Jo qe mendoni ndryshe Xim po gabim mendoni po edhe veproni.Mos u frigo nga une ,nuk e bera ate per te kercnu askend ,nuk lendoj njerz te pafajshum e posaqerisht shqiptar
Ata dy te armatosur qe jan ne foto nuk i kam ven qe te frigoj askend ,ata jan dy hero njeri i gjall e tjetri i vdekur ,e kam ven foton e tyre seps une mburrem me ta dhe i qmoj shum sepse ata dikur ja shtinin tmerrin armikut , fal tyre une dhe shum shqiptar te tjer jetojm te lir ne shtepit tona, nuk ke faj ti se eshte veshtir ti njohesh keta hero qe dikur komandonin mijra ushtar sepse keta nuk luftuan per pushtet por per liri nga pushtusi
Po ta kisha ven foto per te frigu dikend do kisha ven foton time dhe jo foton e qlirimtarve, kurr ne jet nuk kam pas dhe perdor arm dhe nuk kam asnje foto me arm, dhe dhasht zoti kurr ne jet te mos kem nevoj per arm ,edhe pse dikur si gjith shqiptaret edhe une kam pas shum deshir te kem arm por skisha mundsi per te bler, kur mu ofru mundsia ne zemren time hyri feja islame e cila nuk me lejoj te bej arm
Problemi nuk qendron te une e dardani qe mendojm ndryshe nga ju ,por problemi qendron te ju qe nuk jeni mesu qe dikush te mos pajtohet me ju dhe te ju kundershton, pa marr parasysh a te pelqen apo jo e ke obligim te rrespekosh mendimin e tjetrit perderisa ai nuk te ofendon eshte e natyrshme te mos pajtohemi me njeri tjetrin por nuk eshte e natyrshme dhe nuk keni te drejt te ofendoni dhe nenqmoni pse dikush mendon ndryshe nga ti
ti nuk mundesh me marr me mend pse ndaj neve nuk mirren masa ,ndersa une quditem se si ju lejojn qe kaq shum te nenqmoni ,ofendoni
Krijoni Kontakt