Close
Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 138
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Mos u frigo nga une ,nuk e bera ate per te kercnu askend ,nuk lendoj njerz te pafajshum e posaqerisht shqiptar

Ata dy te armatosur qe jan ne foto nuk i kam ven qe te frigoj askend ,ata jan dy hero njeri i gjall e tjetri i vdekur ,e kam ven foton e tyre seps une mburrem me ta dhe i qmoj shum sepse ata dikur ja shtinin tmerrin armikut , fal tyre une dhe shum shqiptar te tjer jetojm te lir ne shtepit tona, nuk ke faj ti se eshte veshtir ti njohesh keta hero qe dikur komandonin mijra ushtar sepse keta nuk luftuan per pushtet por per liri nga pushtusi

Po ta kisha ven foto per te frigu dikend do kisha ven foton time dhe jo foton e qlirimtarve, kurr ne jet nuk kam pas dhe perdor arm dhe nuk kam asnje foto me arm, dhe dhasht zoti kurr ne jet te mos kem nevoj per arm ,edhe pse dikur si gjith shqiptaret edhe une kam pas shum deshir te kem arm por skisha mundsi per te bler, kur mu ofru mundsia ne zemren time hyri feja islame e cila nuk me lejoj te bej arm

Problemi nuk qendron te une e dardani qe mendojm ndryshe nga ju ,por problemi qendron te ju qe nuk jeni mesu qe dikush te mos pajtohet me ju dhe te ju kundershton, pa marr parasysh a te pelqen apo jo e ke obligim te rrespekosh mendimin e tjetrit perderisa ai nuk te ofendon eshte e natyrshme te mos pajtohemi me njeri tjetrin por nuk eshte e natyrshme dhe nuk keni te drejt te ofendoni dhe nenqmoni pse dikush mendon ndryshe nga ti

ti nuk mundesh me marr me mend pse ndaj neve nuk mirren masa ,ndersa une quditem se si ju lejojn qe kaq shum te nenqmoni ,ofendoni
    Jo qe mendoni ndryshe Xim po gabim mendoni po edhe veproni.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga seleukeia Lexo Postimin
    Jo qe mendoni ndryshe Xim po gabim mendoni po edhe veproni.
    E more edhi i pacanoves
    Nese ne qenkemi gabim ,do ishte mir te na keshilloni dhe jo te na ofendoni e nenqmoni,a kaq pak meshir keni a ? ,

Mu edhe nenen nese ma shan nuk do mundja te tem them edhi i pacanoves dhe te nenqmoj me fjal banale sepse mu me dhimbsesh ,ather kur ti me ofendon mu une nuk te mallkoj ty e as nuk te nenqmoj po i lutem Zotit o Zot fali udhezoj se nuk din
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Uriel Lexo Postimin
    E verteta eshte se shumica e atyre te rinjve qe njeh, jane rritur nga prinder qe per 21 vjet jane brumosur gjate diktatures me mungesen e fese. Sigurisht qe ky boshllek fetar do transmetohet dhe pasqyrohet nga prindi te femija, pasi ndalesa shtetorore e fese ndikoi direkt dhe eshte shkaku kryesor ne neglizhencen e kultures fetare qe karakterizon shqiptaret e Shqiperise.
    Une fillova ta urrej fene kur fillova te lexoj librat fetare. Sa me shume lexoja ca thoshte feja, aq me shume me dukej sikur po lexoj perrallat e vellezerve Grim. Te cilat jane te besueshme ne moshen 3-8 vjece. Por eshte shume e veshtire qe nje njeri normal dhe me tru ne koke te besoje perralla te tilla.
    Dhe keshtu qe u bera jobesimtar, nuk i pelqej fete, dhe per mua fete jane blasfemi pasi perligjin fjalen e Zotit duke u treguar perralla njerezve. Ka shume mundesi qe fete te jene fjalet e Djallit i cili i perhap per te mbushur kokat e njerezve te shkrete si puna e Dardanit.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Dardan e Xim, me thoni nje njeri te zgjuar qe eshte fetar, vetem nje. Por ama te zgjuar, jo nje person qe vetequhet i zgjuar. A ishte Ajnshtajni fetar? Apo Leonardo da Vinci? Apo te gjitha ata qe po marrin cmimet nobel ne shkence? A kishte ndonje fetar? Asnje! Sepse eshte e pamundur te jesh inteligjent dhe fetar. Por eshte krejt normale te jesh debil dhe fetar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    ,ather kur ti me ofendon mu une nuk te mallkoj ty e as nuk te nenqmoj po i lutem Zotit o Zot fali udhezoj se nuk din
    Ximi ,me habite me kete fjali .... mos rastesisht ke ndrruar fe .....se keto qe sapo the per jobesimtaret nuk gjenden ne as kuran as ne hadithe!!!
    Sikur te degjonte profeti do ta tregonte qejfin

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Nese ne qenkemi gabim ,do ishte mir te na keshilloni dhe jo te na ofendoni e nenqmoni,a kaq pak meshir keni a ? ,

Mu edhe nenen nese ma shan nuk do mundja te tem them edhi i pacanoves dhe te nenqmoj me fjal banale sepse mu me dhimbsesh ,ather kur ti me ofendon mu une nuk te mallkoj ty e as nuk te nenqmoj po i lutem Zotit o Zot fali udhezoj se nuk din
    Ktu qendron dallimi ne mes muslimanit dhe jo muslimanti vetem kqyri komentet tona a kan ofendime te ashpera siq i kan ata. arma e te doptit jan ofendimet thjesht e the me heret kta tipa nuk jan msu ti kundershtoj askush more komplet e drejt e jemja asht qe ta dua dhe ta perkrahi kun du !!me thuani pse un te ju urrej sepse ju doni ameriken dhe jahudit pse ?pse un nuk kam drejt te dua at qe ma ndjen zemra pse me gjykoni per at qe un mendoj madje pse me ofendoni edhe pse un nuk ju ofendoj, ne videot me par qe i dergova keni fakte te hollesishme nga vet ushtart amerikan se qka mendojne per luften e tyre te pa drejt qe bejne .po te ishin per demokraci ne afganistan me thuaj cilat progrese u arriten qe plot 12 vite luftime le qe nuk po mujne me instalu demokraci por as mitralezat nuk po mujne mi montu pej sulmeve 80%e popullates afgane jan kunder pushtuesit amerikan pse rrin ata atje vetem per interesat e jahudive ne perjashtim te kosoves amerika nuk e di qe ka ber diqka mire ne bot e kosoven e ka qliru i ka ndihmu ket nuk mund ta hup askush mire po un flas ne pergjithesi dhe hidhnja nje shikim historikut dhe luftrave qe ka ber amerika ne ter planetin .nese amerika te don me zemer pse atehere qe plot 12 vite qlirim kosova nuk ka as ushtri .Pse nuk te ndihmon te kesh ushtri te kesh fuqi aramtimi qe te jesh i zoti ta mbrosh vetveten por ende nuk ke ushtri si duhet sepse bota qe ju e doni nuk te lejon.amerika te jep nje thes miell te mer nje hektar tok mos harroni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Une fillova ta urrej fene kur fillova te lexoj librat fetare. Sa me shume lexoja ca thoshte feja, aq me shume me dukej sikur po lexoj perrallat e vellezerve Grim. Te cilat jane te besueshme ne moshen 3-8 vjece. Por eshte shume e veshtire qe nje njeri normal dhe me tru ne koke te besoje perralla te tilla.
    Dhe keshtu qe u bera jobesimtar, nuk i pelqej fete, dhe per mua fete jane blasfemi pasi perligjin fjalen e Zotit duke u treguar perralla njerezve. Ka shume mundesi qe fete te jene fjalet e Djallit i cili i perhap per te mbushur kokat e njerezve te shkrete si puna e Dardanit.
    falem nderit shyqyr qe ti je i menqur dhe i mjafton kosoves dhe shqiperis qe te kemi ty .
    Mund te mi thuash ca tituj te librave qe ti ke lexuar nga feja ?
    Mos e harro se fjala e par qe ka ardhur ne kuran esht Lexo studjo Ne emrine zotit tend qe don te thot se islami urdheron qe te lexojme te studjojme te mendojme te zbulojme .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Dardan e Xim, me thoni nje njeri te zgjuar qe eshte fetar, vetem nje. Por ama te zgjuar, jo nje person qe vetequhet i zgjuar. A ishte Ajnshtajni fetar? Apo Leonardo da Vinci? Apo te gjitha ata qe po marrin cmimet nobel ne shkence? A kishte ndonje fetar? Asnje! Sepse eshte e pamundur te jesh inteligjent dhe fetar. Por eshte krejt normale te jesh debil dhe fetar.
    IMRAN hyseni esht qe ka studju plot 12 vite ne amerik lexo
    mund ta gjesh ne google i ka te kryer 5 fakultete esht nga indonezija

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Pst.. Edi

Abdus Salam (1926-1996) - Nobelist, Fizicient Teoricien.

Lexo ketu per me teper

... por te shkretin e degdisen si me keq ...
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Pst.. Edi

Abdus Salam (1926-1996) - Nobelist, Fizicient Teoricien.

Lexo ketu per me teper

... por te shkretin e degdisen si me keq ...
    mos e harroni dhe dijetarin shkenctrain Falkomix edhe ky esht musliman

Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •