Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 107
    "Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    PO.
    Ne fillim ishin ......
    Me vone errdhen te tjer Ateist dhe thane:Zot nuk ka.
    !
    Me vone errdhi DREQI dhe tha: "Zot nuk ka". Tash ju ende ja mbani at valle dhe vallzoni ne vallen e dreqit duke mohuar Zotin.......!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    ....Islami nuk eshte gje tjeter pos produkt i xhelozise se Muhamedit ndaj hebrenjeve ,si rezultat edhe gjet mbeshtetje nga arabet e tjere,deshen edhe arabet te jene te "zgjedhurit " e Zotit
    Hehehe zonja/zonjusha Ana e marrim ne konsiderate edhe xhelozin,ajo mund te jete patologjike neqoftese shkon ne extrem.Epilepsija + xhelozija + te vjedhim hyjnin e fqiut + he,edhe ne kemi profet -plasni = Islami.
    Por ketu ka nje problem te zgjedhja.Ne SHBA thone "nje here president,gjithmon president " por te rasti i Harapeve vlen ajo "Nje here bijte e sherbetores gjithmon - Sherbetore "
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Me vone errdhi DREQI dhe tha: "Zot nuk ka". Tash ju ende ja mbani at valle dhe vallzoni ne vallen e dreqit duke mohuar Zotin.......!
    He @toni i dashur,kur errdhi Luciferi ne Bibel... kot e kerkon ne dhjaten e vjeter,nuk e ke ...si na errdhi dreqi ne dhjaten e re? U bart ne dhjaten e re per shkak te perkthimit gabim te "shmoklanit" Jeronim ne shekullin e IV. Ky far Jerenomi e perkthey gabim librin e Isais.

Isaia 14:12 " Po si munde te biesh nga qielli ,o Dritesjelles,bir i Agimit ? U shtrove per dhe ,ti qe shtroje per dhe popujt anembane ! "...

Ne vend te "heleyl,ben shachar" qe do te thote "Helel djali i shaharit" (helel -hyjni Babilonase) kete Jeronimi e perkthey si Lucifer (dreq,demon) ....ndersa dihet qe Isaia fliste per planeten Venere si metafor dedikuar mbretit Babilonas Nabukadnazor, "kur drita e tij (lexo-pushteti) filloi te bjer "....Lucifer edhe sot do te thot -AI qe sjell drite,dritesjellesi !
    Mandej, te gjith e dime qe levizja e planetit Venera cdo 8 vite le gjurme te persosur te yllit pesecepesh.Si pjese e fushates se krishter qe kishte te bente me zhdukjen e cdo gje pagane ,ylli pesecepesh ,brenda nje kohe te shkurter shendrrohet ne simbol te se keqes dhe djallit.Dy cepat e saje ,te kthyera prapthi nga larte,me cepin tek te kthyer poshte,merrej si koka e cjapit ( dy brire larte,dy vesh anash dhe mjekrra - poshte ) qe persofinikonte Luciferin.

Keshtu pra,prej Isaise qe permende Veneren (metafor dedikuar Nabukadnazorit) dhe formimit te yllit pesecepesh ( pentagrami) nga levizja e ketij planeti e kombinuar me perkthimin gabim na vie sot Luciferi ne boten e krishtere...
    Dreqi (Luciferi ) nuk egziston.Dreqi eshte vetem faqja tjeter e zotit qe besimtaret nuk duan ta shohin ....pra,nuk kemi me ke te vallezojme,ne Ateistet !
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 08-03-2012 më 00:56
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    .Lucifer edhe sot do te thot -AI qe sjell drite,dritesjellesi !
    Mandej, te gjith e dime qe levizja e planetit Venera cdo 8 vite le gjurme te persosur te yllit pesecepesh.Si pjese e fushates se krishter qe kishte te bente me zhdukjen e cdo gje pagane ,ylli pesecepesh ,brenda nje kohe te shkurter shendrrohet ne simbol te se keqes dhe djallit.Dy cepat e saje ,te kthyera prapthi nga larte,me cepin tek te kthyer poshte,merrej si koka e cjapit ( dy brire larte,dy vesh anash dhe mjekrra - poshte ) qe persofinikonte Luciferin.

Keshtu pra,prej Isaise qe permende Veneren (metafor dedikuar Nabukadnazorit) dhe formimit te yllit pesecepesh ( pentagrami) nga levizja e ketij planeti e kombinuar me perkthimin gabim na vie sot Luciferi ne boten e krishtere...
    Dreqi (Luciferi ) nuk egziston.Dreqi eshte vetem faqja tjeter e zotit qe besimtaret nuk duan ta shohin ....pra,nuk kemi me ke te vallezojme,ne Ateistet !
    Nuk është ashtu. Unë do te shkruaj mbi luciferin dhe kush eshte ai. Tash njeher nuk kam kohe, por sot gjithsesi, gjithsesi do ta postoj nje shkrim te shkurte sa per te treguar ty se pse ai quhet sic thua ti"Lucifer edhe sot do te thot -AI qe sjell drite".

