Se Kane frike nuk do te thote qe ska! Lol. Ja per kete mbase do dalin ne parade qe te zbuten nje cik keto si puna e derjos. Ore ato llogarite si I beni ju akoma me 3 million?! Se aq ka qene pa ardh une ne USA , aq vazhdon te jete akoma?! Lol
Se Kane frike nuk do te thote qe ska! Lol. Ja per kete mbase do dalin ne parade qe te zbuten nje cik keto si puna e derjos. Ore ato llogarite si I beni ju akoma me 3 million?! Se aq ka qene pa ardh une ne USA , aq vazhdon te jete akoma?! Lol
E pra ti macho. Pse su hyn ne dru ketej ? E? Te dhimbsen ato te shqiperesi kshu?! lol
Po mire ore, dakord mos u shoqero po ste jep njeri te drejten ti keqtrajtosh. Dhe une se aprovoj por eshte jeta e tyre. Skeni pse beheni me komplekse. Nuk eshte virus si gripi, edhe u trembet ju. Ju rre mendja se bota ka homosexual dhe shqiptaret Jane ndryshe. Puhlease. Pranoni realitetin dhe mos u beni hipokrite . lol
Vallah veq skam ku e marr nje tenk me mitroloz, more mitrolozin po e gjaj ama tanken e me tju dal perpara me jav kallxu gajave paraden... Garant Xhehnetin e Garantun e kisha pas![]()
Hoxha ka thane. Therren me hek prej udhe a sevap, e le ma faren e flliqt.
Jo more tenka nuk te duhet,veq mitrolezin e hyp ne kali te gjergjit.
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
Krijoni Kontakt