Saura mos mi sha gjyshet ne ate menyre se i kam pike te dobet!!! Per cdo gje tjeter qe the s'me prishet qejfi.
Une s'kam asgje kundra tradites, perkundrazi jam dakort me cdo gje qe thua ti !! Dasma behet si mbas tradites familjare, nese miq apo shoqeria eshte mesuar me tradita te tjera, pershembull mos hedhja e lekeve, ato vete ne dasmat e tyre te mos hedhin leke. Kur vjen tek dasma ime, je mik dhe si i tille nese s'te pelqen c'bej une duhet t'me respektosh edhe jo t'me perbuzesh. Kjo vlen per kedo.
Po jo mi Soni se kisha per ty ,
fola ne pergjithsi per aristokratet e forumit
qe bejne sikur vijne nga familje me embleme
por pa dashur zbulohen vete se nga vijne lol
je keqkuptuar![]()
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Lol! Admiral, nuk ishte fare e nevojshme te komentoje ne nje teme te tilleT'a njohim trurin mire
![]()
Para 15 vjetesh kane qene ndryshe gjerat, tani jane shume here me pak tradicionale se atehere, por ama te kercehet muzike popullore ka lezet, ajo eshte karakteristika e dasmave tona.
La vita non si spiega, si VIVE!
Leket i takojne ahengut , por nusja nqs ka dekolten e bollshme ka shpresa ti qendroje ndonje leke aty :-D
Nje zakon tjeter qe me kalimin e viteve eshte duke e zhdukur kercimi i ciftit dhe si zakon kur del nusja te kerceje mbasi mbaron vallet e programuara mbyllet dasma .
Eurostari ka harruar te rendisi vallen e e djegjes se shamise se beqarit xDD
Edhe ne kenge na persekutojne
laje goce shamin e beqarit qe ta djegi romeo hahahahah
Jeto sot se neser nuk i dihet
hahaha... me rastis te shoh shpesh dasma shqiptare kur shkoj ne shqiperi (nga jashte lokaleve kur me bie t'i kaloj prane, se as nuk me shkon nder mend te futem brenda. lol)...
pikerisht kjo qe eshte karakteristika e dasmave tona, eshte ajo qe nuk me pelqen fare... qeshtje gustosh.
nuk di te kercej muzike popullore dhe nuk kam nder mend te mesoj
personalisht nuk arrij te bej nje veprim, vetem per faktin se eshte "tradite"...
sikur te ishte tradite te dilja ne rruge me breke ne koke, une nuk do dilja, mirepo jam i sigurt qe shume njerez do "respektonin traditen"...
Vasudhaiva Kutumbakam
Me ate qe te bera ne bold, i ke vene vulen diskutimit![]()
Per traditen, une e kisha ne kuptimin qe dasmat ne shqiperi kane patur perhere kenge popullore dhe valle qe i japin lezet; normalisht me kalimin e viteve jane futur shume kenge te huaja. Nuk kam asgje kunder kengeve te huaja, thjesht jam e idese qe dasma shqiptare karakterizohet nga kenget e vallet popullore. Une personalisht, po nuk pati fare kenge popullore, nuk e quaj tamam dasem.
Ne 2 dasma qe kam qene jashte shqiperi, ku jane martuar vajza shqiptare me te huaj, jane vene 2-3 here gjate dasmes kenge popullore. Mire shqiptaret qe u terbuan farepor edhe te huajt mbeten te mahnitur sesa bukur kercejme ne naplon e valle. Te tere ne kembe duke duartrokitur!
Te pershendes lol
La vita non si spiega, si VIVE!
Lezeti Dasmes eshte muzika dhe vallja popullore.... tek video qe hapi temen s'ka asgje te keqe... ata jane per qef te vet dhe ne e lagu s'e lagu....
Ajo qe nuk me pelqen mua eshte qe paret qe hidhen pse ti marre orkestra dhe jo ēifti !!?
Orkestra eshte e punesuar dhe paguhet per punen qe ben...
Si perfundim une do thoja me mire nje guzhine te keqe se sa nje aheng cope-cope qe ta ben dasmen lesh arapi...
Euro... shtoi listes dhe "komisar Katanin"
Epiri ėshtė dhe do tė mbetet gjithmonė shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
Nuk e di cte them per kenget qe perdoren , po tani dhe nusja me dhendrin nuk po sillen si me pare..... sidomos ata qe jetojne jasht..... ja nje dasem tipike qe behet ne ditet e sotme
http://www.youtube.com/watch?v=1W6X17_eEf8
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Krijoni Kontakt