Lucifer, që do të thotë i shkëlqyeri. Vertetë eshte interesant dhe kjo shihet te njerezit sepse ky engjell eshte i bukur, joshes dhe boten e mashtroj, e mashtroj per faktin se duket shume i mire dhe terhjekes.....
    ama ky eshte vet dreqi qe genjej vetveten dhe boten (njeriun).
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Hehehe zonja/zonjusha Ana e marrim ne konsiderate edhe xhelozin,ajo mund te jete patologjike neqoftese shkon ne extrem.Epilepsija + xhelozija + te vjedhim hyjnin e fqiut + he,edhe ne kemi profet -plasni = Islami.
    Por ketu ka nje problem te zgjedhja.Ne SHBA thone "nje here president,gjithmon president " por te rasti i Harapeve vlen ajo "Nje here bijte e sherbetores gjithmon - Sherbetore "

!

Kete them edhe une ,sherbetoret nuk arriten as ti kopjonin si duhet zoterinjet e tyre ,kurani eshte thjesht kopje e shemtuar e bibles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga IslamInfo Lexo Postimin

Martesa me shume gra nuk quhet KURVERI, po quhet POLIGAMI...

!

...por ne fakt emri poligami eshte vetem emertim ligjor ose term me i "zbutur" per kurverine.

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Ane: S'u durove dot pa me cituar a? Poligamia eshte dicka, prostitucioni eshte dicka tjeter.

Nese nuk beson, kthehu tek fjalori.

Edhe dicka, te lutem mos me cito me, sepse po e shoh se s'ka dobi ne biseden me ty!

Tash je ne liste me Jarigosin dhe Qeverine, si njerez biseda me te cilet nuk ka dobi.

No hard feelings

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga IslamInfo Lexo Postimin
    Ane: S'u durove dot pa me cituar a? Poligamia eshte dicka, prostitucioni eshte dicka tjeter.

Nese nuk beson, kthehu tek fjalori.

Edhe dicka, te lutem mos me cito me, sepse po e shoh se s'ka dobi ne biseden me ty!

Tash je ne liste me Jarigosin dhe Qeverine, si njerez biseda me te cilet nuk ka dobi.

No hard feelings
    Me fute edhe mua ne liste te zeze !!!
    Prej tani fillova te bie ne depresion
    Pak shaka por e verteta eshte qe nuk kemi pse te lendohemi ,se paku flas per vete ,nuk kemi asgje personale ,thjesht shprehim mendimet tona

Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Ndoshta Lexo Postimin
    Ke harru me cek edhe : Qarls Darvin i cili ka bere ni qrregullim ne kokat e juaja dhe per kete gjithmon kerkoni lufte,perqarje trazira etj...
    Nuk kam harruar Charles Darwin-nin,por cka kerkon ai ne mes te profeteve !
    Darwin nuk e ka aurealin e shenjterise per ne,kjo eshte akuze e pabaze e besimtareve.Ne nuk kemi shenjteri !
    E din ti cka thene Darwini,per te ditur cka thene duhet te jesh shkencetar...e nese je i/e till (dyshoj) duhesh te dish qe Teorite (edhe e Darwinit) jane shume pohimesh apo parime te bera me qellim qe te spjegojne shkakun e paraqitjes se nje apo te nje grupi te fenomeneve...pra,teorive nuk i duhen deshmite por eventualisht mund te hudhen poshte,te rrezohen.Pra,teorija edhe ajo e Darwinit asnjehere nuk mund te vertetohen ne teresi ...por,mos u mashtro qe cdo teori eshte e dobet sepse nuk eshte e vertetuar ne teresi !
    E kunderta eshte e vertet - teorija eshte aq e forte dhe bindese kur ajo nuk mund te hudhet poshte,i reziston kohes.Cdo shkencetar ka ideal te hudh poshte nje teori -per kete ndahen shperblime dhe mirret fame .I madh eshte ai shkencetar qe arrin ta hudh poshte nje teori...e sa te jete teorija e vjeter ,aq me i famshem behet rrezuesi i saje....
    Tani,merr parasysh qe Teorija e Evulucionit eshte e vjeter (200 vite) dhe askush nuk ka arritur ta hudh poshte.Shume njerez duan ,edhe ate digjen nga deshira ( sidomos besimtaret) por nuk shkon - nuk goditet muri me koke !
    Te gjitha njohurite e akumuluara deri me tani shkojne ne favor te Darwinit dhe teorise se tij,asnje fakt i gjetur deri me tani neqoftese nuk eshte ne favor te Evulucionit te pakten nuk eshte KUNDER (asnje)...kjo nuk do mund te ndodhte neqoftese nuk do ish ne harmoni me boten !

-Eh,tani Ateistet kerkojne lufte,percarje dhe trazira -kjo nuk do koment.Ateistet nuk jane komunist-dil nga shpella...
    Qarls darvin thote : "Bota eshte Arene Lufte "
    Ky ka ngatrru stilin e jetes se kafshve me te njerzve,a po jam gabim une,
    Dhe tani,cka ?
    Ne koherat tona ,fuqija nuk eshte me faktor dominant i selektimit.
    Shume me i rendesishem eshte faktori p.sh. aftesija intelektuale me ane te se ciles mundesh te fitosh para,reputacion,status...
    Shiqo ndonje vashe /femer kur nje mashkull zbret nga jahta dhe hyne ne Mercedes.Menjehere dashurohen dhe thojne-Me terheq karizma e tij...
    Me e mira e kesaj eshte qe Ato kete e besojne ( edhe pse nuk mund te spjegojne dhe nuk e dine cka eshte karizma :P )....

"Bota eshte Arene lufte"-dhe cka ? lufte me kend ?
    Ashtu kete bote e ka rregulluar "perendija" juaj qe te mbijetojne (e ketu beni gabim) JO me te fortit (strongest) por mbijetojne ata qe pershtaten (fittest) me se shpejti dhe me mire.Nga njehere me i forti edhe me mire pershtatet ,por nga njeher mbijeton gjate evulucionit edhe ai qe eshte me i shpejte,me i mencuri,me rezistuesi,...apo kombinimi me optimal.C`ti besh jeta eshte lufte !
    Pyetni perendin tuaj,pse e beri keshtu kete bote-ka pasur alternativa tjera shume me te mira ,por na krijoi kete mizeri...Akuza vlen per krijuesin e jo per spjeguesin (Darwin)...
    Apo ky nuk ka arrit qe te evoloj dhe ka mbet ende ne PRIMITIVIZEM ?
    Eh tashti,primitivizem eshte edhe te zgjedhesh nofken "Ndoshta" dhe masken "lexo" ! "Ndoshta lexoj" !!! - lexo,ore lexo meso dic edhe me Kuran e ke..."Ndoshta do te lexoj " ende i pavendosur
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 09-03-2012 më 00:25
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    ...kurani eshte thjesht kopje e shemtuar e bibles...
    Kopjimi disi edhe durohet,por me e forta eshte qe Muslimanet origjinalin e quajne te falsifikuar

Me fute edhe mua ne liste te zeze !!!
    Prej tani fillova te bie ne depresion
    "Lista e zeze" me personalitete te padeshiruara,te gatshem per pushkatim eshte tradite Muhamedane kur u rikthye ne Meke si fitimtare..."ejani ju poet te gjith qe shkruajtet kunder nesh,tani do ju heqim koken" sepse ju nuk jeni poet por perqeshes profetesh...lista te zeza dhe shpata qe kullojne ende gjak,tradita vazhdon !
    Pak shaka por e verteta eshte qe nuk kemi pse te lendohemi ,se paku flas per vete ,nuk kemi asgje personale ,thjesht shprehim mendimet tona
    E nuk ka te keta, as shaka as te shprehesh mendimet tuaja !
    Ja qe nuk do heshtim,per hir te se vertetes.Le ta quajne edhe percarje.Te thuash te verteten nuk eshte percarje....le te plasin !
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 09-03-2012 më 00:28

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-03-2012
    Postime
    23
    Disa bile kane bllokuar mesazhet private per te kontaktuar,

Une mendoj se ne kete forum po behet nje propagande qellimi i se ciles eshte vetem mbushja e faqeve me shkrime te kota,kjo ddth se sa me shume shkrime ka aq me mire mbijeton ky forum,nuk ju mjaftonte ky forum sa qe hapen nje tjeter ********** qe te dyfishojne fitimet ,thirjet qe behen ne kete forum per tu regjistruan ne forumin tjeter e bejne po te nejtit persona me emra te njejte si te ky po ashtu edhe tek forumi tjeter.
    Jam me se i bindur se ketu shahen njeri tjetri qe te nxisin sa me teper reagime dhe te mbushen faqet ,ketu jane 3 maksimum kater persona me nga 10 emra tjere qe nga njera ane shajne ofendojne si krishter ,ateist apo musliman dhe nga ana tjeter futet me emrin tjeter dhe shahet e ofendohet me veten e vete.
    Vetem shiqoni se sa antare te regjistruar ka ky forum,sa ka te perjsahtuar dhe sa jane aktiv.

Kalofshi mire

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-04-2014, 11:33
  2. Profeti Isa a.s. (Jezusi) paralajmëron ardhjen e profetit Muhamed a.s
    Nga perkthyese në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-02-2012, 10:43
  3. Jezus Krishti
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 30-08-2009, 05:32
  4. Jezus Krishti brenda nesh...
    Nga Matrix në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-10-2007, 17:06
  5. Kush eshte JEZUS KRISHTI?
    Nga i krishteri në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-08-2002, 14:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •