Close
Faqja 3 prej 26 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 251
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Shqiptaret njehere duhet me i shliru prej shqiptarve fares se flliqt e tani vet shlirohen prej tjerve.

Hahaha Sharri-Liburna, po prej dridhjeve tutna ja rrzojn kryt peles se skenderbegut se ide e mire.
    Jo jo, cliroi njehere nga serbet, greket, maqedonasit e te tjeret, e pastaj te shohim. Se ata gej edhe mund te behen ushtare ne lufte, prandaj pse e con dem nje ushtar?

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Jo jo, cliroi njehere nga serbet, greket, maqedonasit e te tjeret, e pastaj te shohim. Se ata gej edhe mund te behen ushtare ne lufte, prandaj pse e con dem nje ushtar?

Ata ushtar Gay veq qe mujn me i pengu ushtaret tjer ne luft , ata mujn edhe me i ngacmu seksualisht Gja perfitim prej tyne ska. Po te mos egzistonin gjinia e bukur femrore ka hamami kishin pas me ardh ata pedera ne kete jete.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    "Gay Paradë" do të mbahet në Shqipëri më 17 maj

"Gay Paradë" do të zhvillohet edhe në Tiranë, ashtu siç ndodh në vende të tjera në çdo 17 maj, në ditën ndërkombëtare të homoseksualëve dhe lesbikeve.
    Kreu i "Ambasadës Pink", Altin Hazizaj kërkoi që në Tirane të ngrihet flamuri i komunitetit "LGBT" (Lesbians, Gay, Bisexual and Transexuals), të cilin do t’ia dorëzoje kryeminsitrit Sali Berisha pikërisht në këtë ditë.
    "Shtatëmbëdhjetë maji është një ditë speciale për ne. Është dita ndërkombëtare kundër homofobisë. Një nga sheshet kryesore të Tiranës do të ketë pa dyshim evenimente, që do të ketë të bëjnë me promovimin, garantim dhe pa dyshim, respektimin e të drejtave të këtij komuniteti. Pa diskutim, ne do t’i kërkojmë autoriteteve shqiptare që në 17 maj të ngrënë flamurin LGBT, përkrah flamurit shqiptar, në këtë 100-vjetor të themelimit të shtetit tonë. Mendojmë që të kemi aktivitete, duke nisur nga ajo që duhet parada e flamurit, ku duam t’i dorëzojmë flamurin tonë vetë kryeministrit Sali Berisha", u shpreh Hazizaj.
    Përfaqësues të Ambasadës Pink dhe "LGBT" kanë kërkuar mbështetjen e Avokatit të Popullit, Igli Totozani, pasi sipas tyre ata ndihen të diskriminuar në vendin tonë, ndonëse sipas tyre përbëjnë 10 për qind të popullsisë.
    "Ne do të nisim një bashkëpunim me ambasadën, me një fokus të caktuar që është promovimi, respektimi, garantimi dhe përmirësimi i të drejtave të këtij komuniteti në Shqipëri. Ne kemi informacion se ka shkelje të natyrave të ndryshme, si keqtrajtime nga policia dhe deri tek ato që mund të duken si më të thjeshta, por që peshojnë rëndë, nga një fjalor i papërshtatshëm, qoftë nga organe dhe institucione shtetërore, që për mendimin tonë janë të papranueshme", deklaroi Avokati i Popullit.
    Totozani tha se së shpejti do të përgatitet një raport në lidhje me respektimin e të drejtave të këtij komuniteti së bashku me rekomandime, i cili do të paraqitet në parlament. /MIA/

http://alsat-m.tv/lajme/rajoni/122375.html

100 vjet me pas, nji fitore me shum, me organizaten e Pederastav,
    lol good for them . Kane te drejtat e tyre vetem ti bejne paradat si rob normale ka pas raste ketu ne usa cmenden lol heqin rrobat etc. btw kane flamur te lezetshem colorfull:P
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 22-03-2012 më 12:00
    I LOVE GOD

j&g

Ata ushtar Gay veq qe mujn me i pengu ushtaret tjer ne luft , ata mujn edhe me i ngacmu seksualisht Gja perfitim prej tyne ska. Po te mos egzistonin gjinia e bukur femrore ka hamami kishin pas me ardh ata pedera ne kete jete.
    ne fakt ushtaret pedera jane ushtaret me te mire
    perkujdesen me shume per njeri tjetrin
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    PINK na le rahat lol
    lol po ti cke ashtu si ata na duken ne abnormal ashtu i duken edhe atyre straight people ahahah. As me shqeteson OS i nje individi mjafton te shohin punen e vet.
    I LOVE GOD

j&g

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga thirsty Lexo Postimin
    ne fakt ushtaret pedera jane ushtaret me te mire
    perkujdesen me shume per njeri tjetrin

E kush me luftu pastaj Po eshte edhe mire se ma ne fund ju shohim surratin ne TV gajave.

E kush me luftu pastaj Po eshte edhe mire se ma ne fund ju shohim surratin ne TV gajave.
    hey
    pse jane pedera nuk domethene qe e bejne cdo sekonde
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Kjo s'ka per te perfunduar mire...

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    "Gay Paradë" do të mbahet në Shqipëri më 17 maj

"Gay Paradë" do të zhvillohet edhe në Tiranë, ashtu siç ndodh në vende të tjera në çdo 17 maj, në ditën ndërkombëtare të homoseksualëve dhe lesbikeve.
    Kreu i "Ambasadës Pink", Altin Hazizaj kërkoi që në Tirane të ngrihet flamuri i komunitetit "LGBT" (Lesbians, Gay, Bisexual and Transexuals), të cilin do t’ia dorëzoje kryeminsitrit Sali Berisha pikërisht në këtë ditë.
    "Shtatëmbëdhjetë maji është një ditë speciale për ne. Është dita ndërkombëtare kundër homofobisë. Një nga sheshet kryesore të Tiranës do të ketë pa dyshim evenimente, që do të ketë të bëjnë me promovimin, garantim dhe pa dyshim, respektimin e të drejtave të këtij komuniteti. Pa diskutim, ne do t’i kërkojmë autoriteteve shqiptare që në 17 maj të ngrënë flamurin LGBT, përkrah flamurit shqiptar, në këtë 100-vjetor të themelimit të shtetit tonë. Mendojmë që të kemi aktivitete, duke nisur nga ajo që duhet parada e flamurit, ku duam t’i dorëzojmë flamurin tonë vetë kryeministrit Sali Berisha", u shpreh Hazizaj.
    Përfaqësues të Ambasadës Pink dhe "LGBT" kanë kërkuar mbështetjen e Avokatit të Popullit, Igli Totozani, pasi sipas tyre ata ndihen të diskriminuar në vendin tonë, ndonëse sipas tyre përbëjnë 10 për qind të popullsisë.
    "Ne do të nisim një bashkëpunim me ambasadën, me një fokus të caktuar që është promovimi, respektimi, garantimi dhe përmirësimi i të drejtave të këtij komuniteti në Shqipëri. Ne kemi informacion se ka shkelje të natyrave të ndryshme, si keqtrajtime nga policia dhe deri tek ato që mund të duken si më të thjeshta, por që peshojnë rëndë, nga një fjalor i papërshtatshëm, qoftë nga organe dhe institucione shtetërore, që për mendimin tonë janë të papranueshme", deklaroi Avokati i Popullit.
    Totozani tha se së shpejti do të përgatitet një raport në lidhje me respektimin e të drejtave të këtij komuniteti së bashku me rekomandime, i cili do të paraqitet në parlament. /MIA/

http://alsat-m.tv/lajme/rajoni/122375.html

100 vjet me pas, nji fitore me shum, me organizaten e Pederastav,
    10% ???!!!

Ca behet kshu moooo???!!!
    Paskan fillu me pjell m'duket, se shum qeken shtu...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Blanc et noir
    Anëtarësuar
    28-03-2005
    Postime
    491
    Na degjeneruan si komb,
    Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.

Faqja 3 prej 26 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •