar mė parė nga salambo99 Lexo Postimin
    Billy si duket ke humbur rrugen ne oborin tend, kombin nuk e permben gjuha dhe tradita, gjuha eshte thjeshte mjet komunikimi mes njerezve,kombet te ndryshme kane kulture te njejte,baze ate kulturen fetare,po ja fute nje studimi do e vertetosh kete qe te them une ,nje shqiptar krishter ka me shume ngjashmeri me nje grek e serb ne kulture se sa me nje musliman shqiptare ,ky eshte nje realitet qe ti ndash pranoe e ndash jo,psh ti si jo musliman cfar te lidh me mua pervec gjuhes ??? asgje ,hic .Feja eshte nje islami ndersa te tjerat jane devijim njerzore duke i futur gishtat ne librat fetare . Eshtre shume per te te ardhur keq kur referencat dhe faktet historike i shfrytezon per te bere qejfin vetes,por realiteti qendron krejt ndryshe ,ti me kete qe thua mohon te kaluaren tende dhe automatikisht tregon nacionalizmin dhe racizmin tend dhe ne fund islamofobine qe e keni si buke e djathe
    Mbas ketij fjalimi me lindi deshira ne zemer me u be krishtere.
    Rrofsh salambo

Thirsty ,sipas teje shqiptaret e kosoves kane gjake serbi ??? une them po nese eshte pirroja nga kosova
    ka serb qe kane gjake shqiptari
    si ka edhe shqiptare qe kane gjak serbi

une nuk po them qe te gjithe shqiptaret kane gjak turku
    ku di une sa kane e sa nuk kane,

por une di qe shqiptaret e turqit jane te perzier. sa? nuk e kam idene

zezaket e amerikes
    dhe te bardhet e amerikes kane gjakun e njeri tjetrit (jo te githe) e ti shikosh, do thosh qe genjen por po te shkosh sipas dokumentave dhe gjakut del e vertete. Profesoresha ime, bore e bardhe, sy kalter, bjonde, tha qe ka gjak te zi, para klases, ne te tere me goje hapur lol

une njoh njerez, dhe di per njerez qe ne familjen e tyre kane pasur gjysh a stergjysh turk , 2 nga veriu i shqiperise
    te tjeret jane nga jashte shqiperise
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 08-04-2012 mė 01:37
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-03-2012
    Postime
    28
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    ka serb qe kane gjake shqiptari
    si ka edhe shqiptare qe kane gjak serbi

une nuk po them qe te gjithe shqiptaret kane gjak turku
    ku di une sa kane e sa nuk kane,

por une di qe shqiptaret e turqit jane te perzier. sa? nuk e kam idene

zezaket e amerikes
    dhe te bardhet e amerikes kane gjakun e njeri tjetrit (jo te githe) e ti shikosh, do thosh qe genjen por po te shkosh sipas dokumentave atehere del e vertete

une njoh njerez, dhe di per njerez qe ne familjen e tyre kane pasur gjysh a stergjysh turk , 2 nga veriu i shqiperise
    te tjeret jane nga jashte shqiperise
    100 % e sakte ,skam cfar ti shtoj

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-03-2012
    Postime
    28
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Dihet qe Sala ka rreshqitur, por po vaprojne ta mbrojne kete pafytyresi edhe islamistat e internetit. Te te vras e te te pres turku e me i thene vella edhe plus faleminderit per vrasjen...?!! Mjer ju qe ju kane marre mend era. E kaluara nuk fshihet me gome as nuk harrohet.

Mbas ketij fjalimi me lindi deshira ne zemer me u be krishtere.
    Rrofsh salambo
    Sala nuk eshte Soni te reshqase ,ai eshte ujk plak , e din se cfar ben ai ,por qe dikujt ne disa raste nuk i pelqen eshte thjeshte ceshtje deshirash.

kur them se me teper keni deshira se realitete ju nuk me besoni ,andaj te qofte rruga e mbare per ne ferr dhe pershendeti te tjeret qe kane shkuar para jush

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Sala nuk eshte Soni te reshqase ,ai eshte ujk plak , e din se cfar ben ai ,por qe dikujt ne disa raste nuk i pelqen eshte thjeshte ceshtje deshirash.

kur them se me teper keni deshira se realitete ju nuk me besoni ,andaj te qofte rruga e mbare per ne ferr dhe pershendeti te tjeret qe kane shkuar para jush
    Aww, cfare pershendetje e perkryer. Fjalet e tua ne vesh te Zotit qofshin!!
    Meqe po bej kete rruge po ashtu do ti uroj edhe per festen e Pashkeve nga ana jote.

Selam Salambo

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-03-2012
    Postime
    28
    ammiiiiin soni

selam

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    ammiiiiin soni

selam
    Gimche ti je
    u bem per mall !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-03-2012
    Postime
    28
    Paranoja eshte problem krejt ju duken Gimche heheheh

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •